.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Guest

Според вас това брои ли се за групов секс?

Значи на 18 съм мом4е...и на морето с още 5 -тима мои приятели бях една мацка ни духа на всички заедно. Само свирки нищо друго.Това според вас групов секс ли е или...не?

Guest

Re: Според вас това брои ли се за групов секс?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи на 18 съм мом4е...и на морето с още 5 -тима мои приятели бях една мацка ни духа на всички заедно. Само свирки нищо друго.Това според вас групов секс ли е или...не?
    Групов КЕФ !!! Ама требвало да я боднете след това, та да е пълна картинката и да може да се нарече групов секс

Guest
    Трябвало е да й разпорите ануса! ДО КРЪВ!

хаха
    Guest
    не групов секс, ами курва духала на курвари! хахахаххахахахахах много ви здраве ебачи такива!

Guest
    Трябвало е да и зцепите гъза от ебане до кръв и да я разпорите от матката до шийката *квото и да значи това* и после да я ебете в ушите и след смъртта и да й извърлите трупа в някой язувир!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
    Трябвало е да й разпорите ануса! ДО КРЪВ!
    Пак ли ти бе, инфантилния ?!
    Не го учи така, че другия път ще поцепят тия шестимата убавци...

Guest
    Трябвало е да и зцепите гъза от ебане до кръв и да я разпорите от матката до шийката *квото и да значи това* и после да я ебете в ушите и след смъртта и да й извърлите трупа в някой язувир!
    Ти си брутален, копеле ! Направо не трябва да ти позволяват досег с обществения живот !

Guest
    Ти си брутален, копеле ! Направо не трябва да ти позволяват досег с обществения живот !
    Абе виж, че ми се спи бе цървул, едвам гледам, кво ме ебаваш....Ае лека, легам си

Guest
    Абе виж, че ми се спи бе цървул, едвам гледам, кво ме ебаваш....Ае лека, легам си
    Ае беги да спиш, че досади от тебе ! Аман от олигофрени ! [-o<

Град
    in the heart of the city
    Grupova tupnq e tova

I ROCK!!!!!

xaxa,tfa ne e nito grupovo, nito seks
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си