- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Някога случвало ли ви се е?
zna4i v4era ne6to mnogo stranno mi stana. poprincip az nikoga ne tuguvam i takiva mi raboti, nqmam ba6ta a maika mi be6e v 4ugbina za 5 godini predi z da moga da zamina taka 4e ot maluk sviknah da se stqgam i da ne taguvam i da se opravqm sam s givota. dori sled katodoido h tq i neiniq priqtel rabotqt mnogo taka 4e rqdko si govorq s tqh, abe ob6to vzeo sum stenat i nikoga ne taguvam.
oba4e v4era be6e mn stranno. nikoga ne reva, dori kogato mn blizak moi 4ovek po4ina ne sum plakal no v4era bqh nerven zql den i samo mi se trupaha gluposti na glavata ot izvestno vreme i mi stana mn mn kofti.
oburkva6to ama se 4udq na nqkoi drug slu4valo li mu se e tova za6toto az ne sum se 4ustval taka ot moge bi 7 godini.
И?Викай Бърза помощ!
П.п-вземи си оправи правописа,че половин час ми отне докъдето го прочета
pi4 ne se panirai tokova i az sam stegnata ama mi se e sly4valo kato mi se natrypa mn naprejenie i po4vat da mi se vartat nekvi gluposti v glavata i mi se dorevava.kato se nareva si4ko mi minava.samo ne razbrah shto si se spekal tolkova nema nishto stranno ili nenormalno v tva da si tajen
В това, че ти е станало мъжно и тъжно, няма нищо ненормално. На всеки човек, колкото и да е силен му се случва да се депресира или сдуха. Все пак не сме от камък.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Пич споко на всеки му се случва да изпада рано или късно в такова настроение,независимо от тва колко си силен.Аз Лично вчера имах рожден ден и вместо да съм щастлива,аз бях нервна и дори плакох....така че в тва няма нищо странно просто за теб тъгата и сълзите са рядкост![]()
Ако дойде момента,когато нервите започнат да те контролират... тогава няма да е добре.
Не знам, когато трябва да ми е тъжно просто се замислям, за каквото и да е.
Пфф кофти тръпка...Еми аз пък по цял мога да плача ако има причина.Не ми се е случвало това.Същност имала съм моменти дето щастието ми е било така да се каже пълно и да е нямало за какво да плача ама в твоя случай не става въпрос за пълно щастие ,защото ...
Недей така дръж всичко в себе си... по-добре по-често така си изливай тъгата, защото започнеш ли да го подтискаш се влошава и ще се побъркашЧовешко е като ти се насъбере много да поплачеш... най-малкото улеква...
на мен ми се случва много често да плачиш е начин да се освободиш от мъката ,а когато мъката е силна е по-добре да се освободиш от нея орколкото да я таиш в сърцето си.
Аз плача винаги когато ми се плачи.
на всечки ни се е случало,не е ненормално.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
На всеки се случва,все пак когато се събере много ,организма сам си търси начин да се ''пречисти''.Напълно нормално е..![]()
[color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc