Влез

View Full Version : Как да се преоря със Срама

08-08-2007, 20:31
значи като излизам с момиче на право почва да ме срам и да се сдухвам какво може да се направи да се промена и да си отпусна че така хем немога да си поговоря с нея нормално а направо затъпявам помогнете ми моля

alkobalko
08-08-2007, 20:33
Най-лесно е да си представиш, че говориш с близък приятел.

Aileen
08-08-2007, 20:51
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210&start=0
т. 4 ^^

bloodranger
08-08-2007, 23:52
Nameri si na4in na otpuskane:predstavi si 4e e fr,4e e nekoq sasedka (ne taq ot Girl Next Door),poznata,sestra ti ako 6te6 i 6ti potragne razgovora

P.S.edna taina i tq se pritesnqva (nai-veroqtno) da govori s mom4eta koito haresva (ina4e nz za ko e s tebe) tai 4e postavi se na neino mqsto.
ae gud luk (puu si4ko stana ivrupeisku)

mechtaq_za_teb
08-09-2007, 05:43
Prosto si kaji,che nqma ot kakvo da te e sram.Pochni da govorish s neq na nqkakva tema,koqto ti e interesna i veche kogato zavyrjete razgovora vsichko shte se opravi i shte se pootpusnesh vednaga.Mejdudrugoto i az bqh kato teb,no nqkak si sprq da mi puka.

08-09-2007, 06:11
колкото повече, толкова повече...

смис, общувай с повече момичета и с времето ще се отпуснеш.вярно ,ущ е има гафове, ама то няма как иначе..

sasha_90
08-09-2007, 11:37
Най-лесно е да си представиш, че говориш с близък приятел.
Съгласна.

JuS7^YourS
08-09-2007, 11:43
като за начало не се опитвай да си говориш с нея за нещо, от което ти самия не разбираш. или пък да се опитваш да измислиш нещо супер оригинално и смешно, с което да я впечатлиш. Бъди си най-естествен и нещата ще си потръгнат. Интересувай се от повече неща, за да имаш повече теми на разговор. Представяй си, че и нея също я е срам и се чувства леко неудобно, усмихвай се и се опитай да се успокоиш. Мисли си за нея не като за някое недостижимо същество, а като за най-нормален човек и знай, че и от най-малкото нещо може да излезе добър разговор.

gamercheto_
08-09-2007, 14:45
как говориш с приятелките ти от компанията ти примерно и познатите ти?и с това момиче говори по същия начин..а то от общи приказки се стига до по- интересните теми...няма от кфо да те е срам тя не е звяр който ще те изяде а момиче което може да е бъдещата ти приятелка и така :P

08-14-2007, 13:17
проблемът е и че приятели нямам много и не говоря пак така си трайкам просто самия аз се чудия защо съм такъв толкова тъп ли съм че не мога да кажа нищо интересно само си мълча и от време навреме кажа нещо искам да ми помогнете защо така хем ще загубя такова лъчезарно прекрасно момиче и предполагам момичетать не обичат мълчаливи момчета искат някой забавен интересен но аз с тва мълчание май никога няма да си намерия готин човек като нея какво можете да ме посъветвате

Отчаян!
08-14-2007, 15:50
Споко баце :) "зДрасти" .. " как си " .. " и аз така " ... "какво ти е ?" .. "споко бе сичко е наред" .. "какво прави днес" .. " хаха и аз го гледах тоя филм " ..... Всичко после се връзва ... :) продължаваш разговора :) Успех !

Sinner
08-14-2007, 15:57
[quote="bloodranger"]Nameri si na4in na otpuskane:predstavi si 4e e fr,4e e nekoq sasedka (ne taq ot Girl Next Door),poznata,sestra ti ako 6te6 i 6ti potragne razgovora

хахахха по този случай все едно сваля сестра си хахаха

Novkov
08-14-2007, 17:01
Ако толкоз та е срам пийни малко сгрей се и така лафче с момичето :lol:

Пеглъщаш срама и си казваш "да става к'вото ще"

deni4kata333
08-14-2007, 22:12
em misli si - tq e porednata a az sam edinstfen nqqq na4in da ne me haresa p1k i da ne me haresa 6 si namerq dryga ama p1k tq nemoe da ne me haresa

Phoenixheart
08-15-2007, 08:22
прави като мен - мисли макс 3 секунди напред. никакви мисли ако ако или какво да направя, ами тя какво ще направи, какво се очаква от мен