PDA

View Full Version : Пари ми отдолу...

Ивето
07-31-2007, 22:03
Преди малко четох тука във форума, че оцета помага за да не се забременее!!! И понеже правих секс без презерватив и се уплаших много и реших да пробвам... И сега ми пари отдолу и отвътре... :( :( :( :( :( :( :( :cry: много е гадно!!! Какво да правя? Моля ви кажете!!!

Не се шегувам!!! Съвсем сериозно - много ми пари и става все по силно... :cry: :cry: :cry:

07-31-2007, 22:04
измии я с веро ... ако не мине в краен случай с ЦИФ можех да се остържеш :::

Ивето
07-31-2007, 22:06
Моля Ви, не се шегувайте!!! Найстина ми е много гадно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Моля ви, кажете ми какво да правя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tsunami_
07-31-2007, 22:06
izmii se be tolko li slojno ti se struva ili si sloi zahar kiselo i sladko sa neutralizira ama led tva 6 ti lepne sry ako si seriozna malko 6egovito ama tva m ie na akyla

thefreak
07-31-2007, 22:15
Аз чух, че като си отрежеш лявата ръка помага против бременост.
Пробвай го другия път....
Като си шматка така е, ся ще пари и ще търпиш.
Кат няма кондом да беше зела някви хапчета вместо да мушиш разни шишета с оцет дет не триаа.

Seducti0n
07-31-2007, 22:17
Ти да не си се мазала с този оцет отдолу :shock: Ццц ходи се измий едно хубаво.Ама мислете малко бе хора,тея глави не са ви само за украшение. =;

07-31-2007, 22:18
абе тя хубаво е турила оцета ама то без тайната съставка не се получава ефекта ... са треа да намериш прах от слонски *** и крачета от п*ткозавър

Ивето
07-31-2007, 22:18
Ама вие май найстина не ми вярвате!!! Всички се шегувате с мен........................................ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: А на мен вече ми се насълзват очите от паренето!!!
Разбира се, че пробвах да се измия, ама така само ми намаля паренето отвъно, но не и отвътре................ МОЛЯ ВИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Seducti0n
07-31-2007, 22:22
Ама вие май найстина не ми вярвате!!! Всички се шегувате с мен........................................ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: А на мен вече ми се насълзват очите от паренето!!!
Разбира се, че пробвах да се измия, ама така само ми намаля паренето отвъно, но не и отвътре................ МОЛЯ ВИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Не се шегувам,просто ми е някакво странно как можеш да правиш такива глупости,на 10 ли си :?: Ако до утре паренето не спре,върви на гинеколог,че може да си си раздразнила гениталите с този оцет. :?

Peshito
07-31-2007, 22:25
ох боже нищо вярно

kran4eto
07-31-2007, 23:52
emi 6tom ti pari otvatre zn 4e trqbav da si napravi6 promivka i otvatre toest mojebi v damski du6 da sloji6 voda i da si napravi6 edna promivka i otvatre mojebi taka kato se izmie6 i tam 6te ti spre pareneto.az taka mislq.6to ne probva6??? :::

sexuaLmonsteR
08-01-2007, 00:14
Ще се оправи , спокойно ! Нищо сериозно нормално е да пари.

alkobalko
08-01-2007, 06:33
Като начало се научете да мислите и след това правете секс. Опитай пак да се измиеш. А ако не мине отивай на лекар, за да не стане по-лошо.

neshtasniq
08-01-2007, 08:06
nz ama moje i da se stigne do sterilitet ako ne deistvash vzemi si ot niakoi sekshop pompa ima edni pompi kadeto se palnat ot vatre i si slagash vav klitora trabichkata izmi hubavo i otidi pri genikolog nai dobre ...!>!>>!!!!!USPEH!!!! :-k

xSaShEtOx
08-01-2007, 08:21
Кат няма кондом да беше зела някви хапчета вместо да мушиш разни шишета с оцет дет не триаа. :-D Edna fr go e probvala dva puti. Sq se chudq kak oshte turpi jivota :-D :-D :-D

krem4et0
08-01-2007, 08:37
Направи си вагинална промивка с дамски душ, измий се със сода и ако още пари-на лекар!

08-01-2007, 10:02
Кат няма кондом да беше зела някви хапчета вместо да мушиш разни шишета с оцет дет не триаа.
хубаво е да има такива теми на които да се послееш хубаво (за малко да падна от стола ) :-D :-D :-D :-D :-D :-D :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

monkmonko
08-01-2007, 10:18
Преди малко четох тука във форума, че оцета помага за да не се забременее!!! И понеже правих секс без презерватив и се уплаших много и реших да пробвам... И сега ми пари отдолу и отвътре... :( :( :( :( :( :( :( :cry: много е гадно!!! Какво да правя? Моля ви кажете!!!

Не се шегувам!!! Съвсем сериозно - много ми пари и става все по силно... :cry: :cry: :cry:

Измии се добре. Без нищо. Само с хладка вода. Изчакай 10 - 15 минути и ако усетиш облекчение добре. Ако не, се посъветвай с доктор. Има телефони за анонимни консултации. Действат наистина. Хубаво е ако наистина стане по-лошо да се консултираш с доктор или някоя приятелка. Все някой ще знае какво да прави

П.П. Всички сте ебати хората... момичето има проблем. Да сбъркало е, не е преценило. Вие като се праите на света вода а да ви видя преди две три години кви сте били... сбъркало е и има проблем а ние вместо да и помогнем се праите на мангасари... това не е целта на този форум !!! Никой не е безгрешен, а особено някои тука като вас !!!