View Full Version : Klasnata mi iska da q....
znaete kakvo.Taka kato se zamisla tq iska da q....znaete.az sum 18g. tq e na 24.Abe ne e znai kolko hubava...ama ima qкo tqlo..za tova i az iskam da q...
samo che nz da ne se reaz4ue zashtoto shte mi e nelovko 8-[
kakvo da pravq ?
kran4eto
08-01-2007, 00:03
emi po princip az ne bix te savetvala da 4uka6 klasnata si.no ima6 ne6to kam neq!!!tapo e samo zaradi tqloto i da q iz4uka6!!!t6q pak ebati tapata klasna????ne si li zn rabotata
MajeStic
08-01-2007, 00:05
Кажи и:
"Нашите сексуални нужди няма да попречат на учебния процес, нали, госпожо?"
Изпреварваш я с една мисъл напред и тя ще е в капан. Или да, или не!
Н**би я... На нея ще й е по-гадно, ако се разчуе. А ако случайно стане така, останалите ще те гледат с респект!
eee kogato sme celq klas tq se durji normalno...no kogato sme sami ili si 4atim v skype se durji vse 1 ne mi e klasna...MNOGO GADNO...HEM ISKAM....HEM NEISKAM.. :smt010
MajeStic
08-01-2007, 00:09
eee kogato sme celq klas tq se durji normalno...no kogato sme sami ili si 4atim v skype se durji vse 1 ne mi e klasna...MNOGO GADNO...HEM ISKAM....HEM NEISKAM.. :smt010
Ма ти и имаш скайпа... бате момата те чака от месеци вероятно :-D
AmOr~E~MoRt
08-01-2007, 00:56
има един лаф "не си вади х*я там където си вадиш хляба" е тя едва ли има х*и но мисля 4е разбра какво искам да ти кажа ... тя ще си има доста проблеми ако някои разбере. в моето у-ще има подобна слу4ка с у4ителя по гео. и едно моми4е... на нея и се наложи да се премести в друго у-ще а г-на беше отстранен за доста дълго време ... все пак ако никои не разбере евала :-D
Кажи и:
"Нашите сексуални нужди няма да попречат на учебния процес, нали, госпожо?"
Изпреварваш я с една мисъл напред и тя ще е в капан. Или да, или не!
Май имаш опит с тези неща :lol:
alkobalko
08-01-2007, 06:22
Като начало, събуди се.
И все пак, ако темата не е бъзик, не се занимавай с нея. Дори и да го искаш, не го прави.
Ако наистина не е базик давай братле..един път живееш .. и аз исках да прасна даскалката по физическо ама на де.. не стаа номера :) само не разбрах защо още чакаш .. лепи - на 24 .. ся им дигат заплатите .. :twisted:
Хахаха аз съм има подобен случай с даскалката ми по история на 17 съм тя е на 21 и ми хвърля такива погледи,а като я заговоря нещо направо ме изяжда с думи и то си личи просто,що годе е хубава,младичка,обаче не бих го направил с нея за нищо на света...пууу да е*а даскалката си ужас. :P
Добре е, само млади даскалки има, аз като учех се бяха некви чанти :lol:
OtherDimension
08-01-2007, 08:15
еми .. като иска - почерпи я една количка и ще ти пише 5. няма нищо странно
xSaShEtOx
08-01-2007, 08:15
znaete kakvo.Taka kato se zamisla tq iska da q....znaete.az sum 18g. tq e na 24.Abe ne e znai kolko hubava...ama ima qкo tqlo..za tova i az iskam da q...
samo che nz da ne se reaz4ue zashtoto shte mi e nelovko 8-[
kakvo da pravq ? Abe slagash i edin kashon na glavat i q pochvash :-D Ama polse nz kak shte se opr pred friendovete. Shtoto e mn precakano da chukash klasnata si. Moje daje da te izkluchat :twisted:
BorderManager
08-01-2007, 08:33
kakvo da pravq ?
Продължавай да лъскаш все по-усилено с мисълта за нея... :roll:
xSaShEtOx
08-01-2007, 08:35
Naj-dobriqt variant e da ne hodish na daskalo. :wink:
i_love_house
08-01-2007, 08:59
Abe IzpraskaAi q puk....kvoto stane!!1 maa mu edin pat se jivee...puk i nali pravilta sa sazdadeni da se nary6avat!!1kvo ti puka! :-D
i_love_house
08-01-2007, 09:01
hahahah...tfa gore ne e citat moe mnenie e ...:))
mii az vikam sa kato si doide ot more..da zapo4na da rabota po vuprosa dakoto ne e po4nalo daskaloto....sled tova vse no4i nishto ne se e slu4ilo :-k
Da no ako iska oshte...a po loshoto e i az ako iskam oshte :twisted:
А най-лошото ще е ако те отреже :) Тогава :-# ...
еееееее пфф тя като иска.. какъев е проблема..
sladak^m^12
08-01-2007, 13:31
Е*и я беее ... ние госпожите кво ги правим
Е-е много ме радва тоя форум :))))
Хахаха аз съм има подобен случай с даскалката ми по история на 17 съм тя е на 21 и ми хвърля такива погледи,а като я заговоря нещо направо ме изяжда с думи и то си личи просто,що годе е хубава,младичка,обаче не бих го направил с нея за нищо на света...пууу да е*а даскалката си ужас. :P
И кога е успяла да завърши висшето си образование тази твоя даскалка по история??? Нещо много интересно ми стана...
В тоя форум нещо всички сте изпушили и сънувате некви работи!
Rocko_perka
08-02-2007, 02:07
haha Ami moje da e zavyrshila po vtoriq nachin.Opravna kaka
Luciferian
08-02-2007, 04:44
mii az vikam sa kato si doide ot more..da zapo4na da rabota po vuprosa dakoto ne e po4nalo daskaloto....sled tova vse no4i nishto ne se e slu4ilo :-k
Da no ako iska oshte...a po loshoto e i az ako iskam oshte :twisted:
Продължавай да сънуваш. Само си завий краката, че да не настинеш.
SilverAngel
08-02-2007, 05:05
Izkukali ste i to mn qko!