PDA

View Full Version : Devstvenost - Pliysove i minysi

SUNriSe_f
07-30-2007, 20:41
Predi godini devitzite sa bili tzenenii e bilo nedopystimo nqkoe momi4e da e pravilo sex predi brak... no tova e mnogo mnoogo otdavna... a sega? nima da si devstven e stramno???
Nqkoi moje li da kaje pliysovete i minysite na tova da ne si spal/a s momi4e/ mom4e i pove4e se otnasq za momi4etata de...
Na nqkoq sly4valo li se e da izlyje 4e e spala s mom4e ili obratnoto, za da ne i se presmeqt drygite , po "qkite"?
i koi sa po "gotinite" v kraina smetka, tezi koito sa se zapazili devstveni ili tezi koito pravqt sex?

Unexpected Error
07-30-2007, 20:44
Не мисля, че има особено големи плюсове и минуси на това да си девствен/а или не. Човек е такъв, какъвто е и без да е правил секс и не се променя след това.

Единственият плюс, за който се сещам да не си девствен/а, е че си доставяш огромно удоволствие.

sh3_1s_7h3_0n3
07-30-2007, 21:06
айдее пак комплексарщини... #-o
к'во ви пука к'о щял да каже филанкишията...
аз ако искам ще се пазя за първата бра4на нощ, ако пък мн ме сърби ще се на4еша с някой за една ве4ер... няма да ходя да пускам анкета 'да го направя или не'... :evil:
девствеността си е твоя и правиш с нея к'вото си искаш и я даваш на когото си искаш... :::

DIVINE_TIME
07-30-2007, 21:14
Напълно подкрепям мнението на She is the one! Прекрасно изказване. =Всеки сам решава кога е готов и с кого да го направи. Не трябва предразсъдъци да ни водят по пътя на интимността. Сексът се прави,защото момичето и момчето го искат,а не за да покажем на света колко сме готини и така нататък. Аз лично не смятам,че има нещо срамно и лошо в това да си пазиш девствеността за правилното момче. По-добре девствена,отколкото използвана. Почакайте да се появи точния човек и ще се чувствате най-добре! Няма нищо срамно в девствеността. Трябва да сте горди,че сте невинни. По-добре ли е да се чукате с всеки ... Трябва да сме умерени във всичко. Не е важен само първия път,а и сексуалното ни поведение след това. :wink:

bloodranger
07-30-2007, 21:15
tva sa tapotii i koi koga 6e po4va da prai sex si e negova rabota a pak ako nqkoi ot klasa ili obkrajenieto te bazika kaji 4e si prial/a ve4e mnogo pati lqtoto i da vidim ko 6ti kaji

Dark_Angel_F
07-30-2007, 21:28
Всеки сам си решава , но да си готин/а защото си спал/а с много момичета/момчета това е просто недопустимо . И в днешно време правя чест на тези които не тургват о 12 , 13 дори и 14 годишни лапета да се е*ат със който има падне , боли то и гадже.

Novkov
07-31-2007, 07:04
Много точни мнения прочетох =D> Всеки сам си решава, но да спиш с някой само, защото всичките ти приятели са и това те прави различен е адски тъпо и безсмислено.

marina star
07-31-2007, 07:42
айдее пак комплексарщини... #-o
к'во ви пука к'о щял да каже филанкишията...
аз ако искам ще се пазя за първата бра4на нощ, ако пък мн ме сърби ще се на4еша с някой за една ве4ер... няма да ходя да пускам анкета 'да го направя или не'... :evil:
девствеността си е твоя и правиш с нея к'вото си искаш и я даваш на когото си искаш... :::

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

hforce
07-31-2007, 07:47
minusi i pliusove ot moq gledna to4ka pri polojenie 4e sum s devstveno momi4e:
- propuska mnogo
- az propuskam mnogo
-+ mnogo trqbva 4akam za da q vkaram v legloto
+ az sum purviqt
+ po interesno e za 6toto celta e po-trudna (za tva gore e s -+)

za sega se se6tam samo za tezi, no ot moq gledna to4ka

spark_94
08-01-2007, 07:05
Няма нищъ срамно обаче на село едно моми4е ми се измя шот сам детствен (на 13 сам) (а тя е на 14) после я питам а ти детствена ли си и тя вика ''ами ако не сам пияна през целото време и разбера какво прая по храстите май '' а смятайте . :smt017

bLq
08-01-2007, 07:10
В днешни времена е пълно с малки шаврантийки ... за такива само секс и да палят с 300-та :arrow: :arrow: :arrow:

krem4et0
08-01-2007, 08:58
Винаги съм ценяла девствеността си и съм искала да я загубя с точния човек. Плюсовете са мноооооого-не хващаш СПИН и други полово предавани болести, не забременяваш и не се тревожиш, когато ти закъснее, не си обсебен от това кога и къде ще стане, не мислиш непрекъснато за секс, не те боли..........Плюсовете са, че се отдаваш на любим човек, че си доставаяш удоволствие, че доставяш удоволствие и на него, че действа добре на нервната система, особено при жените. В крайна сметка всеки си решава. Аз са себе си си бях реширла и остоях на решението и принципите си. Направих го с този, който исках и заслужаваше. ве съм го лъгала нищо, че като се запознахме бях на 19. Той прекрасно знаеше, че ми е първи и че за мен е важно. За него също беше така. В крайна сметка може би трябваше да се пазим за сватбата, че да го навия да се съберем по-скоро. :lol:

xSaShEtOx
08-01-2007, 09:26
Abe moga da ti kaja samo che ot nashiq klas imashe edna deto beshe praila sex na 12-13 godini, tq narochno se napr na nqkva guzarka i veche cqloto daskalo znae i se opitva da q ebava. Malko e stranno da ne si devstven na 12 godini no... koj kak se uredi...ako si nameril podh chovek...na 12 god... :-D

xSaShEtOx
08-01-2007, 09:27
A i btwsamo da dobavq che tq iskashe cqloto daskalo da nauchi zashtoto gadjeto i beshe na 17 i zatova. Ebati pedofila. :-k

MajeStic
08-01-2007, 09:44
i koi sa po "gotinite" v kraina smetka, tezi koito sa se zapazili devstveni ili tezi koito pravqt sex?

Мен лично ме кефеше преди няколко месеца да се фукам, че съм девствен и съм на 17... никои не вярваше и ми беше много по-готино отколкото сега :D Ма после се наложи... :?