View Full Version : Moderated:Как да се целувам?
Sigyrno 6te vi prozvo4i mnogo typo i 6te me pomislite za pulna idiotka,no naistina mi trqbva pomo6t!Az sum na 12 godini i imam priqtel,koito mnogo obi4am i sme zaedno ot 2 meseca.Rabotata e tam,4e ve4e trqbva da se celyvame a az ne znam kak i vseki put kogato toi se opita da me celyne se durpam.Molq vi,kajete mi kak da se celyvam!??!!molq vi!
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Сега ще последва хиляди мнение как има още хиляди такива теми - наистина е така, потърси ;)
Пък и защо "трябва" да се целувате? А и на 12 не е ли по-полезно да се занимаваш с други неща вместо да си мислиш как да си въртиш езика в чужда уста?
BaD_GiRl_mL2
08-07-2007, 11:21
Сега ще последва хиляди мнение как има още хиляди такива теми - наистина е така, потърси ;)
Пък и защо "трябва" да се целувате? А и на 12 не е ли по-полезно да се занимаваш с други неща вместо да си мислиш как да си въртиш езика в чужда уста?
Tova e taka..no vse pak, toi shtom iska, znachi moje..ne se dyrpai, prosto se otpusni i mu sledi dvijeniqta :wink:
Sigyrno 6te vi prozvo4i mnogo typo i 6te me pomislite za pulna idiotka,no naistina mi trqbva pomo6t!Az sum na 12 godini i imam priqtel,koito mnogo obi4am i sme zaedno ot 2 meseca.Rabotata e tam,4e ve4e trqbva da se celyvame a az ne znam kak i vseki put kogato toi se opita da me celyne se durpam.Molq vi,kajete mi kak da se celyvam!??!!molq vi!
uhxahuyxahyuxhyuxhyuayxuhauyhxyhuaxuyhauyhxayhxahu yxuhayxuyhaxhuyahyxuauhyxauyhxuyhaxuyha
"И вече трябва да се целуваме" :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
НЕ не .... :-D :-D :-D :-D
Ще ме побъркате,ей!
senoritata
08-07-2007, 11:30
то и аз сам на този етап първа целувка но мисля 4е 6те мине ок спокойно не се притесняваи толкос не е не6то от което се умира се пак :wink:
От личен опит толкова притеснение не е на хубаво . Все някого ще има първи път !
щастливката
08-07-2007, 18:45
Еми това,което можеш да направиш е да не се дърпаш,за да ти е по-лесно остави го да води,както в един танц,само че туй ще е танц с език :P спокс все някога ще ти се случи,така че........
всъщност , като си доближите лицата и , като усетиш блезоста няма да ти пука , че не можеш 8)
Phenomenon
08-07-2007, 18:50
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210&start=0
2. Първата целувка : Никой не може да ви каже КАК да се целувате..всеки човек се целува различно..просто се отпуснете и оставете на инстинктите да ви водят...най много първия път да се изложите,натам става лесно...
всъщност , като си доближите лицата и , като усетиш блезоста няма да ти пука , че не можеш 8)
mdaa
sledvai go dokato se pootpusne6
loshokote
08-07-2007, 18:57
Ако видя още една такава тема сигорно ше се kill-на #-o
Kisses_P
08-07-2007, 19:17
и аз, и аз.
а и нещо не ми се връзват думите 12год, обичам, 2 месеца, трябва да се целуваме.
и се пак по темата- то си идва от вътре и няма определен начин по който да се целуваш
Dead`Paladin
08-07-2007, 20:20
12g?! :-s q si mii krakata i begai v legloto :!: 12g..za celuvki si misli nashta..mn hubao be
FirsT_LadY
08-08-2007, 09:55
оо хихихи и на мен ми се случи така,само ,че аз не исках да се целуваме и на края скъсахме :smt005 направо беше супер, сега като се замисля и ме напушва на смях .
sasha_90
08-08-2007, 10:30
От какво се боиш?Спокойно!Следващия път не се дърпай,а се остави на момента.Целувката сама става и никой не може да ти каже как става тя.
SlimShadyYy!
08-08-2007, 10:57
Абе извратяги..Кво толкоз се плашите бе..Аз съм на 14 .. То4но на 13 си РД се целунах за пръв път с приятелката ми която не се беше целувала никога..И аз макар да не знаех кво точно да правя...Отидох целунах я по устните..После отново самоче пуснах езиче..тя пусне неиното... И сичко стана..И ще го помна цял живот .. Се пак на РД-то ми беше :D:D UsPeH
Dead`Paladin
08-08-2007, 12:22
[quote="Анонимко"]Sigyrno 6te vi prozvo4i mnogo typo i 6te me pomislite za pulna idiotka,no naistina mi trqbva pomo6t!Az sum na 12 godini i imam priqtel,koito mnogo obi4am i sme zaedno ot 2 meseca.Rabotata e tam,4e ve4e trqbva da se celyvame a az ne znam kak i vseki put kogato toi se opita da me celyne se durpam.Molq vi,kajete mi kak da se celyvam!??!!molq vi!
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума
Oy i az bqh taka predi i napravo se panikiosvah :oops: #-o !! :smt011 I kolkoto i saveti da poly4ava6 nqma da razbere6 kakvo e predi da si opitala!! :smt007 :wink: Samo se otpyska6 i pravi6 tva koeto pravi i toi ...i tva e :) :wink: Yspeh4eta ! 8)
bloodranger
08-08-2007, 19:34
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
parvo "prozvu4i"
vtoro celuvkite se praqt s usta
Цитат: " mam priqtel,koito mnogo obi4am i sme zaedno ot 2 meseca.Rabotata e tam,4e ve4e trqbva da se celyvame"
Коментар : XHAhxaHxAHxaHxHAxahxaHxAHxAHxhaxa
С извинение . Досега какво правихте два месеца ? Много съм любопитен !?
Ех,ех,ех ще ме побъркате ей !
Към автора на темата : сигурно питаш как да се целуваш с езиче ? :smt016 , Дано това ти помогне : http://www.teenproblem.net/s/815.html
И на мен ми е интересно какво сте правили 2 месеца ама както и да е, не е моя работа. Колкото за целувките - и аз бая време се чудих кво да прая ама като дойде момента въобще не съм мислила кво да прая и доста добре се получи. Така, че само спокойно пък и да се изложиш малко, то ще има доста целувки след тва дето ще са по-добре. Айде успех!
mir4ovski
08-08-2007, 20:01
abe vie za 2 meseca kak tolkva mn se zaobi4ahte kato ne ste se celyvali tva shte e nekva stra6na lubov i verno ima mn temi i te kazvat vse edno i sashto otpuska6 se i sledva6 dvijeniqta tva e osnovtoto
abe vie za 2 meseca kak tolkva mn se zaobi4ahte kato ne ste se celyvali tva shte e nekva stra6na lubov i verno ima mn temi i te kazvat vse edno i sashto otpuska6 se i sledva6 dvijeniqta tva e osnovtoto
Представи си че си на 12 години ( 6 ти клас ) и си имаш гадже от 2 месеца и още не сте си допрели устните !? :shock: и като дойде звездния миг , се отпускаш тотално ( малко трудно ще стане според мен ) Как не са ви избили хормоните вече незнам . :-D
happy_cute
08-08-2007, 20:18
Баси тва момче LO6IA все едно е мен,но момче :D всичките му коменти...все едно ми чете мислите :P
sandri4kaa
08-08-2007, 21:35
hei emi razbiram te...mm i na men mi e 4udno tva za dvata meseca no vie si znaete :) a za celuvkata..i az se 4udeh ama znaesh li..kato posegne da te celuva se otpusni prosto..podai mu ustnite si..i nqkak vsichko si idva ot samosebesi :) sledvai negoviq ezik ii..abe neznam no shte stane! ne se durpai zashtoto e mnogo hubavo! haide mila uspehi :)
kAdrOkoSkA
08-08-2007, 22:29
Целувай се с чувство! Това е всичко...
megi_sweet
08-09-2007, 07:53
offff porednata tapa tema :(
Vikitooo
08-09-2007, 08:00
Ох милата дошло време за целувки, а тя не знае как да се целува... :lol: Предлагам ти да имаш още маничко търпение за гаджета и любов като цяло, просто дочакай да пораснеш.
mir4ovski
08-19-2007, 13:18
Представи си че си на 12 години ( 6 ти клас ) и си имаш гадже от 2 месеца и още не сте си допрели устните !? :shock: и като дойде звездния миг , се отпускаш тотално ( малко трудно ще стане според мен ) Как не са ви избили хормоните вече незнам . :-D
izvinqvai 4e ne pomislih za gorkoto momi4e az pone q posavetvah neshto a ne se prismqh kato teb...e dobre de ne tolkova brytalno
da naistina ima o6te 100 takiva temi... nikoi ne e roden nau4en i da ti oqbsnim ni6to nqma da shvane6... 6te probva6 i 6e vidi6 nqma ni6to stra6no ;) i SLOJNO ](*,)
love_actually
08-19-2007, 16:24
и аз, и аз.
а и нещо не ми се връзват думите 12год, обичам, 2 месеца, трябва да се целуваме.
и се пак по темата- то си идва от вътре и няма определен начин по който да се целуваш
ArTanDra
08-19-2007, 17:01
Xaxaxaxa .. доста се посмях на поста ти .. ммм , а за въпроса ти как да се целуваш .. може би с уста ?!
Много се обичате :-D обаче не сте се целували още :-D ,а ходите от 2 месеца...абе кво прайте кат не се целувате ми е много интересно.. :-D :-D :-D то на ваща възраст освен целуване и държане за ръце в друго изразява ли се ходенето :-k :-k
Spox vsichko si ima parvi pat i kak shte se celuvate chak sled dva meseca gorkiq trqa naistina da ima chustva kam tebe. Samo da ti kaja che az haresvah edin pich i edna 12 godishna mi go vze a az sam na 15 taka che malko kak da ti kaja ne mi se struva normalno edno 12 godishno da pita kak osobeno kato vidq onaq kak mu se natiska no minala rabota decata sega sa po razviti ... :-D :-D :-D :D :D :D :-D :-D :-D