View Full Version : Объркан съм .... какво да направя
Слу4ката е следната .... Ходиме от по4ти 5 месеца и преди няколко дни тя отиде с родителите й до някакви техни приятели в друг град и се върнаха. До тук добре оба4е днеска ми каза 4е с тях са взели и детето(мом4е) на приятелите им и щяло да остане 1 седмица в тях. Една обща приятелка ми прати какво са си писали с моето гадже и според думите на мойта мом4ето "ставало". Одеве като тръгнах да й пиша в скайп и я питам "къде си, защо не пишеш" тя ми каза еми немога сега гледаме филм"...
Знам 4е по принцип съм ревнив оба4е това направо ме разби ... :smt009
Де да знам искам съвет или нещо такова, незнам какво да правя, твърде ревнив ли сам...уффф много съм объркан дайте мнения моля :smt010
Хайде сега, спокойно.
Дишай, с диафрагмата.
Не знам дали си прекалено ревнив, не знам дали това, което приятелката ти го е пратила е истина. Но няма какво да направиш.
Това не е случайно момче от улицата, с което гледат филм у тях, за да й кажеш нещо. Той е на гости, нормално е да му обръща внимание.
Каквото ти е писано :|
Да, ревнив си, но това е нормално, никой човек не иска да загуби любимия/та си. Моя съвет е да я оставиш да "подиша", ако те обича няма да направи нищо, с онзи се дръж на ниво, няма да скачаш да го биеш я! :wink: . Щом е с теб е логично да те обича и да не иска да те нарани. Успокой топката,не се дразни, само си вредиш така :smt006
hahaha sladur kakva e tazi rebvnost koqto prioqvqva6 spoko te gledat samo 1 film za boga ni6to pove4e ta vie ste zaedno a 6tom e taka zna4i te obi4a kakto mackata be napisala malko po gore gost i e tq trqbva da mu ob1rne vnimanie pusni q malko na svoboda moje bi e imala pri4ina poradi koqto v tozi moment da se e 4uvstvata nervno i za tova da ti e otg malko po agresivno moje bi za6toto kogato sa iskali da gledat film ti si gi prek1snal i tq se e izdraznila ot fakta 4e q t1rsi v neudoben moment za koeto ne si vinoven ti poneje ti ne si znae6 4e 6te gledat film ta ne se pritesnqvai radvai se na jivota i ne obr16tay vnimanie na drebolii ne b1di tolkova revniv za6toto revnosta moje samo i edinstveno da ti navredi celuvkiiiii i uspeh O:)
абе филм филм ама докато гледат какви работи им минават през главите ...
споко човече, ако те обича си е само твоя, иначе ще си намериш нова, не е лесно ама такъв е живота :(
alkobalko
08-06-2007, 13:32
Спокойно, приятелката ти не ти е дала никакъв повод за ревност. Не се притеснявай излишно.
JuS7^YourS
08-06-2007, 14:06
това, че е казала "той става" и са гледали филм заедно, не означава по никакъв начин, че с връзката ви е свършено. Не си създавай излишни главоболия :wink:
поредно изпитание на слабият пол.Бъди мъж и бъде спокоен
И аз бих се притеснила, защото различно човек разбира фразата:"еми става" и "сега гледаме филм".Все едно не може да отдели малко време за него, защото е заета с ония.
bydi samostoqtelen izlizai s priqteli i mom4eta i momi4eta sloji si dont disturb v skype sama 6te si doide
Остави ревността... ако направиш нещо може да разрушиш връзката си !! ВЯрвАй и ... ако се съмняваш я питай там кво правят едно-др.... той нали си тръгва скоро има ли значение ....... :|
Не се ревнувайте а се редувайтеееее!
BaD_GiRl_mL2
08-07-2007, 08:47
Nali znaesh-pusni q na svoboda, a tq ako te obicha shte se vyrne..spored men, nqma koi znae kakav povod za trevoga..makar che naistina si zavisi ot glednata tochka i ne poznavam momicheto, za da znam kakvo e imala predvid s frazata ,,Stava".No vse pak, tq e s teb..i ako iskashe da pravi neshto s nqkoi, prosto ti nqmashe i da razberesh za sashtestvuvaneto na tozi ,,nqkoi".ne e li taka?
mechtaq_za_teb
08-07-2007, 08:50
Spored men se qdosvash za nishto.Kakvo losho ima v tova,4e e kazala 4e mom4eto stava?Nishto :) No razbira se ako ne e pravila i drugo s nego,koeto ne mi se vqrva.Naistina si prekaleno revniv.Uspokoi se!Ako iskash da si po-siguren v neq prosto pogovorete. ;)
ZaHaRcHe
08-07-2007, 20:54
ako se pritesnqva6 za ne6to sedni i pogovori s neq da si izqsnite ne6tata ne se qdosvai za ne6ta z akoito ne si sig