Влез

View Full Version : Haresva li me oshte???

LuCky You
08-01-2007, 08:07
Kak da razbera dali edno mom4e me haresva vse o6te ,vapreki 4e sme razdeleni ot tri meseca i po4ti ne se vijdame.dori da se vidim ne si govorim (ne 4e sme skarani)! Shestoto mi 4uvstvo podskazva 4e vse o6te me haresva,no ot druga strana si mislq 4e e priklu4il ve4e s men i nqma da se varne nikoga pove4e.Kakvo da pravq?

Blagodarq predvaritelno!!!

BaD_GiRl_mL2
08-01-2007, 08:10
edinstveniq nachin e da govorish s nego...to po princip se vijda po darjanieto no ako e mnogo razlichno..pogovori s nego.no ne napravo da mu kajesh ,,Ti oshte haresvash li me" a malko po zaobikolniq pyt :-)

BunnYY_f
08-01-2007, 08:11
Едва ли има начин, по който да разберем дали един човек ни харесва или не ни харесва! Гадно, но факт! А и като сте приключили един път, какво искаш още, вдигай главата и продължавай напред!

LuCky YoU
08-01-2007, 08:20
Istinata e 4e vse oshte izpitvam ne6to kam nego :wink:

VeSinCe
08-01-2007, 09:20
Ами тогава говори с него ....няма да ти е толкова трудно щом ве4е сте имали връзка :wink: Няма как ина4е да разбере6... Успех! :P

mechtaq_za_teb
08-01-2007, 10:02
Vse edno az sam go pisala :lol: V napalno ednakva situaciq sme!
I iskam da ti kaja,che ne mojesh da razberesh po darjanieto mu,zashtoto naprimer az oshte obi4am bivshiq,no se dyrja taka 4e toi ne moje da go razbere.Usmihvam se,izlizam s priqteli...izobshto vse edno sam zabravila za nego,koeto izobshto ne e taka.
Ako ti kaja da govorish s nego znam,4e nqma da go napravish,zashtoto na tvoe mqsto i az ne bih..vse pak razdelili ste se.Ako otidesh pri nego vse edno mu kazvash:Oshte te haresvam!..nali taka? ;)Ako ti se riskuva davai!Kakvo pyk gubish..?!
No se zamisli dali ima smisyl?Dali ne te ochakva nqkoi po-dobyr ot nego?Prosto ne se ostavqi na nadejdata,za da ne syjalqvash posle.davai napred.Ako vi e pisano otnovo da ste zaedno,tova shte stane. ;)

LP_girl_14
08-01-2007, 11:48
Еми..ако има някъв начин да се свържеш с него или да се засечете ,го заговори и диалога ще тръгне.Питай го дали си има приятелка,как е живота му след теб,спомнете си старите времена...може пък да се издаде по нещо че те харесва.Нищо не губиш наистина,така че давай.Ако ли пък не,поне ще знаеш че си опитала :P

GaNgStAz
08-01-2007, 11:49
Едва ли има начин, по който да разберем дали един човек ни харесва или не ни харесва! Гадно, но факт! А и като сте приключили един път, какво искаш още, вдигай главата и продължавай напред!

ima nachin :)

alkobalko
08-01-2007, 11:49
Не сме гадатели, за да ти кажем. Но от поведението му съдя, че си му безразлична.