Влез

View Full Version : Офф..идва ми да се отрепя...

08-08-2007, 07:24
здравейте
имаше подобна тема,но 10 минути я търсих с търсачката и не можа да я открие..

значи момиче съм и имам гаден проблем :(
имам косми по корема и по гърба,но на гърба много не ме интересуват,защото има много хора които имат там пък и за нали не ги виждам.:-D
ама по корема....мн е гадно..
не знам какво да използвам..мислех за кола маста ама не ми стига смелост като знам каква болка е...пробвах с пинсетата ама пак боли...
не са супер яко черни,ама са дългички,до колкото ги мерих най-дългия е около сантиметър и малко отгоре :-& :oops: :oops: :oops:
майка ми няма да ми даде да си ги махна,за това не я и питам,а брат ми само ми се подиграва.ако бях по-черничка можеше и да не си личат много,но съм със СУПЕР бяла кожа ии..ужасс ](*,)
нещо да предложите?
по едно време се бях отчаяла и мислех даже да си ги изгоря ама викам ся да се подпаля .. :-D а и няма да ги изрусявам,защото ще станат още по-дълги и пак ще си личат....хеееееееелп :smt010

08-08-2007, 07:25
забравих да добавя,че са гъсти и са около и под и над пъпа...леле... 8-[ :oops:

`Death`Whore``
08-08-2007, 07:25
Печи се. Има солариуми, ако те е срам да се покажеш.

08-08-2007, 07:27
ами по принцип знам,че солариумите не са за почерняване,а за отпускане на мускулите и изсушават кожата..пък и знам,че за 15 минути е 2 лева. :? Но ако ще помогне-ще си жертвам спестяванията.

`Death`Whore``
08-08-2007, 07:29
Наистина когато човек е с по-тъмна кожа, космите не личат толкова. На бялата кожа всичко личи. Че са вредни солариумите...най-вероятно са - не съм запозната...

CrAzY_kIsSs_F
08-08-2007, 07:59
Според мен ще е най добре да събереш смелост и да си ги махнеш с кола маска,ще те боли но пък резултатът ще е много добър.Само в никъкъв случай недей да ги бръснеш защото ще станат много по зле! ;)

08-08-2007, 08:13
ами то май това е единствения вариант,но малко ме е бъзе,защото ако сега ги махна цял живот ще трябва всяка седмица да ги махам и да се занимавам с тях...пфф
след колко време израстват горе-долу??до седмица?;((
и все тъмни ще растат...оф не знам какво да правя..:\

SpAcE_LaDy
08-08-2007, 08:20
Мацко, кола маската е точното средство за теб.. не е вредна, не боли чак пък толкова много.. аз ходих на кола няколко пъти и от тогава навсякъде действам с епилатор, това също е вариант, отиди на кола и след тва поддържай с епилатор, свиква се на болката и постепенно вече не боли чак толкова:) Недей да ходиш на солариум, още повече ако ходиш за първи път, В НИКАКЪВ случай не стои 15 минути, това за твоята бяла кожа е МНОГО опасно.. започни с по 5 минути, но все пак не ти препоръчвам да ходиш на солариум, адски вредно е, причинява рак на кожата, предполагам че заради 5 косъма, кото можеш да махнеш и с кола маска, не искаш да си съсипеш здравето, нали?
А да, наистина не ги бръсни, както някой каза по-горе, ще стане много лошо:) Според мен най-добрия вариант е кола маската и след това епилатора:) Успех:)

08-08-2007, 08:22
ами то да бяха само 5....

ами бих отишла на козметик,но майка ми :smt013
не мога ли да си направя в нас?...тоест някой познат,де,аз не мога да си я друпна :-D

sh3_1s_7h3_0n3
08-08-2007, 08:24
Кола маска или епилатор. Около пъпа май пове4ето моми4ета имат такива косъм4ета. Не боли кой знае колко. Не е като да си епилираш триъгълника примерно. "Трай, бабо, за хубост!" 8)

peteto89
08-08-2007, 08:54
kola maska mu e maikata jkuraj i otiva6 kam 5lv nai mn 6te ti izleze a maika ti nqma da razbere no ako moje vse pak i kaji vse pak ne hubavo da krie6 i da laje6 :---)

Candyy
08-08-2007, 09:06
С Епилатор

alkobalko
08-08-2007, 09:09
Ако не искаш да ги махаш, опитай да ги изрусиш. Щом си светличка няма да личат.

08-08-2007, 09:25
az gi mahah s kola i mn me be6e strah da drypna ama ne e nekfa bolka spoko s pinseta boli poe4e.izvikai nekoq fr ili maika ti da ti drypne ako nqa6 tazi smelost

08-08-2007, 09:29
maimunke ti biznes s kilimi moge6 da otvori6

08-08-2007, 09:48
maimunke ti biznes s kilimi moge6 da otvori6

Като успееш да отвориш бизнес ми се обади.

И мерси на всички,които писаха. :-)