Влез

View Full Version : Тоя направо се подиграва с мен...

anonimna_
08-07-2007, 08:08
Hodq sys edno momche,koeto uj mnogo me obicha.I predi sme hodeli i az go skysah,no tova beshe mnogo otdavna.Moje bi predi poveche ot godina.Razbrah,4e mu bilo mnogo gadno i imal mnogo silni 4uvstva kym men oshte.Otkakto skysahme po4nahme da izlizame ei taka kato priqteli,no naskoro iskrata pak "plamna" i otnovo se sybrahme.Priznavam si,4e ne izpitvam koi znae kakvi chuvstva kam nego i mi e vse taq,no razbrah,che toi izliza i s druga.Dori gi vidqh i tova beshe kogato toi mi se obqsnqvashe kolko mnogo znacha za nego..ala bala.
I eto kakvo mislq az:Toi iska da mi go vyrne,zatova 4e skysah s nego predi godina.Ako e taka obache ne e poznal!Nai-mrazq da me lyjat...tykmo se bqh nastroila da stanat ne6tata mejdu nas i tozi pyt bqh super seriozna kato mu kazah,4e iskam da sym s nego,a toi si pravi maitap s men!Predi godina sa6to bqh seriozna,no tova imashe nqkoi neshta,koito ni pre4iha da prodaljim!
Ta eto kakva e situaciqta nakratko!Toi hodi s men,no izliza i s druga...zatova i vse go nqma kato go tarsq!
Kajete kakvo da pravq?To e qsno,4e 6te go zareja,no neznam dali e dostaty4no.Po princip ne sym takyv 4ovek,no mrazq da me lyjat.Ako naistina se opitva da mi go vyrne nakraq shte sajalqva toi!
Daite syvet!Kak da postypq?

BaD_GiRl_mL2
08-07-2007, 08:44
Ti sama si go kaza...moje da se pravish na udarena i dokato si misli che te razigrava, ti da go razigravash..pravi mu sashtite nomera, dryj se gadno..nakarai go da poiska da e s teb, da pochne da te tarsi i togava mu tegli shuta.Nikoi nqma pravo da si igrae s teb..

OtherDimension
08-07-2007, 08:44
"Никой не може да те унижи без твое позволение." E.Рузвелт

-> ти си си виновна

iLoveChocolate
08-07-2007, 08:45
излизате и ти му казваш,виж мразя да ме лъжат,какво искаш втори път ли да те зарежа. оправдание нямаш, видях те със собствените си очи. кажи,ако искаш да продължаваш така-без мен, ако ли не оправи се с оная другата и остани с мене. изборът остава негов. ти си направила сичко по силите ти вече O:)

MajeStic
08-07-2007, 08:46
Ми така ще да стане. След като ме прецака едно момиче супер гадно започна да не ми пука чак толкова много. Вече бе му пука толкова колкото преди една година и сега си прави каквото му се иска :) Мое мнение...

HopeLesss
08-07-2007, 08:51
Не го обичаш, нямаш силни чувства, "настроила" си се нещата да потръгнат, а сега искаш отмъщение? Правилно ли съм разбрала?

Що не се захванеш с нещо по-полезно ;)

anonimna_
08-07-2007, 08:56
Не го обичаш, нямаш силни чувства, "настроила" си се нещата да потръгнат, а сега искаш отмъщение? Правилно ли съм разбрала?

Що не се захванеш с нещо по-полезно ;)Ne :) Ne razbra pravilno.Vsi4ko vyrve6e super.No poneje sme v na4aloto vse oshte nqmam koi znae kakvi dalboki 4uvstva kam nego.Vidqh go s drugata,a i i moi poznati mi kazaha 4e sa go videli.Tova e.

OtherDimension
08-07-2007, 08:58
ти какво искаш да направиш?
да му откъснеш ръката ида го биеш по главата с нея?
зарязваш го и това е, не си мисли, че ще излезнеш като слабата в ситуацията.. не е така
в живота всичко се връща

djigi
08-07-2007, 09:03
Зарязваш го и продължаваш напред! "Само напред и нагоре"

Ако решиш да му отмъстиш...хмм глупаво е! Просто показва, че все още се занимаваш с него. Най-голямото наказание е мълчанието;) Не му се обаждай, не му вдигай телефона...все едно не съществува - по-гадно е.

ZaHaRcHe
08-07-2007, 19:58
покажи му че не ти пука за него дръж се с него като някой непознат като те потърси бъди заета като ти каже че те обича само се усмихни като те прегърни отдръпни се покажи му че с това негово държание не те наранява и че си силна

08-07-2007, 20:04
ти какво искаш да направиш?
да му откъснеш ръката ида го биеш по главата с нея?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: някой май е играл онази геймка със зомбитата...

Dead`Paladin
08-07-2007, 20:12
bravo na teb che si go razkrila...ne razbrah temata za kfo beshe samo..i kuf ti e vuprosa... :-s

GaNgStAz
08-07-2007, 20:19
Зарязваш го и продължаваш напред! "Само напред и нагоре"

Ако решиш да му отмъстиш...хмм глупаво е! Просто показва, че все още се занимаваш с него. Най-голямото наказание е мълчанието;) Не му се обаждай, не му вдигай телефона...все едно не съществува - по-гадно е.

Така е.