08-06-2007, 14:04
Имам нужда от малко съвет, защото ще се побъркам. С приятелката ми сме заедно вече 2 месеца и 1 седмица и тя си замина края на училището в нейния град за през лятото и не се виждахме близо 1 месец, но си говорехме всеки ден по няколко часа (безплатни карти) и преди няколко дни бях при нея и беше всичко перфектно. Наистина държим един на друг много, обичаме се много, не искам да се разделяме, нито и тя. Не ми дава никакви признаци за изневери, но тук таме някой път се базикаме с момчета и момичета един друг, но от проста шега аз взех наистина да си го мисля. Страх ме е да не направи някоя глупост, макар и да ми показва, че няма да го направи - но знам ли. Другото, което е - от както се прибрах в моя град (тя също е от тук, но лятото заминава там за през ваканцията) започнаха да понамаляват разговорите. Държи си се съвсем нормално, напълно нормално бих казал, но си говорим много по малко през последните 2 дена и това много ме обърква. Не спи сама в нейната стая, а с роднина и вечер не можем да си говорим, но каза, че до няколко дни ще си е сама пак и ще можем да си говорим. Не знам защо си мисля такива работи, като на пръв поглед всичко изглежда съвсем нормално, но нещо от вътре ме "гризе", а когато е така значи нещо наистина не е наред..моля малко за съвети и коментари
Moderated by [B]a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
Moderated by [B]a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!