View Full Version : Как и къде... ?
Zdr,moje da e imalo takava tema predi,no az ne znam za neq!Ta pitam se kak i kade ste zagubili devstvenostta si?? :P :smt017
DarkPrincess
08-07-2007, 19:35
Ами няколко пъти бях опитвала на различни места, даже и по купони (с един човек - гаджето ми), но все не ставаше, защото ме болеше. Накрая успяхме да го направим в нас, докато нашите бяха извън града и то с големи усилия.
loshokote
08-07-2007, 19:42
Беше с бившия ми приятел, у тях, ама стана ли не стана ли, то толкоз болеше, че :-# Със сегашния ми приятел още не сме пробвали, ама скоро ще стане :-D
В приятеля ми.Не му беше лесно,а и на мен.Болеше ме и имаше кръв,но въпреки всичко ми беше хубаво.
cvetityy
08-07-2007, 19:49
Беше много хубаво не ме болеше нямаше кръв ... бях с момчето с което тогава имах връзка .... в тях ... ;-)
на морето с приятеля ми 8) толкова беше нежен , че почни нищо не усетих :| :wink:
JuS7^YourS
08-07-2007, 20:15
след училище отидохме в празния апартамент на една приятелка..., беше хубаво, макар да ме боля ужасно в началото :)
kak i kade na edna polqnka na grebnata baza v pld be6e si syper qko vapreki 4e yjasno bole6e ama kfo da se prai tva e neizbejno
pri men ne bole6e i ima6e muni4ko kruv no vse pak e normalno :D vupreki tova be6e s podhodq6tiq 4ovek btw s koito sm vse o6te i ne sujalqvam 4e sm go napravila
Zdr,moje da e imalo takava tema predi,no az ne znam za neq!Ta pitam se kak i kade ste zagubili devstvenostta si?? :P :smt017 po kurvi ! :smt011
Dead`Paladin
08-07-2007, 20:49
bqh v fitnes kluba v banqta i dokato se kapeh si izpusnah sapuna kleknah da go zema i............. :lol:
Renate_Feliqr
08-07-2007, 20:55
bqxme v pirjatelq mi...
изнасилване
seriozno ili samo se ebava6?
Kiss me I'm PunK
08-07-2007, 21:40
Na edin kupon...s edno mom4e s koeto se zapoznah i koeto sled 2 godini umrq ot svrah doza.... :oops:
изгонена__от__рая
08-07-2007, 21:50
В нас....с човек ,който за мен тогава беше целия свят и ,който детето в мен обича и до днес...
в комшийската къща .. на пича техните ги нямаше и се бяхме събрали ... умърсихме му леглото :-D най-интересното беше че като се изпрафя и погледна през прозореца виждах нашата къща и тъй като терасата беше отворена се забелязваше коридора ... нашите си мислеха че съм в пловдив :smt005
naMy4Ho_KoTe
08-07-2007, 23:24
В едно maze, дегизирано като квартира върху маса с дюшек (очевидно тя пък дегизирана като легло). Не беше приятно, но за мен беше една формалност, която просто трябва да се свърши.
И до ден днешен сме много близки приятели с моят пръв мъж в леглото и поддържаме взаимно уважение.
Vip_Kuchka
08-08-2007, 09:51
Na edin lager v na4aloto na 7 klas ](*,)
В един приятел на момчето бяхме,но трябваше да пазим тишина,не болеше много,после имаше малко кръв.
Oh da te hvana
08-09-2007, 09:39
Аз искам да го направя с моето сладурче бе,с моето котенце! Ауу ще е върха! Искам да е на някое уютно местенце и да я изтормозя хубаво!Да се надявам да е скоро че вече не мога да изтърпя ауууу!!!! :oops: :oops: :smt007
KimBerLy1912
08-09-2007, 10:13
изнасилване
seriozno ili samo se ebava6?
Да ве,сериозно ли :? Или само се ебаваш :?: Дано да е второто....
По темата-вкъщи беше....с мойто мило...Обаче някак глуповата ми е тая история...Като цяло не беше нищо особенно...Не че беше гадно ама някак си старая се да го забравя...
Иначе има доста такива теми можеше и да се поровиш :wink:
krem4et0
08-09-2007, 12:07
В дома на приятеля ми след спагети, вино и любовни филми. Беше романтично, боля, но поносимо, а кръв нямаше. По-добре беше, отколкото си го представях.
marina star
08-09-2007, 12:11
na edna vila,na koqto bqhme na rojdeniq den na edna priqtelka,umrqh ot stud,no ina4e be6e 4udesno
xaxax ami moq slu4ei e interesen sled poboi nad gadjeto mi prez denq...ve4erta mu blijeh ranite :lol: :lol: ne6to takova be6e :-k [-( =;
am pri mene stana malko po razli4no.Nqmah devstvena cipa,, polzvala bqh tamponi i volb6te ne ma bolq.A za mqstoto na pyrviq pyt 6 sa u4udite-w gori4kata nad nas :D :-D :D
I_Love_Vodka
08-11-2007, 19:41
В приятелката ми на масата.. Не беше кой знае какво щото ме беше страх да не ме фанат техните че баща и не ме обича много хахахах :lol: :lol:
menta_loverka
08-11-2007, 20:05
Sred durvetata prez edin studen noemvriiski den
minava6t 4i4ko :)
08-12-2007, 07:09
bqh v fitnes kluba v banqta i dokato se kapeh si izpusnah sapuna kleknah da go zema i............. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i ottogava ne spira6 da hodi6 na fitnes a?..pyrviq pyt be standartno.., no predi sedmica se izplyu6tihme s maceto v edna gradinka na Stariq grad.