View Full Version : Дайте съвет
bebenceto_f
08-02-2007, 21:13
Zdr!Az sam na 14 i imam golqm problem! :cry: minalata godina maika mi se omaji povtorno i dovedeniq mi brat (koito e na 17) se varna ot ispaniq predi 2 meseca i do togava ne se poznavahme,no kogato go vidqh se vlubih v nego i toi otvarna na 4ustvata mi :smt008 predi nqkolko dni ne izdarjahme i pravihme sex,dokato na6ite bqha na po4ivka.Chudq se dali postapihme pravilno,makar da nqmame kravna vraska. plssss help daite mi savet! P.S.blagodarq predvaritelno! :wink:
kran4eto
08-02-2007, 21:18
nqkoi pat 4uvstvata nemogat dase kontrolirat!taka4e neste mislili.no vie kakto kaza nqmate kravna vrazka.taka4e pak za6to NE?!?az sa6to bix postapila taka
карам самосвал
08-02-2007, 21:21
мисля , че щом се обичате трябва да продължите напред.....а пък щом нямате кръвна връзка , перфе......що даже не се ожените ем ?......а после искаш ли ва воза на моя самосвал е ?......разбираш ли на къде бия....телетъбис едно време не ме разбраха :-k
Seducti0n
08-02-2007, 21:25
Това ми изглежда,като сюжет от някоя сапунен сериал,дано не прозвучи обидно.Няма причина да не бъдете заедно,независимо дали имате чувства един към друг или изпитвате единствено чисто физическо привличане. :wink:
thefreak
08-02-2007, 21:27
Няма кръвна връзка=няма проблем.
bebenceto_f
08-02-2007, 21:27
az se pritesnqvah dali ne sam prekaleno malka i kak 6te reagirat na6ite ako razberat [-o<
моли се ваще да не разберат
и се моли ако разберат да ви разберат, иначе ще разбереш как се живее на улицата
карам самосвал
08-02-2007, 21:35
az se pritesnqvah dali ne sam prekaleno malka i kak 6te reagirat na6ite ako razberat [-o<
мълчи ма оръфан , ибети съ и правете дица , че ши дойда ва повоза аз вас ей....дришльовци....не си малка , даже си голяма кучка , скоро ше влезеш в мега-пауза .....
KimBerLy1912
08-03-2007, 07:40
Причина да не бъдете заедно наистина не съществува...Но мисля че засега е по-добре ваще да не знаят за вас...Не ги познавам,но такава новина е доста трудна за приемане...Изчакай нещата между теб и въпросното момче да станат достатъчно сериозни...И тогава споделете с родителите си :wink:
abe ne ste postupili lo6o ama edinstveniq problem e kak 6te kajite na va6te
Абе няма нищо лошо в това :) :-({|= продължавайте така :)
abe vie dobre li ste kak da nqma problem :D 6tom roditelite im sa jeneni po zakon te sa brat i sestra makar i ne kruvni. ok pravete si sex ama.....dosta tupo spored men 6toto kato skusate 6te vi e dosta kofti a ako 6e se jenite trqbva da ubedite roditelite vi da se razdelqt za da imate tva pravo :D
Представям си го:
Мамо, мамо, с бати правим секс :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Абе да не ти пука Софи Маринова искаше да се омъже за доведения си син :shock: При вас е по добре :)
InLovE_91_f
08-03-2007, 10:19
моли се ваще да не разберат
и се моли ако разберат да ви разберат, иначе ще разбереш как се живее на улицата аиде не на улицата ама на палатка :-D не сте постапили лошо защото за любовта няма граници. Иначе ваще рано или касно ще разберат така че по-добре вие сами да си кажете...и ако ви разберат няма да се жените :-k
alkobalko
08-03-2007, 10:27
Нямате кръвна връзка, което прави нещата по-лесни, но... Родителите ви със сигурност ще ви създадат проблеми. Не ми се вярва да го приемат толкова спокойно.