View Full Version : Бях на купон
Снощи бях на купон и пиинах доста. Едно готино момче започна да ме сваля и аз му се вързах. Отидохме в другата стая и започнахме да правим някой работи. В един момент нахлуха в стаята 3 момчета и започнаха да се майтапят да говорят разни перверзни неща и т,н. В един момент нещата излязоха от контрол, започнаха да ме обарват целуват и както си бях пиинала се навих и правих секс с всичките едновременно. Не беше чак толкова зле но днес ми е много терсене щот и четиримата са ми съученици и само като си помисля какво ще разправят в даскало ми настръхват косите.
Да не ти пука нали си прекарала добре...
Ама какви са тия глупости.Спрете да се оправдавате с това,че сте пийнали.Като не можете да се контролирате след употреба на алкохол и правите глупости под негово влияние...не пийте.
Въпреки че как няма не да пиеш,нали няма да си интересна пред приятелите си.Ползвай си мозъка,мисли!А за създалата се ситуация(ако е вярно всичко разбира се) - естествено е ,че ще те говорят в училище...ти как я мислиш.Без никакви лоши чувства....ама да си мислила..и другия път ще знаеш.
Да не ти пука нали си прекарала добре...Евала ти правя защо ще те е срам да не ти пука е точното опътване!!!!
и сигурно не сте използвали предпазни мерки и след 1 седмица или там когато трябва да ти дойде цикъла ще пишеш теми тука "ебаха ме петима ,бременна ли съм?"
To mai stan moderno da vi praskat po kuponite kato ste piinali.Ti ne moja li da se nasere6 kato onaq Milena_Pld ot foruma deto nqkakav q ebal v gaza i tq se nasrala?
и сигурно не сте използвали предпазни мерки и след 1 седмица или там когато трябва да ти дойде цикъла ще пишеш теми тука "ебаха ме петима ,бременна ли съм?"
"и как да разбера кой е бащата"
кой клас си
на дали е по-голяма от 7-8 макс
..
да за бащата също ще пише
Бе кво значение има кой клас е коя от вас може да се похвали с такова преживяване някой от вас цял живот няма да имат смелост да го направят!
това че е спала с 4ли са 5 ли са като се е напила го смяташ за похвално ли ?
palomaaa
08-03-2007, 09:41
Бе кво значение има кой клас е коя от вас може да се похвали с такова преживяване някой от вас цял живот няма да имат смелост да го направят!
ебахти,хвалбата....мога да ти кажа,че всяко едно моиче,ако поиска да направи нещо такова,никое момче няма да и откаже...
Seducti0n
08-03-2007, 09:43
Щом не можеш да се владееш,когато си под влиянието на алкохола,най-добре се ограничавай за да избегнеш подобни ситуации. :wink: Момчетата,че постъпят твърде некоректно,ако разказват за случката в училището ти.Щом толкова те е срам,просто отричай,никой не може да докажече си спала с тях. :wink:
Hanibal_lektar
08-03-2007, 09:45
Само така коте
груповите изпълнения си ги бива. Колкото повече жени като теб толкова по готино.
Аз отдавна си търся такова момиче да ми разбуди фантазиите
DjBaloon
08-03-2007, 09:46
Druiq put da me pokanite i mene na kupona 8)
Zemete i Milena_Pld 6te vie interesno... :-D
и мене, и мене :smt006 :smt006
InLovE_91_f
08-03-2007, 10:10
Macka mai e trqbvalo da misli6 predi da go napravi6 :smt017 a ne sled tova. Nadqvam se da ste izpolzvali predpazni merki 4e ina4e lo6o :-k 6te ima mama, ama koi 6te e tate :-D
vzemete i ivaneta_14 tq e bremenna ama nqma da otkaje :lol:
alkobalko
08-03-2007, 10:49
Ти много късно си се сетила да мислиш за последствията. Като не носиш на алкохол, просто не пий. Ако не сте се пазили, след седмица си направи тест, а и не е лошо да си пуснеш изследвания, да не са ти лепнали нещо.
споко следващия път може и 9 да те ебат, и може да ти е още по гот
дано забременееш с петзнаци
sasha_90
08-03-2007, 11:55
Ти много късно си се сетила да мислиш за последствията. Като не носиш на алкохол, просто не пий. Ако не сте се пазили, след седмица си направи тест, а и не е лошо да си пуснеш изследвания, да не са ти лепнали нещо.
абе за 3 дупки се сещам, как го прави с 4 на веднъж, я разясни малко
щом не те е било срам да го направиш, сега не трябва да те е срам като те обсъждат...ама много сте велики като се държите като к*рви 8)
Питай тука :arrow: ... (http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=21856)
malka_sladka i brutalna f
08-03-2007, 12:57
NEVINNA DO DOKAZVANE NA PROTIVNOTO \:D/
NEVINNA DO DOKAZVANE NA PROTIVNOTO \:D/
Точно така! :-D ... (http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=21856)
w0w taq si q biva radva me tochno kat moitajena go razdava xaxaxaxax :)
минало заминало, нали, секс с 5тима, забременяване, аборт, репутация, срам, самоубийство.....
Emi kurvichka si moito momiche. Ako ti ne go osyznavash az da ti go kaja :)
CLICK HERE (http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=21856)
Станалото станало....не можеш да върнеш нещата...така че вдигаш си високо главата, вирваш си нослето и хич да не ти пука :D дума дупка не прави....ако много започнат да приказват тези момченца, ти пък кажи, че са им малки пишките и хич не ги бива за любовници :D всяко чудо за три дни...скоро никои няма да си спомня нищо...
а за напред, хубаво е да внимаваш с алкохола и да си по разумна....а колкото до тези, които те обиждат искам да ги попитам те никога ли не са правили глупости и след това не са се чувствали кофти, или всички в този форум са светата вода не напита :D
и последно....незабравяй за предпазните средства дори и когато си пиинала :D
Ние с нищо не можем да ти помогнем...отричаш до последно и така...ако не-отиди и поговори с тях,може пък да се разберат. :-D
Щом не можеш да се владееш,когато си под влиянието на алкохола,най-добре се ограничавай за да избегнеш подобни ситуации. Момчетата,че постъпят твърде некоректно,ако разказват за случката в училището ти.Щом толкова те е срам,просто отричай,никой не може да докажече си спала с тях.
saglasna sam napalno \:D/ i sledva6tiq pat vnimavai
Ние с нищо не можем да ти помогнем...отричаш до последно и така...ако не-отиди и поговори с тях,може пък да се разберат. :-D
НаПЪлНу сЪМ сЪГуаСеН с ТеП.... (http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=21856)
"и как да разбера кой е бащата"
Евала писна ми от тъпи пачи дет са решили да се изчукат я в някой кенеф я на някой купон!"Нищо не е случайно ,използвай презерватив!" гледали ли сте рекламата?Красавицата на купона X Красавицата която забременя в кенефа на дискотеката
minava6t 4i4ko :)
08-03-2007, 17:00
Mila Pepa ne obry6tai vnimanie na tez drebni du6ici , koito taka grubo i neprili4no te porugavat , nie /tvoite syu4enici u4astvali v tazi vakhanliq .. a i ostanalite - tezi do koito stigna snimkoviq material,a i online zritelite.../proveri si smetkata kupiha pravata na "filma za $$$$$$" , no sled izvestno prispadane i podelqne na razhodite ti ima6 celi 31,25leva , kakto i ednomese4en vau4er za bezplatni kaseti ot eroti4nata videoteka do Vas..nai-dobre izkupi kasetite 6toto mai i Tvoite ot tam si vzimat parno :) / se nadqvame skoro da povtorim /Mir4o samo ne mu haresa kogato mu se izdrajfa, no pone se osveji staqta na Sobieski/..pi4ovete ot drugoto u-6te kazaha 4e takava strast ne trqbva da stoi zatvorena v edna mizerna staq samo s 5 4eloveka , a 6te uspee edinstveno sred po-golqma auditoriq /u4astnici, kibici , statisti etc./ v u4ili6tniq fiz. salon !!Ve4e sme go angajirali ..vij si po6tata. S mnogo obi4:Go6ko /tvoi zavinagi vdyrven/
P.S. V slu4aj 4e ti zakysnee prekaleno..krysti go na vsi4ki hipoteti4ni tatkovci - G.O.M.N.O !
aragornslove
08-03-2007, 17:05
ili spri alkohola,ili go napravi s tiah bez alkohol ::: ako ti haresa bez alkohol,zna4i ima6 takiva fantazii,ako ne zna4i si mnogo prosta da pie6...
LaDy_DaQnA
08-03-2007, 19:24
Ама какви са тия глупости.Спрете да се оправдавате с това,че сте пийнали.Като не можете да се контролирате след употреба на алкохол и правите глупости под негово влияние...не пийте.
Въпреки че как няма не да пиеш,нали няма да си интересна пред приятелите си.Ползвай си мозъка,мисли!А за създалата се ситуация(ако е вярно всичко разбира се) - естествено е ,че ще те говорят в училище...ти как я мислиш.Без никакви лоши чувства....ама да си мислила..и другия път ще знаеш.
+1
HaPySHeH
08-03-2007, 19:52
Да не ти пука нали си прекарала добре...
=D> =D>
това че е спала с 4ли са 5 ли...Да 5-ма бяхме тя казва 4-ма щот аз бях одзат а тя как да ме види?
това че е спала с 4ли са 5 ли...Да 5-ма бяхме тя казва 4-ма щот аз бях одзат а тя как да ме види?
Made_of_Pain
08-03-2007, 21:10
Браво, че сподели!
swords1010
08-03-2007, 21:27
Еми за всяко нещо си има последствия, мацка. :wink:
Paradise_Lost
08-04-2007, 16:19
ne se pritesnqvai za sluhovete v u4ili6te moje da zabraqt do 1 mesec :-D ma edvali :wink: po dobre se pritesnqvai za polsedstviqta ot tva
johnnyknoxville
08-04-2007, 16:55
chestito oficialno sa te naprawili kurwa :)
Paradise_Lost
08-04-2007, 17:02
chestito oficialno sa te naprawili kurwa :)
eee ne badi tolkova strog o6te nqkolko pati kato tozi i togava 6te q napravqt kurva :)
johnnyknoxville
08-04-2007, 17:07
ah ne sa be..;)e nishto i takiwa trqbwa da gi ima :)
Викаш четерима ти го заболи , лоша работа , ако бях на твое място бих зи крила нож и да им ги одрежа и да го сложа в едно бурканче ;) и така да ги занеса в даскалото
еми мастия , почвай ги сега из даскалото наред , показали са ти пътя
и мене, и мене :smt006 :smt006
haha nqma ostavam po nazad i az iskam da doida basi :P :D hahahaha 4akam si pokanata i az :::
Barbaronche
08-05-2007, 15:02
em sht0m ti e bilo huuvo kfo ti puka:) pyk i da razkazvat nqm kak da go dokajat :>
въйй не е тва вече не мога да го приема.. мисля че изобщо тва което си направила не е геройство и няма място за хвалба... при това и в форум.. мм не.. аз нямам думи... напралл.. онемях.. сигурно си някое лапе на 13-14 години... ами мога да ти кажа само браво вече си една от курвите на Бг.. радвай се.. :smt013 :smt013 :smt013 мн късно се замисли за последствията..тряааше да му милиш преди да го направиш... :-({|=