Влез

View Full Version : какво смятате?

nofi
07-29-2007, 12:00
Преди няколко дни с няколко приятели бяхме на кафе. Тогава дойде друг наш приятел заедно с ено момиче, което явно се опитваше да вкара в леглото. Той се скара с едно от другите момчета и по едно време каза "Абе, пич, аз съм дошъл тука с путката а ти ме излагаш!". Вие как бихте реагирали, ако някой каже нещо подобно за вас?

sexy_for_you
07-29-2007, 12:14
6te mu 6ibna edin 6amar i 6te stana i 6te si otida!!

И аз тъй!

Conrad
07-29-2007, 12:19
докато той не отвърне на шамара нали :lol:

nofi
07-29-2007, 12:38

И аз тъй!
Ми аз съм съгласна с вас, но точно на това момче което го каза тия номера не му минават! Така че помислете друг вариант, защото ако путката беше направила това нещо щеше да се запознае с мощта на тухлената стена!

Unexpected Error
07-29-2007, 13:31

И аз тъй!
Ми аз съм съгласна с вас, но точно на това момче което го каза тия номера не му минават! Така че помислете друг вариант, защото ако п****та беше направила това нещо щеше да се запознае с мощта на тухлената стена!
Какво, ако му забие шамар мацката, той ще я удари? Той ако си позволи да удари момичето, аз ако бях на мястото на някое от другите момчета щях да му направя зъбите такси.

Само в момента, в които я е нарекъл "Пу**а" пред всички, щях да му забия шамар.

bungle
07-29-2007, 13:36
Щях да му кажа, че той е путката и да си тръгна.

stra6no_sexy
07-29-2007, 16:22
Ще му забия такъж шамар,че няма да може да се свести цел ден!!!

CuRly_Doll
07-29-2007, 16:34

И аз тъй!
Ми аз съм съгласна с вас, но точно на това момче което го каза тия номера не му минават! Така че помислете друг вариант, защото ако п****та беше направила това нещо щеше да се запознае с мощта на тухлената стена!
Какво, ако му забие шамар мацката, той ще я удари? Той ако си позволи да удари момичето, аз ако бях на мястото на някое от другите момчета щях да му направя зъбите такси.

Само в момента, в които я е нарекъл "Пу**а" пред всички, щях да му забия шамар.
eee br br...se o6te ima svestni mom4eta ei....ne sa svar6ili.... :wink: \:D/

kacan4o
07-29-2007, 17:37
Ще му забия такъж шамар,че няма да може да се свести цел ден!!!
=D>

koalka
07-29-2007, 18:45
Определено ми би направило лошо впечетление, макар че на някои им свикнах и не ми прави, просто така си говорят.Като каже така се разбира, че не я иска за нещо повече, освен да чукане!Това в случая, когато не ми го казва на мен, а ако го каже на мен ще му залепя един шамар и ще си тръгна!

07-29-2007, 19:16
Ако направи такова изказване аз ще го напрая на "п****" пред приятелите му и това ще го заболи мн повече от един шамар които после сигурно и аз ще изям хаха ](*,)