View Full Version : Moderated: Най-нелепото нещо казано по време на секс
KimBerLy1912
08-07-2007, 16:52
Хора,я кажете....скоро четох темата за гафовете по време на секс...Дори постнах мойте "гафове"....Обаче никъде не прочетох за глупавите изцепки по време на половия акт :) Нека който има желание,да сподели гупостта си по време на секс....Или чуждата глупост....Кое е най-нелепото нещо,което сте казали/чули по време на секс? :roll: Може малко глупавичка да ви се стори темата..но ми е интересно...понеже аз самата съм факир в тая област 8) Е...очаквам отговорите ви :smt016
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3.
magiiiiiiii
08-07-2007, 17:20
ami vednuj to4no predi da svur6a iskah da izkre6tq "6e svur6a" oba4e bqh tolko vuzbudena..izob6to akula ne mi be6e v glavata i ne sum go mislila prosto spontanno izkre6tqh vmesto "6e svur6a"-"6e izteka" ama takoa mn spontano izob6to ne 4uh ko kazah,to i fr-to mi ne mi oburna vnimanie togaa ama posle mn se smqhme
KimBerLy1912
08-07-2007, 17:24
:smt005 :smt005 :smt005 Добре казано :smt005 :smt005 :smt005 Аз най-редовно (и наистина без да се усетя) си казвам "Сички на борда..." ....Просто не знам откъде ми идва ама ... :lol: Смех да има.... :wink:
бас държа че никой от вас не е казвал "спри са бееееееее" 8-[ ](*,) #-o :smt005
KimBerLy1912
08-07-2007, 17:44
Губиш :wink: И тфа съм го казвала :smt019
Dead`Paladin
08-07-2007, 17:47
Prodaljavaite...... :smt005 ...smeha da vurvu :smt005
Nadelina
08-07-2007, 20:39
Az vednaj izcepih "Kolko mi vkarvash" ... Ujas ... Vseedno ima 1565765 huia.. :smt005
KimBerLy1912
08-07-2007, 21:17
Az vednaj izcepih "Kolko mi vkarvash" ... Ujas ... Vseedno ima 1565765 huia.. :smt005
Оле нереални сте :smt005 :smt005 :smt005
Renate_Feliqr
08-07-2007, 21:29
Vednaj ..daje si go pitah dokato me 4uka6e... "Kakvo 6te napravi6 ako pracna?" :oops:
Kiss me I'm PunK
08-07-2007, 21:51
Да ама един път с приятеля ми го правим и варвеше един филм за фон..и на мен ми стана много интересен и той човека ще свършва и кеф ааа ууу...и аз го питам: "Незнам дали следиш филма ама не разбрах тоя от каде изкочи.?!??" и тои стой и се чуди лалво да ми каже...
`Death`Whore``
08-07-2007, 22:03
Да ама един път с приятеля ми го правим и варвеше един филм за фон..и на мен ми стана много интересен и той човека ще свършва и кеф ааа ууу...и аз го питам: "Незнам дали следиш филма ама не разбрах тоя от каде изкочи.?!??" и тои стой и се чуди лалво да ми каже...
Горкият...
naMy4Ho_KoTe
08-07-2007, 23:19
Разговор по време на секс:
- Мило, не може ли поне да чопля семки.. Или да решавам кръстословица...
- Казах "не"! Затова съм ти вързал ръцете за леглото.
Веднъж с един бивш си бяхме легнали в леглото му. И аз преспокойно си гледам cartoon network (все пак даваха "Еd, Edd & Eddy) и той реши да правим секс в поза лъжичка. При което аз лягам настрани с дистанционното в ръка и той почва. Точно преди да свърши аз го ощипах по ръката и му казах, че не ме интересува как се нарича това в кама сутра, но трябва да си разкара бедрото от полезрението ми, защото не мога да си гледам рисуваното детско...
naMy4Ho_KoTe
08-07-2007, 23:20
Vednaj ..daje si go pitah dokato me 4uka6e... "Kakvo 6te napravi6 ako pracna?" :oops:
Това просто е велико! Разсмях се със сълзи направо. Толкова сладурско и в същото време хуморитстично =D>
FelisDirus
Амиии, нелепо не съм правила.
По-скоро гадно - след 30тата минута безумно клатене върху ми го блъснах и му казах "Не издържам вече". Станах, облякох се и си тръгнах.. мяу :twisted:
`Death`Whore``
Редовно изричам името Господне...а не съм религиозна... :smt017
bloodranger
08-07-2007, 23:25
Never stop-remix :-D
KimBerLy1912
08-07-2007, 23:25
Оле толкоз сте ми яки сичките :smt005 :smt005 :smt005
KimBerLy1912
08-07-2007, 23:45
Never stop-remix :-D
Ееее па ти си нереален :twisted: :lol: :lol: :lol:
ExChange
08-08-2007, 00:06
Амиии, нелепо не съм правила.
По-скоро гадно - след 30тата минута безумно клатене върху ми го блъснах и му казах "Не издържам вече". Станах, облякох се и си тръгнах.. мяу :twisted:
И моята ми го прави тоя номер (даже редовно) Сигурно много ви изморяваме ::: :smt006
AnGeLwItHdEvILsOuL
08-08-2007, 00:23
То не е за смях... ама му казах друго име.Дори не познавах човек с това име и ходех с него вече 8-9 месеца(т.е си знаех мн добре именцето му). Незнам за кфо съм мислила и дали изобщо съм могла да мисля:)
веднъж се получи доста интересен разговор:
аз:-Майкоооооооооо
той:-Ъъъ?!
аз:-Не Спираййййййййй!!
той:-Хубо.
:-D
хаха, то да бяха едно и две...
повечето идиотщини съм ги говорел, когато съм използвам опияти и алкохол
например, правя секс с непозната на един open air, ял съм гъбка - по едно време ме е хванала яко, с нейния вторичен ефект, когато виждаш некви страхотии и те хваща параноята - изскочил съм от апалтката, под умите на моите приятели, гол, и съм се загубил в гората с викове "майкоооооо, майкооооо" - и е верно, щото после се събудих до няква полянка на майната си, чисто гол и кален като животно, а да не говоря кви драскотини и синини имах....
това брои или се?
или по време на секс - аз се правя на издръжлив, но кръста вече ме боли така, все едно съм копал един декар... и съм стиснал зъби, пускам някое "мм", ухилвам се, но душицата ще ми излезне - и както съм си стиснал зъбите, изпускам въздуха от дробовете рязко - чува се едно мазно, продължително "прррррррррррррццццццццццц ццц" - бях изгоене, а всичките й приятелки разбраха, че съм свиня, която едва ли не обикаля из стаята, разхвърляйки лайна във всеки ъгъл...
това бори или се за казано?
има и други, например когато едно лято аз се връщам от кръчмата в бунгалото, при една бивша, пиян, но в "настроение", бърз топъл душ и миене на зъби - и хоп, в кревата - аз я събуждам, игнорирам мърморенето й, иниуциирам процедура по секс за сдобряване, приемлива любовна игра - после тя се качва върху мене, аз се опускам назад, легнал удобно на възглвницата - и след секунда заспивам.... в смисъл, това няма да ви говоря какво последствие имаше, много е жестоко.... :D
krem4et0
08-08-2007, 06:43
Редовно изричам името Господне...а не съм религиозна... :smt017
И викам майка си. А иначе най - нелепото беше, когато той ми прави френска любов, аз усещам, че навън вали. И като го питам-взех ли си чадър? Станах и почнах да го търся по закачалката. Не намерих-бях го забравила, а сексът се отложи с 30 мин, за да се посмеем наволя.
`Death`Whore``
08-08-2007, 06:51
Един бивш го бях попитала дали има 2-ро копие от една снимка, на която бях решила, че е много готин :smt017
"кафяво...определено ще боядисам шкафа в кафяво..."
;)
`Death`Whore``
08-08-2007, 06:57
Не че не беше приятно, де...просто снимката беше яка...с една змия...а и тогава бях млада и неопитна :roll:
жени...от вас се иска само да лежите кротко и да се правите, че мизерния 10-минутен секс ви е харесал толкова много, че няамте думи да го опишете... 8)
`Death`Whore``
08-08-2007, 06:59
ЕЕ...с бившия и аз вършех доста работа :) Обичам да помагам, ако не ме мързи :roll: А и понякога наистина 10 минутният секс е върховен!
JustKller
08-08-2007, 07:13
С приятелката ми правехме секс и 2 пъти по ред и когато свър6их втория път аз и казах че съм се изморил а тя отговори ае де мило само още 2 пъти.Но аз немога да и откажа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
me4okosmonaft
08-08-2007, 08:09
двамата сме зарибени по науката и научната фантастика,особено космонавтики а-у и първия ни път срещаме нормалните трудности припотяваме се...и като най-накрая успя да го вкара,аз изцепихнещо от сорта "Восток докладва,Сиромятников осъществи успешно скачване,край."
8-[ ако това звучи глюпаво,
той 15 мин след като свърши каза,че Восток няма човешки екипаж
#-o
поне ний се разбрахме и ний са посмяхме
гийкове :mrgreen:
" Така като съм отгоре нищо не усещам.'' Отговора беше : Ти чуваш ли се какво говориш ? И трябваше на дълго и широко да му обяснявам какво съм имала предвид. :lol:
nqkoi put kato go pravim s neq burzo po4vam da vikam "kopele kopele kopele kopele" burzo
ne znam za6to
kiSsS4eto93
08-08-2007, 09:42
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
:smt005 :smt005
Много смях има в тази тема-луда е!!!
:smt005 :smt005
Това с "майко" и аз съм го правила.Разпъшкала съм се и почти в кулминацията му викам "Олеее майкооооо",а той "Какво я викаш,няма да ти помогне" ... :lol: :lol: ,а аз в отговор почвам да се хиля като луда :-D .
Той пък докато свършваше започна да се хили неудържимо и това продължи 5 мин. след като свърши.Не знам каква беше комбинация- свършване и смях,ама ми каза,че до сега никога не е имал такъв "смешен оргазъм".
е не, от сърце се посмях :smt005
free_spirit
08-08-2007, 16:04
хах-т'ва с детските и на мен ми се е случвало и сега всеки път преди да се почне същината телевизора се гаси... 8-[ ,а иначе веднъж както си помпаше човека се изцепих-"добре де няма ли най-накрая да я махнеш тая паяжина от ъгъла"....веднъж пък си мислех как трябва да кажа на мама че е крайно време да се пребоядиса тавана...ама тогава си замълчах... O:)
хах-т'ва с детските и на мен ми се е случвало и сега всеки път преди да се почне същината телевизора се гаси... 8-[ ,а иначе веднъж както си помпаше човека се изцепих-"добре де няма ли най-накрая да я махнеш тая паяжина от ъгъла"....веднъж пък си мислех как трябва да кажа на мама че е крайно време да се пребоядиса тавана...ама тогава си замълчах... O:)
Бати като слушам половината тука правят нещо друго ама само и само не свързано със секса.Удоволствие ли не ви доставят или какво.Секса изобщо ли не ви взима вниманието :-({|=
Ква е тая работа направо ме учудвате :-({|=
ami vednuj to4no predi da svur6a iskah da izkre6tq "6e svur6a" oba4e bqh tolko vuzbudena..izob6to akula ne mi be6e v glavata i ne sum go mislila prosto spontanno izkre6tqh vmesto "6e svur6a"-"6e izteka" ama takoa mn spontano izob6to ne 4uh ko kazah,to i fr-to mi ne mi oburna vnimanie togaa ama posle mn se smqhme
:-({|=
Не си спомням да към казвала нещо нелепо по време на секс, честно.
naMy4Ho_KoTe
08-08-2007, 19:00
има и други, например когато едно лято аз се връщам от кръчмата в бунгалото, при една бивша, пиян, но в "настроение", бърз топъл душ и миене на зъби - и хоп, в кревата - аз я събуждам, игнорирам мърморенето й, иниуциирам процедура по секс за сдобряване, приемлива любовна игра - после тя се качва върху мене, аз се опускам назад, легнал удобно на възглвницата - и след секунда заспивам.... в смисъл, това няма да ви говоря какво последствие имаше, много е жестоко.... :D
Пф, аз съм заспивала два пъти по време на секс. Тъжното е, че единия път пича беше девствен... Какъв удар съм му нанесла върху егото, не ми се мисли
am pyk s moq vednyj kat praihme sex ne6to ne vleze kak trqa i toi ma pita Am kare ti e dupkata ma...?I az mu vikam da ne bi da ti trqa fener da q nameri6???
free_spirit
08-08-2007, 20:23
Бати като слушам половината тука правят нещо друго ама само и само не свързано със секса.Удоволствие ли не ви доставят или какво.Секса изобщо ли не ви взима вниманието :-({|=
Ква е тая работа направо ме учудвате :-({|=
ми не че не доставя-ама по някога просто след половин час и повече лашкане почваш да се разсейваш-все пак от 1000 пъти дето сме праили секс няма начин да няма поне 2-3 изцепки :smt016 O:)
Аз съм изтърсвал "я кажи някой виц".
J^Lo^ass
08-08-2007, 21:07
sega se se6tam za edna slu4ka..az mu pravq svirka i sled izvestno vreme toi vika"dai sega malko i az"kato ima predvid toi da mi pravi frenska i az mu vikam"hah 6te se stigne6 li".....dosta se smqhme \:D/
CuteBaby
08-08-2007, 22:26
Ми веднъж сигурно след 40минутно лашкане на мен вече ми омръзна и му викам:"Ай няма ли да свършваш вече че ми се изморих".А друг път и аз се бях загледала във някакъв филм и му викам:"мръдни малко че не виждам" 8-[ :roll:
kalioSTRO
08-21-2007, 20:04
незнам за вас оооба4е кво ми се слу4и последно наскорооо !!! след 4ас и 45 мин не4ове6о клатене и мятане накрая ми се схва6та адски болезнено десният пръсец и го вадя и викам " ъъъ ле-ееее немога"/като имах предвид 4е якко ме боли пръсеца/ а тя пък веднага "еее верно ли само толкова" - е после о6те малко и тва бе6е ама ... хахх кат се сетя как боли ....
а ина4е незнам оба4е хи4 не ми се слу4ва моми4е да ми изтърсва неккви яки не6та ! казвам яки 6тот ме кефи квот и да се полу4и !
LaDy_DaQnA
08-21-2007, 20:48
:smt082 :smt082
waaaaaaaa ubi me 6 sybuda na6ti ot smeh lele be6e vyrha :D :smt044 :smt044 :smt044 :smt082
kaliOSTRO
08-21-2007, 20:52
Ami kazvala sam" Toq pat mi skasa 6ortite", "Prasna me" i tem podobni.
много яко !!
един приател ми е разправял 4е негов колега хванал да 4ука няква китаика и тя дребни4ка а тои пък наизвадил доволни тя се разпи6тяла " ооо много месоооо" на развален български като вероятно е искала да кайе 4е му е много голям .... смях
Малее хора мнооо смях има в темата аз разговор по време на секс:
-Може ли да ми подадеш водата че ожаднях?
–Ами в тази поза немога да мрадна :-D
–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––
Искаш ли да ти се изпермя на лицето?
-Не
-Що?
-Щот мириши :oops:
-Можели да ми го налапаш кат се изпразвам?
-Не много е голям
-Е кфо нищо ти няма нали си атлетка :-D
И аз краи най якото:
-Искаш ли да се пробваш да ми погалнеш целия хуи?
-Не сега немога точно
-Що
–Щот ме ебеш :-D
След 3 мин
Ади бееее заболяха ме краката да те чакам
-Е ко да напрая че не получаваш оргазам бавя се за твое задоволяване
-Няма нужда сваршваи барзо :-D
Не са мноо луди ама толкоз от мене
ChRiSTiaNo_07
08-21-2007, 21:00
Еми веднъж като бях страшно възбуден вместо да кажа "е*ати яката п*тка имаш" казах "е*ати яката патка имаш" и малко гадно се получи :?
Еми веднъж като бях страшно възбуден вместо да кажа "е*ати яката п*тка имаш" казах "е*ати яката патка имаш" и малко гадно се получи :?
Сетих се за една яка ситуацийка:
Аз съм от доло и гледам филм и само след около 2 мин ебане аверката ми вече искаше да се кисс и аз само"аааа ъъъ бягаи ве немоа гледам"и Тя Кои е по важно за тебе аз или филма и аз "ъъъъ Ами филма ся гледам малчи :-D Не ти ли стига че ми ползваш хуя" после ще се кисс и тя да я иба се облече и после 1 седмица без секс :smt010 беше гадно докат и се извиня и ....
ChRiSTiaNo_07
08-21-2007, 21:08
Сетих се за една яка ситуацийка:
Аз съм от доло и гледам филм и само след около 2 мин ебане аверката ми вече искаше да се кисс и аз само"аааа ъъъ бягаи ве немоа гледам"и Тя Кои е по важно за тебе аз или филма и аз "ъъъъ Ами филма ся гледам малчи :-D Не ти ли стига че ми ползваш хуя" после ще се кисс и тя да я иба се облече и после 1 седмица без секс :smt010 беше гадно докат и се извиня и ....
:smt005 горката ти аверка :smt005
kameliqbaby
08-21-2007, 21:43
"Въъхх ши са ожениш ли за мен" тва май е най-лудото,коет сам казвала
eleonoralove
08-21-2007, 21:45
xahaxhaxh :D :mrgreen:
`Death`Whore``
08-21-2007, 21:52
Не че аз съм много адекватна, но как можете да викате майка си по време на секс :smt017 :smt017 :smt005
`Death`Whore``
08-21-2007, 21:54
Е...нормално...мъжете не са толкова неадекватни :)
Ами.. аз в момента се сещам само за 1 простистия...
Начи една ми правеше супер дървена свирка.... и аз да и намекна така, че не ми е кеф и викам: "Ам аз ще заспивам" Дали и е станало кофти незнам.. ама и на мене не ми беше кеф :::
SmurkamDoZori
08-21-2007, 23:42
бях си пийнал , и както се лашкаме съм казал ' боцкаш ' пита ме -моля аз и викам нищо нищо толко помня ;ь
aragornslove
08-21-2007, 23:47
Аз изцепки такива не съм имал :smt005 :smt005
Една моя приятелка ми каза,Че го правила с някой надарен,едвам издържала.И тоя докато бил в нея я питал.. УСе6та6 ли го ? :shock: И тя естесвено,едвам си поемала въздух баси,и кво да направи се изпи6тяла ДАААААААа.. и тоя са стреснал и избягал ::: :smt005 :smt005 Направо 6тях да се побъркам от смях като ми каза...
LoFe_SeX
08-22-2007, 00:09
xaxaaaxaaxax nii 1 pat s moita fr-ka takmo po4na staa qko la6kahme se la6kahme se.. i az po4nah da raspraam kfo trqq zeim ot Kaufland .. "krenvir6i, ka6kaval fafli nZ si kfo.. " sledstfie na koeto tq stana i kaza "ubi mi se jelanieto" i se obleka #-o #-o #-o #-o
NeKvA nIkVa
08-22-2007, 00:51
mi az ne sam imala takiva iscepki no moi priqteli kvi raboti sa mi raskazvali.....
1.
-Lelele,stra6na si,kefi6 me palnocenno,6e te skasam,lele.....
-Offff raskarai se ot men 4e mi se pie voda pak i mi se spi ve4e!
2.
-Ooo,da Miro,da Miro,Miro,MIro,oooo daaaaaaa......
-Stiga s toq Miro be,az sam Sa6o!!!
3.
-Are de kolko vreme 6te te 4akam tolko li e slojno da vleze6 vatre??? Puuuu....
-Ama az ve4e sam vatre!
MeTal_HeArT
08-22-2007, 03:02
:smt005 :smt005 :smt005
marina star
08-22-2007, 06:22
az poprincip ne govorq po vreme na sex,no edin pat pak sme se razgore6tili,oba4e toq moq maj taka si be6e slojil rakata nqkaksi 4e mi zapu6il i ustata i nosa i ne moga da mradna na drugata strana,qko mi e pa6kam vikam,ama po edno vreme izkre6tqh"PUSNI MEEEEE NE MOGA DA DI6AM BEEEEE!!!!!!!!!"
`Death`Whore``
08-22-2007, 06:28
mi az ne sam imala takiva iscepki no moi priqteli kvi raboti sa mi raskazvali.....
1.
2.
3.
-Ama az ve4e sam vatre!
Тези неща ако си ги казала ти...нямам думи. :smt013
1.
2.
3.
-Ama az ve4e sam vatre!
Hahahaahah "Аз съм Сашо" :-D
Не че аз съм много адекватна, но как можете да викате майка си по време на секс :smt017 :smt017 :smt005
Незнам що я викам, ама тя няма как да ми помогне :smt005 :smt005 :smt005
krem4et0
08-22-2007, 07:13
И аз не знам защо викам О,боже или Майчице..............но определено не викам майка си-на нея само мамо й казвам!
Просто си е някакъв възглас...........
LaDy_DaQnA
08-22-2007, 07:57
lele mo6tni ste :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
KaLiNcHo
08-22-2007, 11:49
mi az vednuj pravq seks s gajeto i tq mi vika izvadi go da prudna
ChRiSTiaNo_07
08-22-2007, 12:05
Веднъж докато бях върху моята фр. и го правехме и тя ми се изкрещя на ушето "МАМОООООООО" и аз се стреснах станах и викам "КЪДЕ :shock: " :smt005
хаха а пък аз един път повреме на секс как си го правиме пъшкаме си и аз изръсвам "малее майка ти как можа да си подстриже хубавата коса" :smt005
повечето идиотщини съм ги говорел, когато съм използвам опияти и алкохол
например, правя секс с непозната на един open air, ял съм гъбка - по едно време ме е хванала яко, с нейния вторичен ефект, когато виждаш некви страхотии и те хваща параноята - изскочил съм от апалтката, под умите на моите приятели, гол, и съм се загубил в гората с викове "майкоооооо, майкооооо" - и е верно, щото после се събудих до няква полянка на майната си, чисто гол и кален като животно, а да не говоря кви драскотини и синини имах....
това брои или се?
или по време на секс - аз се правя на издръжлив, но кръста вече ме боли така, все едно съм копал един декар... и съм стиснал зъби, пускам някое "мм", ухилвам се, но душицата ще ми излезне - и както съм си стиснал зъбите, изпускам въздуха от дробовете рязко - чува се едно мазно, продължително "прррррррррррррццццццццццц ццц" - бях изгоене, а всичките й приятелки разбраха, че съм свиня, която едва ли не обикаля из стаята, разхвърляйки лайна във всеки ъгъл...
това бори или се за казано?
Ей тука направо се сцепих от смях :lol: :lol: :lol:
sinful`girl
08-22-2007, 14:54
Аз общо взето някакви по-таааккааа изцепки нямам,но се сещам в момента за два случая. Веднъж с бишият докато си го правим и TV-то беше включено на някакъв музикален канал и аз неква си го яхвам отгоре и кво да правя кво да правя и почнах да си попоглеждам клипчетата и изведнъж почва на Greenday - Wake me up when september ends и аз му викам на моя: "А бе сигурно 100 пъти съм гледала тоя клип и не мога да го разбера. Я ми кажи кво става накрая с момчето" и тоя моя като ми се отяде и ми вика: "Нз с тоя от клипа какво става,ама на тоя,който е под тебе вече не му става"
Другият случай е пак с бившият ми и си правим доволен,хубав секс и изведнъж той става като опарен и вика: "Забраих да прибера кучето от парка" и подпали да го търси..........Слава Богу го намери,поне да не се чувствам гузно после
LaDy_DaQnA
08-22-2007, 19:19
Аз общо взето някакви по-таааккааа изцепки нямам,но се сещам в момента за два случая. Веднъж с бишият докато си го правим и TV-то беше включено на някакъв музикален канал и аз неква си го яхвам отгоре и кво да правя кво да правя и почнах да си попоглеждам клипчетата и изведнъж почва на Greenday - Wake me up when september ends и аз му викам на моя: "А бе сигурно 100 пъти съм гледала тоя клип и не мога да го разбера. Я ми кажи кво става накрая с момчето" и тоя моя като ми се отяде и ми вика: "Нз с тоя от клипа какво става,ама на тоя,който е под тебе вече не му става"
Другият случай е пак с бившият ми и си правим доволен,хубав секс и изведнъж той става като опарен и вика: "Забраих да прибера кучето от парка" и подпали да го търси..........Слава Богу го намери,поне да не се чувствам гузно после
tfa s ku4eto be6e ne4ove6ko :smt005 :smt005 :smt005
IKisseDAGirL
08-24-2007, 12:52
:lol: :lol: Голям смях.
az 4esno kazano vikam ili maiko mila ili "Boje" nqmam si naideq i za6to ? :-k :oops: :-D
хахахахахахахахахах ем аз скоро го праехме с едно момче и аз нещо седа и си мисля и му викам а бе сестра ти кво праи и тои ми вика докато се чукаш с мене за сестра ли ми мислиш бе иаз не бе ама.. ахах и се скарахме
а пък един път незнам ама мн ме болеше и аз му викам милу мн ме боли и тои нищо нищо ше мине и то вече 30 мин не спира мн да ме боли и аз а бе глупак казах ти че ме боли махаи се от тука хаха и тои некъф седи и незнае кво да ми каже хаха мн се смяхме тогава
" hubavo mi e m1r mamoooooooo!!! " :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Sexapilna_kukla
08-26-2007, 14:39
Аз не си спомням да съм имала някакви по-такива изцепки, нито пък някой от партньорите ми... :-k
Но сега наскоро, отиваме с моя приятел на риболов, на палатка... Обаче този път риболова нещо беше много слаб... И решаваме ние да правим разни неща... 8-[ и по едно време приятеля ми се изцепва: "Лелее, не знаех, че риболова може да бъде толкова хубав..." И като ни напуши на смях... хилехме се няколко минути и пак продължихме :lol:
Бате Сталин
08-26-2007, 14:42
Хитлер нещо ми дрънка на немски, докато му го набивам отзад. Звучи педалски...
eXtRaoRdinaRy
08-26-2007, 15:03
най-нелепото - "обичам те" .....точно по време на секс ](*,)
` -moje li da spre6 za malko?
- za6to?
- da vzema onazi sinqta kniga ot rafta..`
ne e NAI~ no tova se setih v momenta
john_kaleka
08-26-2007, 15:37
mi az vednuj pravq seks s gajeto i tq mi vika izvadi go da prudna
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Bironic GirL
08-27-2007, 23:58
ou da be6e edna izcepka da q pomnq ...
1. -milo obi4am te ...
- dobre milo ama ne moje6 li da po4aka6 da svyr6a i togava da go kaje6?!
2. - dobre de mn mi e qko s teb ama ako prestane6 da mi go ryga6 v kraka a go vkara6 v dupkata 6e e idealno....
3. - eee samo tolkova li be6e ? izlaga6 se ....
4.- milo trqbva da ti kaja ne6to...
- sega li to4no... tolkova li e vajno po4ti svyr6ih ...
- ami da ..
- kazvai byrzo...
- ami takovata ...
- kazvai de !
- iskam da skysame...
- :shock:
- ebavam se be milo ...
a tova sa izcepkite na edna moq sau4eni4ka ...
1.sled polov akt..
- ti be6e nom. 50 sladur :-D
2.- dobre de , hubavo mom4e si svestno si ... slqp li si nz ama pri taq moq ogromna dupka m/u krakata mi e malko stranno 4e ne moje6 da nameri6 kade da go pyhne6...
3. - vkarai o6te ne6to vytre 4e taq kle4ka ne q use6tam
4. -:-$ mama spi v sasednata staq
5. - ee nai-nakraq az svyr6ih predi 30 min i mi omryzna da simuliram ...
rihannka
08-28-2007, 09:02
mi praim si nii sex ,toi e varhu men i televizora e pusnat i e sreshu men..i pusnaha mn qka pesen i az vikam"ole taq pesen mi e lubimata"i po4nah da peq..toi me ebe az peq i mn gadno mu stana ama posle se opraihme =D>
bunny_rabbit
08-29-2007, 12:15
az puk viknah 4a da otida do hladilnika da vzema kola
KimBerLy1912
09-02-2007, 18:39
Случи се неска.....нали....праим го ние някфи такифа...и изведнъж кфо ме прихвана и...
-Аве мило....тфа до вратата закачалка ли е?
-Да...що?
-Ми да зема да си закача якето...много кофти го фърлих на земята...
И си станах такава....и си го закачих...наистина не знам кфо ме прихвана... :lol: ... и след тфа доста хилене последва...хах...
при мен стандартните също ги има-"майко"...и ответния отговор"кфо я викаш няя ти помогне" а и "божке".."мамка му"....ама те като че ли някак си нормални...а да...и също ме избива на псувни много...по време на секс ...защо...не знам :-s ...хах бе сякфи простотии :lol:
Чужди изцепки:
- Айде беее, кво му става на тоя тигър та не се буди??? (След огромно киличество алкохол...)
- Жена, ше свършваш ли скоро, че ми почва мача...
- Йебре, жено, дай. Ти си !!!
- Искам да скъсаме...
- Защо? В секса ли нещо...?
- Ми не секса си е друго, не си за мен...
- Ама секса си е готин...
- ДА! За теб... :D
- Гледай ме!
- Ммммммм
- Гледай ме!
(отваря си очите гледам 5-6 сек. и пак ги затварям)
- Що не ме гледаш?
- Щото Брат Пит повече ме кефи...
Мой изцепки:
На тавана имаше залепена звездичка със очи и уста и аз викам:
- Ей, тая звезда ми се хили!
- К'во?
- Там бе горе на тавана - хили ми се...
- Боцкаш...
- А?
- Късаш презерватива... :lol:
- Колко си мокра...Ммммм
- Под душа как да остана суха...?
Сигурно има още... но не се сещам...
Казах й - Стой спокойна, ще има 2ри дубъл.
Vivienne Westwood
10-03-2007, 20:48
"Хайде свършвай"........ :?
ЧУКАМ-НАРЕД
10-03-2007, 21:46
осрах се
Най-редовната изгъзица е "Неееее таяяяя дупкаааааа,нееее,другатааа аа.." :lol: :lol:
Тъкмо съм свършила в ездачка и спирам да се движа и в следващия момент той започва... и ме друса такъв и аз му викам "Имам чувството, че ме друса дядо ми"... :shock:
Дотук беше със секса тая вечер :lol:
glor4eto_
10-04-2007, 14:18
abe vie kakvo pravite sex ili snimki za nqkoe kumi4no 6ou gorkite vi partniori #-o
Tempestjuji
10-04-2007, 15:27
"Хайде свършвай"........ :?
даааа и тва го има :D
ramaiana
10-04-2007, 17:14
"колко часа стана?"..."айде бе...свършвай вече,че имам работа"
DevilWish
10-04-2007, 17:47
Mauka Mu Mu 3въни ,но моя приятел /много бивш вече/ не спира и тя ме пита добре ли си (бях болна нещо) и аз с някакъв много странен глас - "Дааааааааа" и тя ,а какво правиш "Нищоооооо" ,при което затворих и си изкл. телефона ,за което имаше малко караница след това с нея ама хаха :o
Другото беше - Охххххх давайййй все така и ще се омъжа за теббббб ](*,)