PDA

View Full Version : неангажиращ секс

zaiobaio
07-30-2007, 06:06
искам да питам момичетата които са правили секс само за един път с някой.. чудя се след като свършите със секса и имате къде да останете за през нощта, гушкате ли се докато спите, целувате ли се, галите ли се ? или просто свършвате, обръщате се и лягате и заспивате?
защото ми се случи и на мен и уж беше за една нощ само, обаче през нощта момчето постоянно ме прегръщаше, целуваше, милваше ме, галеше си ме и общо взето беше много мил и романтичен и се чудя защо така правеше като искаше да е за една нощ само. :-k
да допълня само че е бивше гадже и скъсахме преди около месец.

07-30-2007, 06:29
a ti kvo iska6 kato nqkoq prostitutka da te iz4uka i posle da spi kato por li

07-30-2007, 06:30
pp:az sam mom4e :-D

IKisseDAGirL
07-30-2007, 06:40
Да, целуваше ме, прегръщаше ме и т.н. Но всъщност нашият секс за една нощ малко по-късно прерастна във връзка и все още сме заедно. Така че може да се каже, че още тогава не сме били безразлични и това е повлияло :wink:

KimBerLy1912
07-30-2007, 06:44
А що питаш мимичетата кат и двамата сте момчета.... :smt017 Питай някой...с твойта сексуална ориентация.... :smt017 Или знам ли...Най-хубаво питай човека с,който си спал.....Божке... :smt012

krem4et0
07-30-2007, 07:14
Аз дето правя секс с гаджето си не заспивам при него и не оставам за нощта. Това е друг въпрос, де.

zaiobaio
07-30-2007, 13:41
А що питаш мимичетата кат и двамата сте момчета.... :smt017 Питай някой...с твойта сексуална ориентация.... :smt017 Или знам ли...Най-хубаво питай човека с,който си спал.....Божке... :smt012
жена съм бе човек, объркала си се нещо :)

и имах предвид дали тези гушканици и т.н. значат че не съм му безразлична или просто всички така правят ? тъпо звучи въпроса ми, но досега съм спала само с хора с които съм имала връзка и се чудя сега какво да си мисля 8-[

BaD_GiRl_mL2
07-30-2007, 15:27
zavisi ot momcheto..ponqkoga moje da stane neshto, drug pyt e samo za edna nosht i go pravi kakto s vsqka dr..nqma tolkova golqma znachenie togava kakvo e pravil, a sled tova patarsil li te e, poiskal li e da se vidite..ot tova shte razbresh :roll: