View Full Version : priznavate li si?
bihte li priznali na gadjeto vi, 4e ste se samozadovolqvali i t.n TVA SE ODNASQ DO MIMI4ETATA. govorime ako imate sexualen kontakt s tva mom4e i ste zaedno to g/d dalgo vreme :) bihte li si kazali???
UmnoMace
07-29-2007, 17:03
хехе като имам гадже, ръчичките не ми трябват за тая част :-D айде сега всички да си обсъждаме с гаджетата кой, как, кога е мастурбирал... пф =;
Не вярвам да седне да те разпитва за това...поне аз не бих разпитвал приятелката си за такова нещо!
Unexpected Error
07-29-2007, 17:34
Да ти разправя с подробности не, но ако я попиташ дали го прави, защо да те лъже? Не е като да ти изневерява.
CuRly_Doll
07-29-2007, 17:42
kato si ima6 gadje za kvo ti e da se samozadavolqva6?!?!??!...emi ddz ne bih si priznala [-X
kato si ima6 gadje za kvo ti e da se samozadavolqva6?!?!??!...ами така де ...но и да ме пита не мисля че има нещо срамно в това ама все пак ако си имаш гадже ако му кажеш може и да му стане гадно защото той не може да те задоволи . Но не ми се е случвало да съчетавам и двете !
CuRly_Doll
07-29-2007, 17:51
kato si ima6 gadje za kvo ti e da se samozadavolqva6?!?!??!...ами така де ...но и да ме пита не мисля че има нещо срамно в това ама все пак ако си имаш гадже ако му кажеш може и да му стане гадно защото той не може да те задоволи . Но не ми се е случвало да съчетавам и двете !
moje da mu stane kofti DA,ama ako ne moji da me zadovoli sry pi4,ama trqq da mu sa kaji,za da se popravi :wink:
cristiqn
07-29-2007, 17:56
bihte li priznali na gadjeto vi, 4e ste se samozadovolqvali i t.n TVA SE ODNASQ DO MIMI4ETATA. govorime ako imate sexualen kontakt s tva mom4e i ste zaedno to g/d dalgo vreme :) bihte li si kazali???
много ясно че ще и кажа
ne govorime dali se samozadovolqva6 po vreme na vrazkata. a primerno v sasvesm 4esten priqtelski razgovor s nego, ako te pita awe ti praila li si go nqkoga..... si4ki momi4eta otri4at.... i t.n no az znam 4e i te go pravqt. kvo bihte mu kazali? bihte li priznali
CuRly_Doll
07-29-2007, 18:10
ne govorime dali se samozadovolqva6 po vreme na vrazkata. a primerno v sasvesm 4esten priqtelski razgovor s nego, ako te pita awe ti praila li si go nqkoga..... si4ki momi4eta otri4at.... i t.n no az znam 4e i te go pravqt. kvo bihte mu kazali? bihte li priznali
e 4e mnoo qsny,6o da ne mu kaja.....to ako ne si go prail nqkoga na4i ne6ty ima ima..... :-s
iliqnfenka
07-29-2007, 18:44
Мда той знае, че го правя ;)
Естествено, че знае.С него правим секс, пък няма да му кажа, че се самозадоволявам примерно. :wink:
Naked in the wind
07-29-2007, 19:14
Защо пък да не се самозадоволяваш,дори когато имаш гадже? Аз не виждам нищо странно или срамно.Просто понякога се случва така, че няма време или терен,пък и усещането е по-различно,когато се докосваш сам :lol: и да - приятелят ми знае,че и сама се оправям понякога,както и аз знам,че той също го прави :smt016
GossipGirl89
07-29-2007, 19:18
Защо пък да не се самозадоволяваш,дори когато имаш гадже? Аз не виждам нищо странно или срамно.Просто понякога се случва така, че няма време или терен,пък и усещането е по-различно,когато се докосваш сам :lol: и да - приятелят ми знае,че и сама се оправям понякога,както и аз знам,че той също го прави :smt016
:wink:
И как разбирате, че го прявят приятелите или приятелките ви?? Как би звучал един такъв въпрос :roll:
Unexpected Error
07-29-2007, 19:35
И как разбирате, че го прявят приятелите или приятелките ви?? Как би звучал един такъв въпрос :roll:
"Бебе/мило/слънце/етц., ти самозадоволяваш ли се/мастурбираш ли?"
Така би звучал.
priqtelkata mi ne sum q pital, ama to e qsno, a i ne mi dreme osobenno, nqma da mi stane kofti, 6tot ne vinagi kogato i se priiska ne6to moga da sum do neq i togava kvo praime?
krem4et0
07-30-2007, 06:58
kato si ima6 gadje za kvo ti e da se samozadavolqva6?!?!??!...emi ddz ne bih si priznala [-X
Аз имам гадже, но това не ми пречи да го правя. Просто не може винаги да си с гаджето си, а и обикновено го правя когато съм бясна и ядосана на нещо, за да се разтоваря. Той знае и се радва-той даже ме насърчи да го правя, за да опозная по-добре ерогенните си зони. След като ги опознах и му ги казах сексът се подобри. Гаджето ти не може да е 100% от времето си при тебе. При мен се случва да не го виждам по 3 дни!
Wicked_Kid
07-30-2007, 08:36
Аз пък го правя пред него \:D/
Аз пък го правя пред него \:D/
az sa6to i nego mn go kefi
marina star
07-30-2007, 09:28
mi az nzsas sigurnost zavisi ot slu4aq mojei da kaja no po veroqtno e da otreka
Питал ме е и аз му казах, че го правя. Аз пък даже и не питах...то е ясно, че го прави. И когато сме заедно също сме го правили.
fifinkathefreak
07-30-2007, 11:09
Защо не,в това няма нищо лошо,при положение,че и той го прави ;)
bebito0o
07-30-2007, 12:51
знае и той и казва :wink:
nIkOl4OoO
07-30-2007, 12:53
em mislq 44e suvsem normalno 6e priema ako mi kaje gajeto 4e se e opravqla sama \:D/