View Full Version : Първа среща
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz
08-05-2007, 08:25
zdraveite skoro shte imam sreshta s nai dobriat mi priatel za prav pat (chatili sme samo v skype ,toi e prekrasen chovek) no mnogo me e sram i mojje li da mi dadete niakakav savet za uspokoiavane naprimer da otidem na niakakvo miasto na koeto niama tolkova da me e sram ...ili predi tova kakvo da napravia da slusham liubima muzika moje bi ...nz pomognete mi
UmnoMace
08-05-2007, 08:30
преди това може да си вземеш вана, за да се отпуснеш :D и си пусни любимата музика... ама недей да се притесняваш, в крайна сметка тази среща трябва да е едно приятно преживяване, нали така :wink: споко!
Първа среща с най-добрият ти приятел? :shock:
teenage_drama_queen
08-05-2007, 08:35
виж сега, важна е нагласата, се шак щом казваш че ти е най-добрият приятел няма от какво толкова да се притесняваш, дръж си се естествено, а може и да треснеш нещо малко преди излизане, ако ме разбираш за какво ти говоря :wink: :-D
Lestat357
08-05-2007, 08:38
Просто спри да мислиш за това. Така няма да стане - нормално в началото да се чувствате малко особено. Продължете някоя от темите, които сте обсъждали в Skype като за начало. Оттам нататък - накъдето тръгне. Ако се получи някакво доста тягостно мълчание, което не е изключено - задавай му повече лични въпроси. Ти също разказвай неща за себе си, но не прекалявай, за да не съжаляваш после. Къде да отидете? Например в някой парк и после разходка. Препоръчвам, защото съм го правил, дори тръгнахме после с момичето (по-точно момиченцето), но не се получи задълго. В Skype е различно. Преди срещата просто не мисли за нея - слушай музика, чети нещо, играй на някоя игра. Ти си знаеш кое те отпуска най-добре. Колкото повече мислиш за това и за какво да говорите предварително, толкова по-бързо ще стигнете до тъпият момент после. Ако си забелязала в Skype също е така. Просто говорете за нещо, това е важното. После ще прецениш искаш ли да го видиш отново и така нататък. Успех ти пожелавам и бъди по-уверена!
Povtarqi si 4e vsi4ko koeto se slu4va e absolutno normalno i su6to teka e absolutno normalno da se pritesnqva6!!!!
Druj se uvereno!!!!Vsi4ko 6te bude nared!!!!! :) :)
russianmafiaboss
08-05-2007, 15:42
дръж се като винаги, вие не сте непознати и преди сте се общували .. бъди себе си и всичко ще е ок :-)
GaNgStAz
08-05-2007, 16:11
виж сега, важна е нагласата, се шак щом казваш че ти е най-добрият приятел няма от какво толкова да се притесняваш, дръж си се естествено, а може и да треснеш нещо малко преди излизане, ако ме разбираш за какво ти говоря :wink: :-D
хахха =D> да, ама внимавай да не прекалиш ;)
ice_cream_f
08-05-2007, 16:21
zdraveite skoro shte imam sreshta s nai dobriat mi priatel za prav pat (chatili sme samo v skype ,toi e prekrasen chovek) no mnogo me e sram i mojje li da mi dadete niakakav savet za uspokoiavane naprimer da otidem na niakakvo miasto na koeto niama tolkova da me e sram ...ili predi tova kakvo da napravia da slusham liubima muzika moje bi ...nz pomognete miTi v skype li si se zapoznala s nego,4e ne razbrah :-D
nIkOl4OoO
08-05-2007, 16:24
ne misli za tova 4e 6e se izloji6 i si4ko6e si doide na mqstoto :wink: uspex
acidburn1
08-05-2007, 16:27
дръж се като винаги, вие не сте непознати и преди сте се общували .. бъди себе си и всичко ще е ок :-)
Подкрепям те , бъди просто себе си както винаги си била ;) Успех
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz
08-07-2007, 16:47
da samo po skype sme govorili
Dead`Paladin
08-07-2007, 17:34
Първа среща с най-добрият ти приятел? :shock:
:-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s