- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем, пенисът мие малък
na 16 godini sam i penisat mi e 14 santa. Kak moga da go nakaram da mi porasne. Trqbva li da vzimam ne6to ili kak. Molq pomognete. A i plius tova sam visok a nali se nosi slava 4e visokite imat golqmi penisi. Iskam i az da imam malko po golqm golqm.
Никой не може да си избира тялото.Радвай се на това,което ти е дал Господ.А пък и не можеш да го накараш да порасне.Освен да го оголемиш,но за това ти е нужен лекар.
Не е важно колко см е.Никое НОРМАЛНО момиче няма да дойде да ти го мери с линия.
Човече не се комплексирай,че ти е 14см,дали 14-15-16 няма никаква разлика,2см са много малко,просто не трябва да се комплексираш от такива работи,стига си се притеснявай,ми излез на диско забий някоя мацка с която ще си допаднете и давай пък кото стане,няма да те гледа под лупа я или да го мери с линийка,живей си живота,защото после ще съжаляваш че си изпуснал теен годините си.![]()
![]()
to 4e nqma da mi go meri nqma ama si mislq 4e nqma da moga da q zadovolq
mislish li che samo ti si s tozi problem?sigurna sam che mn momcheta imat sashtite kompleksi..no ako si s chovek koito iska da e s teb i 2 sm da ti e ..pak shte te obicha.. <e, ne chak tolko de ma.. >![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Nqma znachenie kolko ti e golqm, vajnoto e da go izpolzvash kak to trqbva!!!![]()
Puk i tvoq ne e maluk be pi4
![]()
penisat ti o6te ne e sprql da raste,ako go upotrebqva6 pravilno i da ne ti porasne pove4e ne e problem
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ne e vajen penisa , pritejatelq mu ...
moje6 i 25 da ima6 ama ako se izprazva6 pri vida na pute ... .|.
Предполагам при мастурбация си го мерил. При секс възбудата е по-голяма и ще излезе повече, така че спокойно![]()
Споко пич, т'ва да ти е кахъра! Ако си симпатяга... момичето няма ти го мери, стига да я задоволяваш както тря, а за това не е нужно само да е голям...трябва и акъл! хаххХА
А , ако искаш да порасне бях гледал в един филм , не помня вече в кой, как един си окачваше тежести и твърдеше, че растял, ама аз лично не бих пробвал!
Успех и Споко!![]()
![]()
mdam samo nqkvi tupi kompleksarki 6e trugnat da ti go merutПървоначално написано от sasha_90
![]()
Докато дойде ред да го извадиш и да го вкараш знаеш ли още колко работи трябва да направиш![]()
Е точно тия работи са много по важни от колкото самото вкарване на пениса ти
Който още ще расте бе![]()
Никви Грижи \/
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
am 4i vii hi4 ne vi puka kolko vi sa cicite naliПървоначално написано от sexita
Неподходящ размер на снимка в подпис!
=D> =D> =D>Първоначално написано от bloodranger
Наистина ли?Първоначално написано от Novkov
DamPri masturbaciq penisat narastva s nqkolko sm. I tochno togava trqbva da se premeri
Tova e istinskiq razmer
![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Novkov
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
na koito kolkoto mu e dala prirodata![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜