Влез

View Full Version : Някога случвало ли ви се е?

08-07-2007, 23:46
zna4i v4era ne6to mnogo stranno mi stana. poprincip az nikoga ne tuguvam i takiva mi raboti, nqmam ba6ta a maika mi be6e v 4ugbina za 5 godini predi z da moga da zamina taka 4e ot maluk sviknah da se stqgam i da ne taguvam i da se opravqm sam s givota. dori sled katodoido h tq i neiniq priqtel rabotqt mnogo taka 4e rqdko si govorq s tqh, abe ob6to vzeo sum stenat i nikoga ne taguvam.

oba4e v4era be6e mn stranno. nikoga ne reva, dori kogato mn blizak moi 4ovek po4ina ne sum plakal no v4era bqh nerven zql den i samo mi se trupaha gluposti na glavata ot izvestno vreme i mi stana mn mn kofti.

oburkva6to ama se 4udq na nqkoi drug slu4valo li mu se e tova za6toto az ne sum se 4ustval taka ot moge bi 7 godini.

Reed
08-08-2007, 07:31
И?Викай Бърза помощ!
П.п-вземи си оправи правописа,че половин час ми отне докъдето го прочета

mir4ovski
08-08-2007, 08:25
pi4 ne se panirai tokova i az sam stegnata ama mi se e sly4valo kato mi se natrypa mn naprejenie i po4vat da mi se vartat nekvi gluposti v glavata i mi se dorevava.kato se nareva si4ko mi minava.samo ne razbrah shto si se spekal tolkova nema nishto stranno ili nenormalno v tva da si tajen

alkobalko
08-08-2007, 08:40
В това, че ти е станало мъжно и тъжно, няма нищо ненормално. На всеки човек, колкото и да е силен му се случва да се депресира или сдуха. Все пак не сме от камък.

littlestar
08-08-2007, 15:25
Пич споко на всеки му се случва да изпада рано или късно в такова настроение,независимо от тва колко си силен.Аз Лично вчера имах рожден ден и вместо да съм щастлива,аз бях нервна и дори плакох....така че в тва няма нищо странно просто за теб тъгата и сълзите са рядкост :wink:

deem registered
08-08-2007, 16:58
Ако дойде момента,когато нервите започнат да те контролират... тогава няма да е добре.

08-09-2007, 04:47
Не знам, когато трябва да ми е тъжно просто се замислям, за каквото и да е.

DevilWish
08-11-2007, 20:53
Пфф кофти тръпка...Еми аз пък по цял мога да плача ако има причина.Не ми се е случвало това.Същност имала съм моменти дето щастието ми е било така да се каже пълно и да е нямало за какво да плача ама в твоя случай не става въпрос за пълно щастие ,защото ...

merilin1
08-11-2007, 22:56
Недей така дръж всичко в себе си... по-добре по-често така си изливай тъгата, защото започнеш ли да го подтискаш се влошава и ще се побъркаш :roll: Човешко е като ти се насъбере много да поплачеш... най-малкото улеква...

FataMorgana
08-12-2007, 10:02
на мен ми се случва много често да плачиш е начин да се освободиш от мъката ,а когато мъката е силна е по-добре да се освободиш от нея орколкото да я таиш в сърцето си.
Аз плача винаги когато ми се плачи.

Justified
08-12-2007, 10:27
на всечки ни се е случало,не е ненормално.

Eitelkeit
08-12-2007, 12:05
На всеки се случва,все пак когато се събере много ,организма сам си търси начин да се ''пречисти''.Напълно нормално е.. :roll: