View Full Version : Проблем, пенисът мие малък
na 16 godini sam i penisat mi e 14 santa. Kak moga da go nakaram da mi porasne. Trqbva li da vzimam ne6to ili kak. Molq pomognete. A i plius tova sam visok a nali se nosi slava 4e visokite imat golqmi penisi. Iskam i az da imam malko po golqm golqm.
sasha_90
07-30-2007, 14:13
Никой не може да си избира тялото.Радвай се на това,което ти е дал Господ.А пък и не можеш да го накараш да порасне.Освен да го оголемиш,но за това ти е нужен лекар.
Не е важно колко см е.Никое НОРМАЛНО момиче няма да дойде да ти го мери с линия.
Човече не се комплексирай,че ти е 14см,дали 14-15-16 няма никаква разлика,2см са много малко,просто не трябва да се комплексираш от такива работи,стига си се притеснявай,ми излез на диско забий някоя мацка с която ще си допаднете и давай пък кото стане,няма да те гледа под лупа я или да го мери с линийка,живей си живота,защото после ще съжаляваш че си изпуснал теен годините си. :wink: :D
to 4e nqma da mi go meri nqma ama si mislq 4e nqma da moga da q zadovolq
BaD_GiRl_mL2
07-30-2007, 14:29
mislish li che samo ti si s tozi problem?sigurna sam che mn momcheta imat sashtite kompleksi..no ako si s chovek koito iska da e s teb i 2 sm da ti e ..pak shte te obicha.. <e, ne chak tolko de ma.. > :)
Nqma znachenie kolko ti e golqm, vajnoto e da go izpolzvash kak to trqbva!!! :!: :mrgreen: Puk i tvoq ne e maluk be pi4 :smt016
marina star
07-30-2007, 15:47
penisat ti o6te ne e sprql da raste,ako go upotrebqva6 pravilno i da ne ti porasne pove4e ne e problem
ne e vajen penisa , pritejatelq mu ...
moje6 i 25 da ima6 ama ako se izprazva6 pri vida na pute ... .|.
Предполагам при мастурбация си го мерил. При секс възбудата е по-голяма и ще излезе повече, така че спокойно :lol:
dark_player
07-30-2007, 17:45
Споко пич, т'ва да ти е кахъра! Ако си симпатяга... момичето няма ти го мери, стига да я задоволяваш както тря, а за това не е нужно само да е голям...трябва и акъл! хаххХА
А , ако искаш да порасне бях гледал в един филм , не помня вече в кой, как един си окачваше тежести и твърдеше, че растял, ама аз лично не бих пробвал!
Успех и Споко! :-D 8)
nIkOl4OoO
07-30-2007, 17:51
Никой не може да си избира тялото.Радвай се на това,което ти е дал Господ.А пък и не можеш да го накараш да порасне.Освен да го оголемиш,но за това ти е нужен лекар.
Не е важно колко см е.Никое НОРМАЛНО момиче няма да дойде да ти го мери с линия. mdam samo nqkvi tupi kompleksarki 6e trugnat da ti go merut :wink:
MrAsNiKa
07-30-2007, 17:52
Докато дойде ред да го извадиш и да го вкараш знаеш ли още колко работи трябва да направиш :roll:
Е точно тия работи са много по важни от колкото самото вкарване на пениса ти
Който още ще расте бе :twisted:
Никви Грижи \:D/
bloodranger
07-30-2007, 21:47
АБЕ ВИЕ МОМЧЕТАТА СТЕ Е*АСИ КОМПЕКСАРИТЕ БЕ...
am 4i vii hi4 ne vi puka kolko vi sa cicite nali
=D> =D> =D>
Предполагам при мастурбация си го мерил. При секс възбудата е по-голяма и ще излезе повече, така че спокойно :lol:Наистина ли?
Dam :) Pri masturbaciq penisat narastva s nqkolko sm. I tochno togava trqbva da se premeri ;) Tova e istinskiq razmer :mrgreen:
омфг спокойно бе кво се газираш :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
marina star
07-31-2007, 09:04
=D> =D> =D>
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
BaD_GiRl_mL2
07-31-2007, 09:44
na koito kolkoto mu e dala prirodata :-)