PDA

View Full Version : Възможна ли е ?

07-29-2007, 21:54
Пишем си и си говорим по скайп от 2-3 месеца непрестанно, но сме от различни градове..Аз неможах да отида в нетовият град и в скоро време той ще идва..Сега той няма нет и всяка вечер ми се обажда по телефона.Той много ме обича наистина (и аз незнам как стана това, но е факт) Та въпросът ми е щом постоянно ми казва, че ме обича дали е възможно да ме целуне на първата среща..Въобще какво да очаквам вие как мислите ? :?: O:)

sexy_for_you
07-29-2007, 21:56
Ако те обича....защо не.Аз лично не вярвам в тази интернет-любов.Това си е лично мое мнение,разбира се.Ако се чувствате наистина близки и са се появили някакви чувства,би могло.Ако той не е твърде срамежлив,разбира се.Ако сте готови и двамата,всичко ще си потръгне,прегръдка,целувка и така.Айде успех!

thefreak
07-29-2007, 22:40
Пишем си и си говорим по скайп от 2-3 месеца непрестанно, но сме от различни градове..Аз неможах да отида в нетовият град и в скоро време той ще идва..Сега той няма нет и всяка вечер ми се обажда по телефона.Той много ме обича наистина (и аз незнам как стана това, но е факт) Та въпросът ми е щом постоянно ми казва, че ме обича дали е възможно да ме целуне на първата среща..Въобще какво да очаквам вие как мислите ? :?: O:)
Възможно е също да си прекалено наивна и глупава...
Възможно е...

Presley
07-29-2007, 23:22
ХАха естествено ,че може.Аэ така срещнах голямата си любов-по Скайп.Писахме си ,писахме си и накра ясе видяхме и пламна любовта.Эа жалост беше мимолетна.И все пак по твоя въпрос-да,може :lol: !Ама не бъди с големи очаквания,че да не се раэобароваш.И не пиши сценарии эа срещата :lol:

sh3_1s_7h3_0n3
07-29-2007, 23:43
ей така мн оби4ам... като по4нете да се оби4ате по скайп, mIRC, ICQ, флирт4е и не знам си още къде... как може да оби4аш 4овек само от разни букви и символи, 4овек, който може да се представя за какъвто си иска, да казва вси4ко к'вото му хрумне на ум... пък в действителност да не може 2 думи на кръст да върже... бла-бла...

ама щом толкова те 'оби4а', зна4и има и определени о4аквания и храни няк'ви надежди относно бъдещите събития, които ще настъпят, като дойде в твоя град... дупе да ти е яко! :twisted:

petel
07-29-2007, 23:58

Изчукайте се. Няма по-сигурен начин да разбереш дали те обича

koalka
07-30-2007, 04:33
Виждали ли сте се преди това?Ако не сте се виждали-пак ли ти казва, че те обича.Недей да вярваш много-много на такива думи преди да се убедиш в тях.
Напълно е възможно да те целуне, би трябвало, щом говори такива неща.

sexa_na_kompleksa
07-30-2007, 08:21
И как така те обича след като не те е виждал ?!?!
Ами ако ти се окажеш по-грозна и по-глупава от колкото той си е мислел или пък той се окаже някъв нещастник ?
Недей да вярваш на такива измишльотини.В днешно време не можеш да вярваш на човек,който познаваш цял живот,пък камо ли за някакъв,който нито го знаеш,нито го познаваш.
И внимавай като се видите ! Може да се окаже някой педофил ! (не се шегувам,вече ги има всякакви !) Недейте да ходите по затънтени и не осветени улички и за предпочитане е да излезнете през деня,когато има повече хора.И не му казвай къде живееш.Не го оставяй да е изпрати точно до вас.
Може не само да се опита да те целуне,а и нещо повече,така че много внимавай !

Th3MaN
07-30-2007, 08:26
Ми все пак невъзможни неща няма. Всичко е възможно въпреки че е малко невероятно

BaD_GiRl_mL2
07-30-2007, 13:19
da...lubov...ne mi se vqrva..ne si tormozi glavata s gluposti a se vijte i togava shte vidish kak shte se razviqt neshtata..no mila..dori i da se poluchi na tazi pyrva sreshta kak shte q karate?na skype i sreshta 2-3 pyti nai mn v meseca?mislish li che shte ti e dobre?kato imash nujda ot podkrepa i iskash prosto da go gushnesh..nqma da mojesh da go napravish..mislish li che shte si shtastliva?pomisli si dobre predi da pravish kakvoto i da bilo :wink:

nIkOl4OoO
07-30-2007, 13:22
e mn qsno 4e moe da te celqne ...a ako mu pusne6 moe i da te iz4uka \:D/

eXuSe My FrEnCh
07-30-2007, 13:27
Добре бееее...обичча те и така нататък...но това си е в скайпа.Помисли само колко космически ще се преобърнат нещата,когато се видите и ти си съвсем различна от очакванията му...Тогава май няма да те целуне,а по-скоро ще избяга

kobrichka
07-30-2007, 13:31
Значи,вие само си пишете,не сте се виждали на живо така ли?И той ти казва,че те обича и ти му вярваш!?

07-30-2007, 14:58
emi vijdal me e samo na snimka, obache i az ot tova se strahuvam che e vazmojno da ne opravdaq ochakvaniqta mui togava kakvo shte stane ..
Dokolkoto znam e dobur chovek i ne mislq che shte me ostavi no vse pak znam li ...Nz sq kakvo da pravq :-k

BaD_GiRl_mL2
07-30-2007, 15:00
milichka..a mislila li si za varianta, toi da ne opravdae tvoite..ma...nzm..mnenieto po nagore veche si go izkazah

07-30-2007, 15:05
Mi az dokolkoto si spomnqm toi mi kaza che mojel da patuva vseki den i svqka nosht do tuka ama nz :/ Sega nz

BaD_GiRl_mL2
07-30-2007, 15:08
da..otnachalo..to posle...kato mu pisne..samo shte te narani :smt014

fdream
08-04-2007, 12:40
spored men nqma da te celune na parvata sre6ta ama nz de pak kvo to kaot 4eta navsqkade takiva istorii se se obi4ate mnoo [-o< e ne 4e i na mene ne sa mi gi govorili takiva i pri men se nameri takav pi4 ama az ne se vrazvam za men sa palniii gluposti. Vij sa da is 4atite ama i da se vidite i da se polu4i ne6ot togava verno ako it kaje 4e te obi4a moje da povervam :D

[B]a[N]D[i]T[k]a
08-04-2007, 14:38
оле моля те внимаваи!!попаднах веднъж на такъв които така говореше ... и в последстие разбрах че тои всащност си е търсел момичета от цялата страна и правел с всички така... кофти е .. а и беше страшно гозен милия.. мен ако ме питаш смени си ноемра рега в скаип .. и забрави че го има ](*,) щото за мен тва е 1)смешно и 2) невъзможно да те обича...а дали ще те целуне.. 100% съм сиг че ще..

BaD_GiRl_mL2
08-05-2007, 06:52
a[N]D[i]T[k]a]оле моля те внимаваи!!попаднах веднъж на такъв които така говореше ... и в последстие разбрах че тои всащност си е търсел момичета от цялата страна и правел с всички така... кофти е .. а и беше страшно гозен милия.. мен ако ме питаш смени си ноемра рега в скаип .. и забрави че го има ](*,) щото за мен тва е 1)смешно и 2) невъзможно да те обича...а дали ще те целуне.. 100% съм сиг че ще..

Ako stoqt taka neshtata...po-dobre da ne te celuva vaobshte.. :roll:

alkobalko
08-05-2007, 07:04
Възможно е, ако наистина те харесва/обича толкова много. Не мога да ти кажа какво да очакваш, но каквото и да стане му се наслади. :)