View Full Version : Възбужда ли ви риска ?
Мисълта, че го правите без презерватив и приятелката ви може да зачене не ви ли възбужда само по себе си заради риска ? :)
Някак си така го чувствам ?
DIVINE_TIME
07-30-2007, 21:47
Мен лично не ме възбужда,никак даже... :smt018
Ами не честно казано лично аз го приемам като неуправдан, ненужен и глупав риск.Пък какво говорим за възбудата...Но това е лично мов мнение.Малко съм потресен от такова изсказване по добре като обичаш риска скачай с парашут например :D
dunapren
07-30-2007, 23:31
дам особенно ме възбужа риска че мога да умра след максимум 4 години....
Е хубаво правих така и накрая и казах да си прави няколко теста за бременност, за да съм сигурен, че не е забременяла...
Ти гледай да се оттървеш и само с това, че на 15-20 минути може да ти е яко, че го правиш без презерватив ама после грешката е за цял живот:)
sexuaLmonsteR
07-30-2007, 23:36
Риска не ! Възбужда ли те мисълта ,че можеш да пукнеш ? #-o
Риска не ! Възбужда ли те мисълта ,че можеш да пукнеш ? #-o
ХАхаахххАххАХААХхахХХХАхх аА НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :-D :-D :D :lol:
Той по цял ден ще му е надървен, ако си мисли, че ще пукне всеки момент :lol: :-D
Unexpected Error
07-30-2007, 23:52
Точно този не. Но риска, че някой може да ви види/разбере какво става - да.
Майка ти влиза в стаята и вижда как гаджето ти е в/у теб и си бута сливата в/у хуя ти :D Ебаааси изродите сте в този форум. За 20 минути съм се попикал :-D
SmurkamDoZori
07-31-2007, 00:22
много възбуждащо как после неколко седмици да ти течът некви секрети от оная работа..
alkobalko
07-31-2007, 05:30
Не ми се струва възбуждащо.
Определено това е един от факторите които възбуждат
DjBaloon
07-31-2007, 06:31
Мисълта, че го правите без презерватив и приятелката ви може да зачене не ви ли възбужда само по себе си заради риска ? :)
Някак си така го чувствам ?
Da vuzbujdam se,dokato q pleskma si predstavqm kak sled edna godina bursha lainata na bliznaci :-D
gamercheto_
07-31-2007, 10:24
поредната смотана тема според мен....Ако е някакъв друг вид риск би ме възбудил ама този НЕ :smt018
Ice_Queen_
07-31-2007, 16:20
Не
men ne me vazbujda a naprotiv, fa6ta me panikata..... i samo se pritesnqvam, i za tva..... nikoga bez kondomi :D ama nikoga!!!
Някак си така го чувствам ? Никак даже!
bebito0o
07-31-2007, 18:31
Точно този не. Но риска, че някой може да ви види/разбере какво става - да.
+1
Lestat357
07-31-2007, 21:57
Точно този риск не!;] А и невинаги има такъв. Поне не голям.
Аз сипвам оцет и няма проблеми!!!