View Full Version : Как да постъпя?
crazy_girl4e
08-07-2007, 21:55
Zna4ii... haresvam edno mom4e,koet e bratov4ed na moqta na nai-dobra fr i dori moje da se kaje 4e go obi4am...ta vaprosa mi e kak moga da mu pokaja 4e go haresvam.ne se vijdame mn 4esto,no ot drugata u4ebna godina sme v edno u4ili6te....se 1 toi e kazval na priqtelkata mi 4e sam gotina,no imam napredvid,4e v taq gimnaziq ima mn drugi gotini momi4eta...dali da nakaram fr mi da govori ne6to s nego i damu namekne :?
Davaite syveti shtot,ako go vida s dryga nqkoq 6mi stane SUPER GADNO
P.S samo da kaja 4e sam hodila 3-4 puti v tqh...ediniq put za 2 4asa bqhme sami....na edin kupon v tqh se celuvahme ama tfa beshe 6tyt igraehme na 6i6e :wink:
Spored vas imam li nqkakaf 6ans da se gadjosame s nego ? :-k
Dead`Paladin
08-07-2007, 22:00
iimaa razbira se - БТВ - svoboda i zabavlenie :smt005
imash shans moeto momiche , no da ti kaja nqma da ste zaedno kato stoish tuka i pishesh v toz forum taka che slagai polichkata i begai pri nego....kaji mu vsichko ne vqrvam da ti otkaje... aE kysmEt :smt006
crazy_girl4e
08-07-2007, 22:18
na tebe ti e lesno :wink: ama az ako mu go kaja posle nz kak she go pogledna,mn 6e me e sram ot nego.... :smt011
Ми ако му нямаш номера го искаи на тоята приятелка, обади му се и излезте, поговори си с него, на дълго и на широко попитай го дали изпитва нещо към теб успехче :-D
saninka91
08-07-2007, 22:33
Абе мани го срама опитай :D
Dead`Paladin
08-07-2007, 22:36
na tebe ti e lesno :wink: ama az ako mu go kaja posle nz kak she go pogledna,mn 6e me e sram ot nego.... :smt011
:lol: em malkite dechica taka sram gi e .... ne im e vreme za vryzki gadjeta... sega pishesh kak da mu go kajesh a kato se syberete shte pusnesh nova tema kak se pravqt svirki :smt005 ili po losho ''pravih sex s nego - bremenna li sum'' :smt005 po hubavo si zemi nqkoq knijka primer:Qn Bibiqn q procheti.... kfo da ti kaja prosto...ama aE Uspeh :wink:
Ми ако му нямаш номера го искаи на тоята приятелка, обади му се и излезте, поговори си с него, на дълго и на широко попитай го дали изпитва нещо към теб успехче :-D
Точно така!
п.с Пиши в скайпа ;)
sasha_90
08-08-2007, 10:56
Имаш шанс особено и ако той те харесва.Да намекнеш на твоята приятелка е добра идея.
ee thanks na vsi4ki...toi utre she hodi v bra4edka si i she praim nekfi opiti O:) a tfa koet go kaza dead`paladin sa sfirkite kfo ima da pitam aa sexa si ima preservativi
P.S ve4e sam chela Qn bibiqn :-D :-D :-D
happy_cute
08-08-2007, 17:06
Пфу те момчетата като са зайци и са доста разгонени,така че имаш повече от шанс =) Само да не се паднете в един клас,че ако скъсате още първата година трябва да се търпите още 4(както стана при мен :oops: )!
Vicky+Ricky =)
hah tfa nqma da se slu4i 6tot toi e s 1 godina po-golqm ot men 8) ii toi utre e vav fr mi ii nie she go karame da ni prai snimki taka che she se opitam da napravq neshto :wink:
crazy_girl4e
08-08-2007, 22:01
tfa po-gore bqh az,no bqh zaravila da si vlqza v profila :wink: