View Full Version : Според вас това брои ли се за групов секс?
Значи на 18 съм мом4е...и на морето с още 5 -тима мои приятели бях една мацка ни духа на всички заедно. Само свирки нищо друго.Това според вас групов секс ли е или...не?
Значи на 18 съм мом4е...и на морето с още 5 -тима мои приятели бях една мацка ни духа на всички заедно. Само свирки нищо друго.Това според вас групов секс ли е или...не?
Групов КЕФ !!! 8) Ама требвало да я боднете след това, та да е пълна картинката и да може да се нарече групов секс :wink:
Трябвало е да й разпорите ануса! ДО КРЪВ!
не групов секс, ами курва духала на курвари! хахахаххахахахахах много ви здраве ебачи такива!
Трябвало е да и зцепите гъза от ебане до кръв и да я разпорите от матката до шийката :lol: *квото и да значи това* и после да я ебете в ушите и след смъртта и да й извърлите трупа в някой язувир! :twisted: =P~
Трябвало е да й разпорите ануса! ДО КРЪВ!
Пак ли ти бе, инфантилния ?! :smt005
Не го учи така, че другия път ще поцепят тия шестимата убавци... :twisted: :D
Трябвало е да и зцепите гъза от ебане до кръв и да я разпорите от матката до шийката :lol: *квото и да значи това* и после да я ебете в ушите и след смъртта и да й извърлите трупа в някой язувир! :twisted: =P~
Ти си брутален, копеле ! :smt005 :smt005 :smt005 Направо не трябва да ти позволяват досег с обществения живот ! [-X
Ти си брутален, копеле ! :smt005 :smt005 :smt005 Направо не трябва да ти позволяват досег с обществения живот ! [-X
Абе виж, че ми се спи бе цървул, едвам гледам, кво ме ебаваш....Ае лека, легам си ](*,)
Абе виж, че ми се спи бе цървул, едвам гледам, кво ме ебаваш....Ае лека, легам си ](*,)
Ае беги да спиш, че досади от тебе ! Аман от олигофрени ! [-o<
Rocko_perka
08-02-2007, 02:02
Grupova tupnq e tova
BaD_GiRl_mL2
08-02-2007, 06:18
xaxa,tfa ne e nito grupovo, nito seks :lol: