Влез

View Full Version : Падат ли си Българките по по-мургави мъже

08-04-2007, 22:26
Не говоря за цигани или негри,просто имам тен леко в повечко.Тип латиска Америка примерно :)

Na^PoPa^RaSoTo
08-04-2007, 22:28
Сложи си бели дрехи и са твои. ;)
/Ех... опит опит.../

UmnoMace
08-04-2007, 22:32
мммм разбира се :smt016 :smt016 :smt016

A_JoLiE
08-04-2007, 22:47
Еми сигурно ...

aP0kAlIpSiS
08-04-2007, 22:59
Ами да...
Аз си падам по по-мургави момчета.

Не разбирам,защо питаш???

Всеки си има различни предпочитания.Нормално е едни момичета да харесват едно,други-друго...

~ShaDoW~
08-04-2007, 23:00
pf kato se zamislqq... hm.. wse po murgawi4ki poludqwam :D daje sega6nata mi ne6tastna ;( lubow e oleleeee kato 6okolad4e e :roll:
pf razme4tah se pak :D :D :D ta po temata... obojawam murgawi4ki (ne cigani,negri i t.n.) :)

Jaden
08-04-2007, 23:16
Не говоря за цигани или негри,просто имам тен леко в повечко.Тип латиска Америка примерно :)

Пич ,българките са най-големите курви които могат да съществуват на тази земя.
Веднага отварят краката ма грци ,испанци и разни маймуни само за да ядат кур или ако изрода има кинти.

{!}sLuNcHeVaTa{!}
08-04-2007, 23:22

Веднага отварят краката ма грци ,испанци и разни маймуни само за да ядат "мъжки полов орган" или ако изрода има кинти.

Пфф.. Ти понеже познаваш абс. всички българки и много знаеш :roll:

Jaden
08-04-2007, 23:26

Веднага отварят краката ма грци ,испанци и разни маймуни само за да ядат "мъжки полов орган" или ако изрода има кинти.

Айде ,айде... Все едно не ви знам мръсните курвенски навици!!!

{!}sLuNcHeVaTa{!}
08-04-2007, 23:29
Ми явно не ги знаеш..

acidburn1
08-04-2007, 23:59
Ако си като брикет...някоя японка ша та земе :D

bloodranger
08-05-2007, 00:03

pi4a ima6e predvid samo 80%

Jaden
08-05-2007, 00:07

pi4a ima6e predvid samo 80%

Правилно си ме разбрал ,само ,че имам предвид 90% процента.

08-05-2007, 00:44
Всеки човек си има негов ТИП уе! Кво значи, падат ли си
?!?!? :shock: :smt012 :smt011
А Моеш ли ДА ми обясНИш?!... (http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=21856)

Jaden
08-05-2007, 01:32

Ч не се прай на прост/праста.
Кучките като видят някой испанец ,грк или негър налитат като мухи на мед!!!

08-05-2007, 01:39
Такам...ето на това му се вика преебана ценностна система...просто пича много го режат и е страшно отчаян и се успокоява с мисли тип 'Тая не ми пусна понеже е шибана курва и ми иска парите'

Jaden
08-05-2007, 01:42
Такам...ето на това му се вика преебана ценностна система...просто пича много го режат и е страшно отчаян и се успокоява с мисли тип 'Тая не ми пусна понеже е шибана курва и ми иска парите'

Виж кво левент.Аз съм на 16 и ако някоя не ми пуска ,не е заради разни черни маймуни ,ЯСНО?
Ама дай сега да се хвърлиш върху мен и да си затвориш очите за курвенските работи на българките!!!

08-05-2007, 01:46
Виж кво левент.Аз съм на 16 и ако някоя не ми пуска ,не е заради разни черни маймуни ,ЯСНО?
Ама дай сега да се хвърлиш върху мен и да си затвориш очите за курвенските работи на българките!!!
Виж сега пич,това че си чул някоя история не значи че всички са курви бе..не можеш да слагаш 4 милиона(горе-долу) под общ знаменател...а това че е пълно с тъпи курвета е вярно...но това 'Българките са курви' си е идиотщина ;)

08-05-2007, 04:37
Виж сега пич,това че си чул някоя история не значи че всички са курви бе..не можеш да слагаш 4 милиона(горе-долу) под общ знаменател...а това че е пълно с тъпи курвета е вярно...но това 'Българките са курви' си е идиотщина ;)

Хаха.добре ,както искаш ,обаче само се огледай!!!
И нямам предвид бабите

[B]a[N]D[i]T[k]a
08-05-2007, 09:56
е да.. но и да имат тяло ... 7+ :smt007

50cent
08-05-2007, 10:10
kakto vsqko mom4e e razli4no taka mai4e e i pri jenite ne sum 100% siguren oba4e mai e taka

Kianna
08-05-2007, 10:18

\

ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАА,ВЕЧЕ СИ НА 16 И ИМАШ БОГАТИЯ ОПИТ ДА ГОВОРИШ ЗА ЖЕНИТЕ-КУРВИ.ДА,ИМА КУРВИ И АКО НЯМАШЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ЖЕНА НЯМАШЕ ДА СА ПИПНАЛИ :!: :twisted:

SupremacyGirl
08-05-2007, 10:29
Ми аз понеже съм по-беличка и някак си повече харесвам мургавите...е, не прекалено де :lol: ама така с тен :)

Slave4You
08-05-2007, 11:48
Едно от момчетата които съм харесвала беше мургаво. Мен така ме кефи:)

IKisseDAGirL
08-05-2007, 11:56
Харесвам мургави момчета, само всичко трябва да е с мярка :)

GaNgStAz
08-05-2007, 13:05
az si padam, da ;) i to mnoo :smt060

iLoveChocolate
08-05-2007, 13:08
такива мо отвръщават #-o #-o

koalka
08-05-2007, 14:00
То и българитге не са много светли като цяло.Иначе дали си падам...не.

08-05-2007, 14:08
az primerno sum svetla rusa i sus sini o4i i haresvam mom4eta to4no protivopolojni na men a moita priqtelka e mnogo murgava i si hareva svetli mom4eta .. spored mene seki haresva i iska tova koeto nqma :)

senoritata
08-05-2007, 14:21
по мугравите са ми по сладки :lol:

Ice
08-05-2007, 14:28

Премести се в друга държава тогава като не ти изнася! Нали пък много знаеш кви са българките и айде прочел тука, че някви се лигавят и всички са курви абе ша ви знам в тъпотиите само ми лазите по нервите с тия смотани изказвания! Курви курви ама им тичаш по гъзовете НАЛИ????????????? :smt013
По темата - НЕ

littlemermaid
08-05-2007, 20:21
Ами дааа страшно са секси по- мургавичките :smt007 Вчера даже с mallkaslladka се разхождахме из Златни пясъци и какви мулати видяхме- малииииии къртят мивки с ластик!!! Олее какво ми става... :oops: Наистина бяха мн готини, и на двете ни останаха очите!!Да, определено мургавичките са екстра :wink: :twisted:

П.П.:После пък играхме билярд с един негър.И той беше голям сладур :twisted: Ау аз верно не съм наред... :oops: :roll:

littlemermaid
08-05-2007, 20:26
Сетих се сега- моето лятно увлечение(което си замина за Ливан преди 2 седмици :( ) имаше мн хубав тен.Не беше прекалено тъмен, а леко какаов 8) Беше със със зелени очи и черна коса- наистина мн хубав :smt007

GaNgStAz
08-05-2007, 20:30
... П.П.:После пък играхме билярд с един негър.И той беше голям сладур :twisted: Ау аз верно не съм наред... :oops: :roll:

супер бе, негрите са много хубави, направо :smt060 мен много ме кефят, както са смъкнати повечето ( да не кажа всичките ) мммм... ;D

GaNgStAz
08-05-2007, 20:31
Сетих се сега- моето лятно увлечение(което си замина за Ливан преди 2 седмици :( ) имаше мн хубав тен.Не беше прекалено тъмен, а леко какаов 8) Беше със със зелени очи и черна коса- наистина мн хубав :smt007

Поне знае на къде да замине ;)

Ice
08-05-2007, 22:53
Мен не ме кефят много негрите, обаче познавам един той живее няколко блока над нас студент е, казва се Уче и е много готин! А другия негър дето ме кефи е Omarion като го видя и се разтапям. :oops:

Dead`Paladin
08-05-2007, 22:57
[-(

GaNgStAz
08-06-2007, 08:47
Мен не ме кефят много негрите, обаче познавам един той живее няколко блока над нас студент е, казва се Уче и е много готин! А другия негър дето ме кефи е Omarion като го видя и се разтапям. :oops:

Тоя Omarion с тея устни :smt060 Много е сладък.. Bow Wow също :P

zmey
08-06-2007, 09:31

ИМА НЕЩО ВЯРНО :!:

sladko_dete
08-07-2007, 07:03
Всеки си има своя чар, аз се кефя и на по - белички и на по - мургавки, зависи от човека :)
ПП: Много ми е чудно как ще говорите, че българките са курви?!А в тва число броите ли майките и сестрите си :?: :!:

love_enrique
08-07-2007, 12:21
Оооо да,аз определено си падам по такива с по-тъмна кожа(не говоря за роми и негри)като испанците,те са моята слабост :D 8) :roll:

08-07-2007, 15:43
mm estestveno :smt007 kat vidq nekoe po murgavi4ko poludqvam :)

ZaHaRcHe
08-07-2007, 19:53
хахах как няма да си падаме по такива сладури че те са най чаровните.. един тъмен тен... светли очи.. ех това са мъже мечта :oops:

rakiQ
08-07-2007, 19:57
аз ше си го кажа
негрите и циганите да лапат на дедо банано

а мургавите момчета-сладки са НО БЕЗ БЕЛИ ДРЕХИ чЕ СТАВА МАЗАЛО

08-07-2007, 19:59

на пес кучки му се привиждат, лапе.

Allthatshewant
08-07-2007, 21:02
На мен много ми харесват :P

happy_cute
08-08-2007, 16:40
Зависи..ако приличат на латиноамерикански и имат дълбоки черни очи направо се влюбвам :oops: само дето повечето са с бели бермудки :smt011

alkobalko
08-08-2007, 20:54
Има момичета, на които такъв тип момчета им допадат, има такива, които не ги харесват.

minava6t 4i4ko :)
08-09-2007, 01:20
az primerno sum svetla rusa i sus sini o4i i haresvam mom4eta to4no protivopolojni na men a moita priqtelka e mnogo murgava i si hareva svetli mom4eta .. spored mene seki haresva i iska tova koeto nqma Smile
мдаа сладуранке това в природата се нари4а естествен отбор търсиш някой мъжки който ще внесе разнообразие в генофонда.Вероятността да се проявят рецесивни хомозиготни алели е по-малка в този слу4ай,друг пример в периода на овулацията жената има и по изострено обоняние като може да селектира мъжкия и спрямо миризмата/тя носи своя генен отпе4атък/. Така 4е глупави изказвания от рода на "българките били курви" бла бла са глупави и недостойни.Но да отбележим най-важното и валидно за женския представител на Homo Sapience в днешно време ., e че -първични полови белези като големина на бицепси, рамене, пишкото и т. н. отстъпиха пред мускула на портфейла , независимо с колко тен е последния :lol:

08-24-2007, 17:45
Това е може би най-тъпия въпрос които може да се зададе към жените(особенно към българските).Аз до сега от 4 страници тема не видях ни една, която да не си пада по такива мургави чернилки(независимо дали са етнически българи или не).От личен опит съдя, че всички мургави цървули си намират ужасно лесно приятелки(най-често само за секс), докато при по белите е доста по-трудно.
Аз например спадам от противоположната категория(светъл със светла коса) и си падам също по светли момичета с бяла кожа, но доста пъти са ме отрязвали заради това, а като покажа на някои приятели какви момичета харесвам и те най-често ми викат нещо от рода на "Вие не си пасвате", което е доста тъпо според мен. :smt013

woshata
08-24-2007, 18:00
pf kato se zamislqq... hm.. wse po murgawi4ki poludqwam :D daje sega6nata mi ne6tastna ;( lubow e oleleeee kato 6okolad4e e :roll:
pf razme4tah se pak :D :D :D ta po temata... obojawam murgawi4ki (ne cigani,negri i t.n.) :)и аз сам така ...моя тип мъже от как се помня са се мургави :D и сегашния е такъв :-D

08-24-2007, 18:04
pf razme4tah se pak :D :D :D ta po temata... obojawam murgawi4ki (ne cigani,negri i t.n.) :)и аз сам така ...моя тип мъже от как се помня са се мургави :D и сегашния е такъв :-D

Ama seriozno??? A stiga,be? Ti me lujesh neshto? AMa seriozno li si padash po po-murgavishcki? :smt013 :smt011

AFT
08-24-2007, 18:06
Аз не харесвам мургавите, предпочитам белите като снежинка. :smt054

woshata
08-24-2007, 18:08

Ama seriozno??? A stiga,be? Ti me lujesh neshto? AMa seriozno li si padash po po-murgavishcki? :smt013 :smt011аа бееее яя ходи в зоопарка....там може и да пробиеш :-k

08-24-2007, 18:12

Ama seriozno??? A stiga,be? Ti me lujesh neshto? AMa seriozno li si padash po po-murgavishcki? :smt013 :smt011аа бееее яя ходи в зоопарка....там може и да пробиеш :-k

Ti hodi pri tvoq cheren priqtel ot ciganskoto geto i mu lapni golqmata cherna pisha da se uspokoish malko, che kato gledam nsehto mnogo izprostqvash.Sigurno ti e potekul menzisa kuchko takava!!! :lol:

woshata
08-24-2007, 18:16

Ti hodi pri tvoq cheren priqtel ot ciganskoto geto i mu lapni golqmata cherna pisha da se uspokoish malko, che kato gledam nsehto mnogo izprostqvash.Sigurno ti e potekul menzisa kuchko takava!!! :lol:жалък примат....хуй недоебан бегай че форума замириса на лайна от тебе :::

08-24-2007, 18:18

Ti hodi pri tvoq cheren priqtel ot ciganskoto geto i mu lapni golqmata cherna pisha da se uspokoish malko, che kato gledam nsehto mnogo izprostqvash.Sigurno ti e potekul menzisa kuchko takava!!! :lol:жалък примат...."мъжки полов орган" недоебан бегай че форума замириса на лайна от тебе :::

Ako ti e zamirisalo na lajna to tova opredeleno shte da ot tebe samata.Sigurno onq cheren poten pedal te e umirisal!!! :twisted:

Phenomenon
08-24-2007, 18:22
Ako ti e zamirisalo na lajna to tova opredeleno shte da ot tebe samata.Sigurno onq cheren poten pedal te e umirisal!!! :twisted:
Скрий си комплексите малко,а ?

woshata
08-24-2007, 18:25

Ti hodi pri tvoq cheren priqtel ot ciganskoto geto i mu lapni golqmata cherna pisha da se uspokoish malko, che kato gledam nsehto mnogo izprostqvash.Sigurno ti e potekul menzisa kuchko takava!!! :lol:жалък примат...."мъжки полов орган" недоебан бегай че форума замириса на лайна от тебе :::

Ako ti e zamirisalo na lajna to tova opredeleno shte da ot tebe samata.Sigurno onq cheren poten pedal te e umirisal!!! :twisted:олеле по-тъпо не можа да го кажеш нали :smt005 якятя зле си...чак ми е жал :wink:

woshata
08-24-2007, 18:26
Скрий си комплексите малко,а ?заеби го виж че сграда от липса на секс и се чуди каде да си избие нервата :-D

08-24-2007, 18:51
Скрий си комплексите малко,а ?заеби го виж че сграда от липса на секс и се чуди каде да си избие нервата :-D

От липса на секс изобщо не страдам,то такива пачи като тебе по улицата с лопата да ги ринеш.Въпроса тук не опира до секса, а до едни доста по възвишени неща,ама куха лейка като тебе няма как да ги разбере.Залагай си гъза на потния мангал там и му се кефи.

woshata
08-24-2007, 18:53

От липса на секс изобщо не страдам,то такива пачи като тебе по улицата с лопата да ги ринеш.Въпроса тук не опира до секса, а до едни доста по възвишени неща,ама куха лейка като тебе няма как да ги разбере.Залагай си гъза на потния мангал там и му се кефи.ааайде къш \:D/

Болшевик
08-24-2007, 18:58
Много общо говорите :?
Аз лично си падам по всякакви жени 8)

kosebosece
08-24-2007, 18:59
естествено само ако не е циганин :-D :-D :-D

08-24-2007, 19:05
естествено само ако не е циганин :-D :-D :-D

И как ще го различиш??? :-D :-D Ще го попиташ, абе ти българин ли си? И той ако каже - ДА, ти ще се влюбиш безумно. :D :-D Или пък ще го познаеш по това, че е къпан и носи фешън прическа? :?

woshata
08-24-2007, 19:08
лрОсто има момчета които са малко по-тъмни ](*,) опр има разлика между мангал и момче с лек тен :smt019

08-24-2007, 19:35
лрОсто има момчета които са малко по-тъмни ](*,) опр има разлика между мангал и момче с лек тен :smt019

Ами да, разликата между единия и другия е, че единия е малко черен,а другия много. :-D Знаеш ли, имаш право. :-D А не си ли се замисляла, че ако, не е черен е най-добре? :-s :idea:

woshata
08-24-2007, 19:37

Ами да, разликата между единия и другия е, че единия е малко черен,а другия много. :-D Знаеш ли, имаш право. :-D А не си ли се замисляла, че ако, не е черен е най-добре? :-s :idea:е всеки с вкуса си :wink:

08-24-2007, 19:48

Ами да, разликата между единия и другия е, че единия е малко черен,а другия много. :-D Знаеш ли, имаш право. :-D А не си ли се замисляла, че ако, не е черен е най-добре? :-s :idea:е всеки с вкуса си :wink:
Da ti e sladko togava... :lol:

AFT
08-24-2007, 19:53
Бръъммм! Ех, колко съм изостанала - и аз не намирам разлика между момче с тен (т.е. фешън) и циганин. Просто защото и двата индивида се държат и изглеждат по един и същи начин. :smt005

woshata
08-24-2007, 19:58

Da ti e sladko togava... :lol:пхахаха :-D

DivoTo_KoTe
08-24-2007, 20:22

Ами да, разликата между единия и другия е, че единия е малко черен,а другия много. :-D Знаеш ли, имаш право. :-D А не си ли се замисляла, че ако, не е черен е най-добре? :-s :idea:

хахах ае излезе,че половина Б-я са цигани моля ви се....пръщиш от акъл личи ти от километри (извинявам се за израза)
аз лично съм леко мургава ( не черна) и не съм циганка ку не ми вярваш пиши ми лична ти сенд снимка се увериш ае гората

BunnYY_f
08-24-2007, 20:25
За мен цвета на кожата няма значение, важно е цялостното излъчване на момчето!

woshata
08-24-2007, 20:28

хахах ае излезе,че половина Б-я са цигани моля ви се....пръщиш от акъл личи ти от километри (извинявам се за израза)
аз лично съм леко мургава ( не черна) и не съм циганка ку не ми вярваш пиши ми лична ти сенд снимка се увериш ае горатаза мен ли се отнася тва или :::

DivoTo_KoTe
08-24-2007, 20:31

аз лично съм леко мургава ( не черна) и не съм циганка ку не ми вярваш пиши ми лична ти сенд снимка се увериш ае горатаза мен ли се отнася тва или :::

Не! за анонимния

zai4o
08-24-2007, 20:32
Az li4no pove4e si padam po murgavi4ki! Mnogo po sexy :smt007 otkolkoto nekvo sirene :smt019

woshata
08-24-2007, 20:38

аз лично съм леко мургава ( не черна) и не съм циганка ку не ми вярваш пиши ми лична ти сенд снимка се увериш ае горатаза мен ли се отнася тва или ::: а ок :wink:

Не! за анонимния

Nicole_Richie
08-24-2007, 20:57
Vseki si ima razlichen vkus.Az poneje sam po-belichka i mi nalitat malko po-shokoladovi.No ima nqkoi koito mi haresvat,no ima i takiva koito prosto sa ujas... No chesno kazano predpochitam nqkoi po-svetal,e ne chak prozrachen :D

woshata
08-24-2007, 21:03
оф да ви покажа моя шоколад :smt007 мисля че половината ше паднете :-D

08-24-2007, 21:06

O,ne molq te, spesti ni go!!! :lol: :lol: :-D

woshata
08-24-2007, 21:08

O,ne molq te, spesti ni go!!! :lol: :lol: :-Dда бе затърчах се на тебе точно да ти го покажа....скрий се бе :-D

DivoTo_KoTe
08-24-2007, 21:10

xixi и аз си имам шоколадче :)

08-24-2007, 21:12

Kak e na vkus??? Sladko li e ili gorchi? :D

woshata
08-24-2007, 21:15

Kak e na vkus??? Sladko li e ili gorchi? :Dсладко :-D

morenita
08-25-2007, 17:46
Ами да...
Аз си падам по по-мургави момчета.

Не разбирам,защо питаш???

Всеки си има различни предпочитания.Нормално е едни момичета да харесват едно,други-друго...

=D> Napulno sum suglasna!

Blab
08-25-2007, 17:51
ооооооо, да, да, дааа! :lol:
Адам Родригез, Енрике, Франсис Капра, Маноло Кардона(и други младежи от сапунките:))...

08-25-2007, 20:35
A kakvo shte kajete za Brad Pit, kojto e naj-golemiq sex simvol v Holivud i opredeleno ne spada kum grafata "murgavichki" . :-D

miloto_girl_4e
08-25-2007, 20:37
Ако ми харесва едно момче, ще ми е все едно дали е като кисело мляко или леко мургав :wink:

woshata
08-25-2007, 20:40
A kakvo shte kajete za Brad Pit, kojto e naj-golemiq sex simvol v Holivud i opredeleno ne spada kum grafata "murgavichki" . :-Dеми готин е и то мноо ма аз ше мина и без мъжа ми да е секс символ :-D

Ashley Olsen
08-25-2007, 21:04
Az haresvam mom4eta s tymno rusa ili svetlo kestenqva kosa i sys svetlo sini ili sivi o4i .

woshata
08-25-2007, 21:17
Az haresvam mom4eta s tymno rusa ili svetlo kestenqva kosa i sys svetlo sini ili sivi o4i .демек от ония снежинките :-D ама нема лошо :wink:

AFT
08-25-2007, 21:18
A kakvo shte kajete za Brad Pit, kojto e naj-golemiq sex simvol v Holivud i opredeleno ne spada kum grafata "murgavichki" . :-D

Той е на 43 години! =; Предпочитам Джош Хартнет. 8)

kAdrOkoSkA
08-25-2007, 21:24
Олее.. Само глупости чета! Ако си някав абсолютен обитак, смяташ ли, че тена ще ти помогне!

MajeStic
08-25-2007, 21:42
Защо българките е с главна буква?

woshata
08-25-2007, 21:45
Защо българките е с главна буква?май само автора си знае :lol:

ven4eto
08-26-2007, 11:41
az se kefq pak na maje s ten...no ne e vajen samo tena a i kak 6te e v lice ;)a i kakvo ima v ga6tite :)

mir4ovski
08-26-2007, 12:00

Айде ,айде... Все едно не ви знам мръсните курвенски навици!!!
be zemi se zastrelqi ne te li e ssram da govori6 taka

naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 12:16
Не си падам. Колкото по-бяла е кожата, толкова повече ми харесва. Не че съм расистка, просто така ме кефи.

Blab
08-26-2007, 14:11
ще кажа, че никога не съм харесвала Брад Пит:))