View Full Version : Въпросче
Taka..imam sledniq vupros(leko tup preduprejdavam :P): naskoro be6e purviqt mi put i bole6e dosta...pravihme go o6te 4-5 puti ama prodaljava da me boli leko v na4aloto dokato go vkarva a i prosto da mi e nekomfortno po vreme na samiq akt..za udovolstvie da ne govorim izob6to o6te ne mi dostavq takova...Ta da zapitam gore dolu koga trqbva da otmine gadnoto 4uvstvo na nekomfortnost i da i mi stane priqtno?
trqvbda mnogo bavno i nejno da navliza v teb,ako te boli,go spri i mu kaji po-spokoino,za nikude ne burzate predpolagam
pitan4icata
08-07-2007, 22:21
tva si e idividualno, izglejda ne si se raz6irila vse o6t eili 4lena mu e po debeli4ak.. zavisi ,no moje bi ako si po otpusnata i toi te predraspoloji pove4e, da ne misli6 za smaiq sex ami da se otdade6 na strasta...
otpysni se ti qvno tolkova se pritesnqva6 4e se stqga6 ako se otpysne6 shte iz4ezne bolkata i shte doide ydovolstvieto.ako pak te boli si povtarqi 4e trqbva da se otpysne6 i da ne se vprqga6
naMy4Ho_KoTe
08-07-2007, 22:55
Taka..imam sledniq vupros(leko tup preduprejdavam :P): naskoro be6e purviqt mi put i bole6e dosta...pravihme go o6te 4-5 puti ama prodaljava da me boli leko v na4aloto dokato go vkarva a i prosto da mi e nekomfortno po vreme na samiq akt..za udovolstvie da ne govorim izob6to o6te ne mi dostavq takova...Ta da zapitam gore dolu koga trqbva da otmine gadnoto 4uvstvo na nekomfortnost i da i mi stane priqtno?
Когато откриеш какво ти харесва, опознаеш половите си органи и споделиш всичката тази информация с партньора ти (в случай, че той вече не е разбрал), тогава ще усетиш оргазма.
Не се отчайвай в търсене на удоволствието, при мен мина половин година полов живот, докато на символичната дата 2 февруари, като подарък за егото на тогавашния ми партньор, получих първия си оргазъм.
Разучавайте с партньора ти какво ти харесва, всичко което ти хрумне (стига да е разумно, безопасно и по съгласие и на двама ви). Когато си сама също се заигравай и малко по малко ще стигнеш до върховното удоволствие. Не се пришпорвай, не се отчайвай и не си поставяй оргазма за неизменна цел. :wink:
banancho
08-07-2007, 23:04
Когато откриеш какво ти харесва, опознаеш половите си органи и споделиш всичката тази информация с партньора ти (в случай, че той вече не е разбрал), тогава ще усетиш оргазма.
Не се отчайвай в търсене на удоволствието, при мен мина половин година полов живот, докато на символичната дата 2 февруари, като подарък за егото на тогавашния ми партньор, получих първия си оргазъм.
Разучавайте с партньора ти какво ти харесва, всичко което ти хрумне (стига да е разумно, безопасно и по съгласие и на двама ви). Когато си сама също се заигравай и малко по малко ще стигнеш до върховното удоволствие. Не се пришпорвай, не се отчайвай и не си поставяй оргазма за неизменна цел. :wink:
Good !!! :smt041
Guderian
08-07-2007, 23:06
Taka..imam sledniq vupros(leko tup preduprejdavam :P): naskoro be6e purviqt mi put i bole6e dosta...pravihme go o6te 4-5 puti ama prodaljava da me boli leko v na4aloto dokato go vkarva a i prosto da mi e nekomfortno po vreme na samiq akt..za udovolstvie da ne govorim izob6to o6te ne mi dostavq takova...Ta da zapitam gore dolu koga trqbva da otmine gadnoto 4uvstvo na nekomfortnost i da i mi stane priqtno?Много си палувала днес :twisted: Май ти трябва звероукротител :twisted: :lol: :lol: :lol: