View Full Version : Тайна връзка
taino hodq taino s gadjeto na edna priqtelka :-D .tq ne mi e 4ak tolkova dobra priqtelka , no mi e guzno oba4e mn go obi4am.strah me e da ne ni hvanat
Shake_it
08-03-2007, 15:20
taino hodq taino s gadjeto na edna priqtelka :-D .tq ne mi e 4ak tolkova dobra priqtelka , no mi e guzno oba4e mn go obi4am.strah me e da ne ni hvanat
Napravete si 3ka,taka vsi4ki 6te ste dovolni! \:D/
MostHated
08-03-2007, 15:24
[-X нидейти така де... приеебавате приятелките си.... напрейте тройка
sladuranata_891
08-03-2007, 15:32
абе вие кви хора сте бе,как може да ходиш с гаджето на приятелката ти.... ](*,) ](*,) ](*,)
TreeHill
08-03-2007, 15:42
еми кво да кажа...
Na^PoPa^RaSoTo
08-03-2007, 16:09
За кое да ви хванат?Най-много да хванат един вибратор и всичко наред... ;)
GaNgStAz
08-03-2007, 16:24
nachi hodish s nego, mnoo se obichate, pyk toi ne q e skysal :smt005 dobre.. tfa she go zapomna :D
mimikiss
08-03-2007, 16:29
az nemoga da kaja dr osven 4e haresvam gajdeto na edna moq fr,tq ne mi e tolkova dobra ama ne mi e kofti zaradi tova a zatova 4e mom4eto koeto haresvam e fr na moeto gadje! pi4a koito mi e hvanal okoto skasa s neq i sega az mislq da napravq sa6toto s moeto gadje za da moje ako moje vob6te da stane ne6to m/u nas!!! nadqvam se 4e e ne6to po temeta i ne sam vi otek4ila :wink: :wink: :wink: [i]
alkobalko
08-03-2007, 17:01
Ако това ти е представата за приятелство...
Помисли малко-постъпваш гадно спрямо приятелка (дори и не толкова добра) и унижаваш себе си, като се задоволяваш да бъдеш втората.
Той, ако те обичаше толкова много щеше да скъса с нея, за да бъде с теб, а не да ви върти и двете. Момчето просто си гледа интересите, а ти му се връзваш.
... и Хензел извадил нож и жестоко заколил сестра си Гретел .
sh3_1s_7h3_0n3
08-03-2007, 23:12
абе вие кви хора сте бе,как може да ходиш с гаджето на приятелката ти.... ](*,) ](*,) ](*,)
как пък ня'яяя ходиш? :twisted: :::
т'шак ве вий пък и вий к'о се връзвате на глупости :-s
deni4kata333
08-04-2007, 00:28
emi glei kfo liubovta ne pita
teka se e slu4ilo prosto tq ko e vinovna 4e se e vliubila v nego :smt018
еми кво да кажа...
Еми и аз нямам думи!?!?!
Що за възпитание и манталитет???
Недей преебава приятелката си?Ами ако най-добрия ми приятел ебеше гаджето ми на мен какво щеше дами бтде?Илина теб?
Ne stava vapros dali ste priqtelki ili ne....,tuk iznikva sledniq vapros na teb haresva li ti da si vechno vtora i kak bi se pochystvala ako edin den ti si na neinoto mqsto?
A istinata e che vsichko na tozi svqt se vryshta i togava boli mnogo ,kakto se kazva nqma
svetulkata
08-04-2007, 07:06
Tova, koeto pravi6 naistina si e dosta gadni4ko, dori i da ne ti e priatelka, nikoi ne go zaslujava. Pomisli malko. Vsi4ko se vra6ta. Kazva6, 4e go obi4a6. A toi dali te obi4a, 6tom moje da e s neia-oficialno i s teb-taino. Az li4no smiatam, 4e toi se zabavliava za smetka na teb i drugoto momi4e.
OPI4AI SI AKALA [-X
BaD_GiRl_mL2
08-04-2007, 07:29
eee, da i izneverqvash-sluchva se..ama s neina priqtelka.nqma znachenie kolko e dobra, dori i samo poznata da i e..gadno e..kato tolkova iskash da izneverqvash, si nameri nqkoq koqto nqma vryzka s gadjeto ti :-)
Оставам без коментар за личността ти и подозирам, че е поледната тема-бъзик. :wink:
Ти па колко си интелигентна... просто нямам думи. Пише във ФОРУМ как да не я хванат. Че кое е по лесно от това да ви хванат ТУК? Току виж гаджето на гаджето( :!: ) ти да има регистрация или случайно да попадне на темата под формата на "Гост"?