View Full Version : Сваляне на момиче по Skype
Ми значи харесвам много едно момиче, но сме много далеч един от друг и не можем да се видим. Единственият начин е да и напиша, че я харесвам по skype и ако тя ми отвърне на чувствата живот и здраве да стане работата и да сме си заедно :) Който е признавал чувствата си по чата би ли ми казал как да го кажа, защото само едно "Обичам те" или "I love you" според мен не става :( 10х от сега!
Mimka_sweet
07-30-2007, 09:06
Хмммм да казваш и :
Трябва да ти кажа нещо,но много ме е срам .
И тя ще почне:
Кажи де , кажи де .
ТИ:
Ми срам ме е .............
И тфа в продължение на 10-20 минути и най-накрая и казваш
харесвам те (обичам те е тъпо) или имам чувтва към теб тралала и така нататък :-D
BebeTooOoo
07-30-2007, 09:06
Както само едно "Обичам те " или "Ай лъв ю" , така и самото изказване по чата е мека казано тъпо.Според мен по интернет неможеш да харесаш човек пък камо ли да се влюбиш.Защо не намериш начин да се видите?
Ми ние сме в един клас. Сега сме ваканция. Много пъти сме се виждали :)
gamercheto_
07-30-2007, 09:41
хахаха мн сте далече един от друг а се оказва че сте от един клас!абе маниак ти на колко си годинки?щом сте във ваканция изчакай септември месец и и признай....
sexa_na_kompleksa
07-30-2007, 10:00
По-добре изчакай докато се видите.Така по скайп е малко тъпо.Пък и на живо ще можеш да видиш реакцията й.
fifinkathefreak
07-30-2007, 11:13
Защо не я поканиш да излезете някъде през лятото и да говорите?
Ако не става ,пробвай по чата,но много внимавай какво говориш.
Аз съм признавала чувства по скайп,но съумях да извъртя нещата по изгоден за мен начин.Започни с някакви подмятание и постепенно стигни до темата.Трудно е да се обясни , а и трудно да се изкаже,но ти трябва да я познаваш по -добре и да можеш да прецениш сам какво да й кажеш.
Но ако не си убеден в себе си остави нещата за септември , защото няма смисъл да се дъниш ;)
sasha_90
07-30-2007, 12:11
Покани я да излезете и й кажи.
Не й казвай по чата-няма да ти поярва.
BaD_GiRl_mL2
07-30-2007, 12:44
spored men sega e nai dobre da se darjish priqtelski i da i pokajesh che vinagi shte si i opora i q nakarai da ti ima doverie...a posle na jivo..po trudno e no kato q poglednesh v ochite..kak shte ti otkaje O:)
sexy_for_you
07-30-2007, 12:58
По-добре изчакай докато се видите.Така по скайп е малко тъпо.Пък и на живо ще можеш да видиш реакцията й.
Така е най-разумно.
Щом няма друг начин, най-добре по скайп, ама й се обади, а не по чат. :wink:
е щом сте от един клас нямаш ли и телефона .Всичко по скайп е тъпо /да късаш някой , да тръгваш с него / пък и така не е интересно . Не можеш да видиш реакцията и а така не можеш да разбереш дали наистина има и тя някакви чувства или не . Но ако твърде си решил по скайпа :
пример 1 : ами мога ли да бъда честен ?!
пример 2 : трябва да ти кажа нещо !
пример 3 : тя :как си ?
ти :влюбен !
тя/трябва да го направи / : в кого !?
от там си знаеш !
пример 4 : Знаеш ли в последно време съм монго отчаян гледам всички момичета но красавица като теб не можах да открия ! / тя би трябвало да се сети какво искаш да и кажеш /
BaD_GiRl_mL2
07-30-2007, 14:45
umno i...romantichno :)
Mi pich,to s mene se sluchi neshto podobno.Samo deto men me xaresvashe edno momiche i az razbrah za chuvstvata i po skyp.Obache imashe edna sushtestvena razlika.Kaza mi ne tq,a edna neina priqtelka.V posledstvie se vidqhme i az i zagatnah che neina priqtelka mi e kazala neshto.Tova beshe posledniq put,koito se vidqhme za tva lqto ta chak do octomvri.Kat si pishme po skypa beshe malko nelovko shtoto tq e po-malka ot men,a i sme priqteli.
Kakto i da e,nqma da vi zanimavam s moite gluposti.Vseki sluchai po chata v skyp shte ti e dosta po-lesno otkolkoto v razgovor.A puk ako spored teb "I love you" ili "Obicham te" ne sa dostatuchni proqvi vuobrajenie.Budi mnogosloven i se obqsnqvai na dulgo i na shiroko kolko mnogo q obichash.
bloodranger
07-30-2007, 21:06
Ми значи харесвам много едно момиче, но сме много далеч един от друг и не можем да се видим.
Ми ние сме в един клас. Сега сме ваканция. Много пъти сме се виждали
nali bqhte dale4e edin ot drug ve :smt017
Няяте на идея колко е рисковано(някой от вас)
antichalga
07-30-2007, 22:16
lol.Изчакай ваканцията да свърши и говори с нея
sladko_dete
07-31-2007, 09:28
Mm tva mi e poznato samo kadeto na men mi se obqsnqvaha :) Ta znachi... Mojesh da i kajesh:
Ti: ei zn li kvo sanuvah taq nosht, mn stranen san beshe
Tq: taka li kakvo sanuva
Ti: Ami... teb...
Tq: au taka li i kakvo sanuva?
Ti: ami bqxme na edna polqnka az i ti i se celuvahme ... i se razmechtah... vsa6tnost sanq ne beshe stranen, beshe mn hubav daje
Nqma kak da ne se useti :P I veche i kaji che nqkoi pyt moje da se vidite, pyk moje i sanq da stane realnost :)
alkobalko
07-31-2007, 09:31
Най-добре е да се видите. Лично според мен това да и го кажеш по скайпа не е най-умното решение. Поне и се обади и говорете.
muhlqsal_4orap
07-31-2007, 18:43
По скайп може да ти лепне сифилис.