.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 99

Moderated: Най-нелепото нещо казано по време на секс

Хора,я кажете....скоро четох темата за гафовете по време на секс...Дори постнах мойте "гафове"....Обаче никъде не прочетох за глупавите изцепки по време на половия акт Нека който има желание,да сподели гупостта си по време на секс....Или чуждата глупост....Кое е най-нелепото нещо,което сте казали/чули по време на секс? Може малко глупавичка да ви се стори темата..но ми е интересно...понеже аз самата съм факир в тая област Е...очаквам отговорите ви

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3.

magiiiiiiii
    Guest
    ami vednuj to4no predi da svur6a iskah da izkre6tq "6e svur6a" oba4e bqh tolko vuzbudena..izob6to akula ne mi be6e v glavata i ne sum go mislila prosto spontanno izkre6tqh vmesto "6e svur6a"-"6e izteka" ama takoa mn spontano izob6to ne 4uh ko kazah,to i fr-to mi ne mi oburna vnimanie togaa ama posle mn se smqhme

Добре казано Аз най-редовно (и наистина без да се усетя) си казвам "Сички на борда..." ....Просто не знам откъде ми идва ама ... Смех да има....

Град
    in ur dreams
    бас държа че никой от вас не е казвал "спри са бееееееее"

Губиш И тфа съм го казвала

Prodaljavaite...... ...smeha da vurvu
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az vednaj izcepih "Kolko mi vkarvash" ... Ujas ... Vseedno ima 1565765 huia..

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Az vednaj izcepih "Kolko mi vkarvash" ... Ujas ... Vseedno ima 1565765 huia..
    Оле нереални сте

Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив

zdr

Vednaj ..daje si go pitah dokato me 4uka6e... "Kakvo 6te napravi6 ako pracna?"
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

Kiss me I'm PunK
    Guest
    Да ама един път с приятеля ми го правим и варвеше един филм за фон..и на мен ми стана много интересен и той човека ще свършва и кеф ааа ууу...и аз го питам: "Незнам дали следиш филма ама не разбрах тоя от каде изкочи.?!??" и тои стой и се чуди лалво да ми каже...

Цитирай Първоначално написано от Kiss me I'm PunK
    Да ама един път с приятеля ми го правим и варвеше един филм за фон..и на мен ми стана много интересен и той човека ще свършва и кеф ааа ууу...и аз го питам: "Незнам дали следиш филма ама не разбрах тоя от каде изкочи.?!??" и тои стой и се чуди лалво да ми каже...
    Горкият...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Разговор по време на секс:
    - Мило, не може ли поне да чопля семки.. Или да решавам кръстословица...
    - Казах "не"! Затова съм ти вързал ръцете за леглото.

Веднъж с един бивш си бяхме легнали в леглото му. И аз преспокойно си гледам cartoon network (все пак даваха "Еd, Edd & Eddy) и той реши да правим секс в поза лъжичка. При което аз лягам настрани с дистанционното в ръка и той почва. Точно преди да свърши аз го ощипах по ръката и му казах, че не ме интересува как се нарича това в кама сутра, но трябва да си разкара бедрото от полезрението ми, защото не мога да си гледам рисуваното детско...

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: zdr

Цитирай Първоначално написано от Renate_Feliqr
    Vednaj ..daje si go pitah dokato me 4uka6e... "Kakvo 6te napravi6 ako pracna?"

Това просто е велико! Разсмях се със сълзи направо. Толкова сладурско и в същото време хуморитстично =D>

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Амиии, нелепо не съм правила.
    По-скоро гадно - след 30тата минута безумно клатене върху ми го блъснах и му казах "Не издържам вече". Станах, облякох се и си тръгнах.. мяу
    Собственост на Canis_Dirus

Редовно изричам името Господне...а не съм религиозна...

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от sladursko_tigar4e
    Never stop-remix
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Оле толкоз сте ми яки сичките

Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    Цитирай Първоначално написано от sladursko_tigar4e
    Never stop-remix

Ееее па ти си нереален

Град
    Враца city
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Амиии, нелепо не съм правила.
    По-скоро гадно - след 30тата минута безумно клатене върху ми го блъснах и му казах "Не издържам вече". Станах, облякох се и си тръгнах.. мяу
    И моята ми го прави тоя номер (даже редовно) Сигурно много ви изморяваме

То не е за смях... ама му казах друго име.Дори не познавах човек с това име и ходех с него вече 8-9 месеца(т.е си знаех мн добре именцето му). Незнам за кфо съм мислила и дали изобщо съм могла да мисля

Град
    in ur dreams
    веднъж се получи доста интересен разговор:
    аз:-Майкоооооооооо
    той:-Ъъъ?!
    аз:-Не Спираййййййййй!!
    той:-Хубо.

Мега фен Аватара на quench
    хаха, то да бяха едно и две...
    повечето идиотщини съм ги говорел, когато съм използвам опияти и алкохол
    например, правя секс с непозната на един open air, ял съм гъбка - по едно време ме е хванала яко, с нейния вторичен ефект, когато виждаш некви страхотии и те хваща параноята - изскочил съм от апалтката, под умите на моите приятели, гол, и съм се загубил в гората с викове "майкоооооо, майкооооо" - и е верно, щото после се събудих до няква полянка на майната си, чисто гол и кален като животно, а да не говоря кви драскотини и синини имах....
    това брои или се?

или по време на секс - аз се правя на издръжлив, но кръста вече ме боли така, все едно съм копал един декар... и съм стиснал зъби, пускам някое "мм", ухилвам се, но душицата ще ми излезне - и както съм си стиснал зъбите, изпускам въздуха от дробовете рязко - чува се едно мазно, продължително "прррррррррррррцццццццццц ццц" - бях изгоене, а всичките й приятелки разбраха, че съм свиня, която едва ли не обикаля из стаята, разхвърляйки лайна във всеки ъгъл...
    това бори или се за казано?

има и други, например когато едно лято аз се връщам от кръчмата в бунгалото, при една бивша, пиян, но в "настроение", бърз топъл душ и миене на зъби - и хоп, в кревата - аз я събуждам, игнорирам мърморенето й, иниуциирам процедура по секс за сдобряване, приемлива любовна игра - после тя се качва върху мене, аз се опускам назад, легнал удобно на възглвницата - и след секунда заспивам.... в смисъл, това няма да ви говоря какво последствие имаше, много е жестоко....
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Редовно изричам името Господне...а не съм религиозна...
    И викам майка си. А иначе най - нелепото беше, когато той ми прави френска любов, аз усещам, че навън вали. И като го питам-взех ли си чадър? Станах и почнах да го търся по закачалката. Не намерих-бях го забравила, а сексът се отложи с 30 мин, за да се посмеем наволя.

Един бивш го бях попитала дали има 2-ро копие от една снимка, на която бях решила, че е много готин

Мега фен Аватара на quench
    "кафяво...определено ще боядисам шкафа в кафяво..."
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си