View Full Version : Какво ли значи?
Има едно момиче ,от даскало с 1 год. е по-голямо и ми прави впечатление ,че доста често ме гледа в една точка.Тя има рег. в сайт за запознанства и там е характерно ,че не си пише с мн. хора ,но с мен си пише :roll: Чудно ми е дали ме харесва или?!
sexy_for_you
07-30-2007, 15:25
Ами питай я.Какво се чудиш?Аз тука да не съм врачка да ти кажа :-D Покани я на кафенце,излезте,то ще си проличи дали те харесва или не.УСПЕХ!
LP_girl_14
07-30-2007, 15:29
Това можеш да кажеш само ти ,защото я познаваш.Но според мен това че те гледа не е задължително да осъзнава че те харесва.МОже би си й направил някакво впечатление и затва :-s И все пак опитай се да се сближиш с нея,да си пишете там по скайп,ирк,сайта за запознанства и т.н. и разбира се заложи на живия контакт.Ако нещата вървят добре я покани да излезете някъде и то ще си проличи :P
eXuSe My FrEnCh
07-30-2007, 15:34
Това можеш да кажеш само ти ,защото я познаваш.Но според мен това че те гледа не е задължително да осъзнава че те харесва.МОже би си й направил някакво впечатление и затва :-s И все пак опитай се да се сближиш с нея,да си пишете там по скайп,ирк,сайта за запознанства и т.н. и разбира се заложи на живия контакт.Ако нещата вървят добре я покани да излезете някъде и то ще си проличи :P
=D> =D> =D> :mrgreen:
Ми, питай я, де!Тцтцтцтц ... какво щяхте да правите без тоя пуст интернет?!? #-o
_`SoMeThInG_StRaNgE`_
07-30-2007, 17:12
:wink: