07-31-2007, 08:49
Историята е многоо дълга.С едно момиче си пишехме в продължение на 1 година.Е пишехме си ,но с кратки паузи от по 2-3 месеца.Просто в началото тя бе ,като едно все още неразвито дете за мен.Докато един ден не загледах ,как тя се е разхубавила толкова много...Е там е и проблема ,че си има приятел.Но това не е ,толкова голям проблем за мен...Та един ден отново си писахме ,питах я защо пише ,колкото да ми отг. ,да не си пиша сам и тя ми каза нещо от типа на "Вече ми омръзна да пиша.Навсякъде пиша с някой и вече ми писна"Това аз не го разбрах много ,защото имаше 2 страни
1-Разкарай се от тука бе.
2-Еее ,ако те чакам още 1 год. ме поканиш ,мога и да умра.
Аз естествено ,нямам сливи в устата и и казах ,че бих могъл да изляза с нея.Тя също каза ,че за нея не е проблем.Е тя ми каза ,че сега е на село и зарад тва не може.То село ,ама 3 седмици без да се върнеш #-o #-o [-( [-( Съмнява ме.И вчера в един сайт я питах ,какво става ти ли си онлайн в скайпа ,а тя ми отг. не някой от наще е.Да ,ама как някой от техните ,без да ги подценявам ,ще и едва хора в контактите и сменя снимката?! #-o #-o :-k Еми това е.Според вас има ли шанс тук да се получи нещо или просто детска работа?
Аз съм на 16,а тя на 15.От Търново сме...
1-Разкарай се от тука бе.
2-Еее ,ако те чакам още 1 год. ме поканиш ,мога и да умра.
Аз естествено ,нямам сливи в устата и и казах ,че бих могъл да изляза с нея.Тя също каза ,че за нея не е проблем.Е тя ми каза ,че сега е на село и зарад тва не може.То село ,ама 3 седмици без да се върнеш #-o #-o [-( [-( Съмнява ме.И вчера в един сайт я питах ,какво става ти ли си онлайн в скайпа ,а тя ми отг. не някой от наще е.Да ,ама как някой от техните ,без да ги подценявам ,ще и едва хора в контактите и сменя снимката?! #-o #-o :-k Еми това е.Според вас има ли шанс тук да се получи нещо или просто детска работа?
Аз съм на 16,а тя на 15.От Търново сме...