View Full Version : Щастието ?
Незнам дали тук е правилното място за темата ,но искам да попитам какво може да ме накара да бъда щастлив ? Имам си всичко , живея добре общо взето имам всичко ,което искам и се пак не съм щастлив гледам че някои хора казват че ако имат повече пари ще са добре ще са щастливи друг ако има този телефон или нещо от сорта е аз мога да имам мн от тези работи и пак и пак не съм щастлив имам много приятели много се забавлявам в момента нямам приятелка имам общо взето всичко , което искам ходя из Б-я на всякаде обикалям пробвах какво ли не и нищо неможе да ме накара да почуствам щастие ;( какво да опитам какво да правя какво ли не съм пробвал отчаян съм :((((((((
еми да ти кажа и аз сам като теб , парите не са най-важното можеш да си щастлив само ако оби4аш и бадеш оби4ан,ена4е нз
Vikitooo
08-09-2007, 08:13
Малките неща стоят в основата на всичко. Явно ти не ги забелязваш...
обичал съм , но не съм бил обичан и едвали една жена може да ме направи щастлив неговоря за сем. :(
anichkaaaaa
08-09-2007, 08:17
еми до някаде зависи и от годините ти на колко си
Vikitooo
08-09-2007, 08:19
еми до някаде зависи и от годините ти на колко си
kakво значение имат годините , за да бъде един човек щастлив?!
megi_sweet
08-09-2007, 08:20
Незнам дали тук е правилното място за темата ,но искам да попитам какво може да ме накара да бъда щастлив ? Имам си всичко , живея добре общо взето имам всичко ,което искам и се пак не съм щастлив гледам че някои хора казват че ако имат повече пари ще са добре ще са щастливи друг ако има този телефон или нещо от сорта е аз мога да имам мн от тези работи и пак и пак не съм щастлив имам много приятели много се забавлявам в момента нямам приятелка имам общо взето всичко , което искам ходя из Б-я на всякаде обикалям пробвах какво ли не и нищо неможе да ме накара да почуствам щастие ;( какво да опитам какво да правя какво ли не съм пробвал отчаян съм :((((((((
mai znam kvo ti trqq! lipsva ti gadje i lubov
скоро ще правя 20 ,но незнам кога за последно съм изпитвал щастие ;(
"Парите не те правят щастлив, но не те правят и много нещастен"
happy_cute
08-09-2007, 09:03
Нещо май те е хванала тиинейджърската депресия...спокс човече...спри да висиш пред тоя комп и отиди с приятелите ти малко да потанцувате в някой клуб и съвсем ще забравиш,че си тъжен =)
"happy_cute" ми момиче аз имам доста приятели не съм затворен в себе си нищо неми липсва точно днес немисля даходя . На кафе ходя почети секи ден виждам се с мн френдове това неми е проблем, не съм щастлив това неме прави щастлив :(
Човек никога не може да е напълно щастлив и задоволен. Нали се сещате, че ако в един момент постигнеш всичко, вече няма да има смисъл да живееш?
Нормално е винаги да има нещо, към което да се стремиш. Лошото е, че ти не знаеш какво е това нещо.
Ние не можем да ти помогнем да го разбереш, то трябва да ти дойде от вътре ;)
gPa3HuTeJl
08-09-2007, 09:08
Хората мислят, че когато имат пари с тях могат да си купят щастие... не е така...и всички го знаят... Приятели... само това мога да ти кажа...
Dead`Paladin
08-09-2007, 09:36
i az imam pari ... semeistfo koeto obicham .....imam vsichko...no i az ne sum shtastliv...... :|
sasha_90
08-09-2007, 09:41
Липсва ти любовната тръпка.
loshokote
08-09-2007, 09:42
Ми може би ти липсва обич, тря ти момиче, което да те обича и ти да обичаш и сичко ще се нареди :P
Ами няма повод...
Освен ако вече не си опитал от всичко..и нищо не може да те иэненада и да ти достави удоволствие.Опитай нещо ново...не энам какво,може би нещо ,което е интересно эа тебе..!Намери си някакво хоби или пък эамини с приятели на моренце да покупонясвате едно хубаво :-D А и да не би пък точно приятелка да ти липсва?
kobrichka
08-09-2007, 09:45
Според мен ти липсва любов.Аз до една степен съм като теб,семейството ми има възможности от пари не съм лишена,приятели за щастие имам и мога да твърдя че са истински,но за разлика от теб аз съм щастлива,радвам се на всичко което имам,радвам се заедно с приятелите си,едно единствено нещо никога не съм преживявала това да обичам,винаги съм сменяла момчетата като носни кърпички,никога не съм позволявала да задълбоча нещата и да обикна,може би единственно това понякога ми липсва.Според мен на теб точно това ти липсва,да има един човек до теб които да те обича.
вземи една кака дет да ти изпразни банковата и след като се вз ще си щастлив :-D :-D :-D ... ся сериозно може да не го осъзнаваш но според мен една ударна доза любов щи дойде добре ... ;)
благодаря много на всички за отговорите .Ми за любовта изпитвал съм я говоря за сериозна връзка да бях доволен някак си беше ми добре ,но това неми донесе щастие :( имам гадното чуство че е от мен сигурно това чуство ми е чуждо ;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( вече се чудя и аз кво да правя
Може би ти липсва любов...?Щом си пуснал темата тук, значи така излиза.
И аз съм на мнението, че ти липсва любов. Дори и да не вярваш това би променило много неща. Дори да е само увлечение за 1-2 месеца пак ще промени нещата. Повярвай ми (а и на хората, които го казаха преди мен) това ще те направи щастлив.
kameliqbaby
08-09-2007, 19:50
Palno shtastie nikoga nqma.Radvai se na tova,koeto imash,ne misli za tova,koeto nqmash.
*No*Name*Girl*
08-09-2007, 19:58
Може би възможността т ида се позволиш всички тези "глезотийки" те прави нещастен.. Помисли защо.. Има хора 2-3 месеца се трепят , за да си позволят един телефон например.. и това ги прави адски щастливи.. Но не там е въпроса.. Нз... Аз лично ся чувствам щастлива когато знам че съм дала или че мога да дам нещо от себе си на другите.. Смисъл... Гледам повече малките наща в живота си.. обръщам им по голямо внимание.. Опитвам се да забелязвам ценните и смислени неща.. Така всичко е хем по приятно.... хем по готино си изкарвам.. пищеш, че имаш приятели, но пак не си щастлив с тях.. Явно не оценяваш това което получаваш от тях.. Дори една усмивка от човек, който ти е приятен... трябва да те зарежда с куп положителни емоции.. Помисли.. Опитай се да намериш това, което търсиш в себе си..
to4no faktut ,4e ima6 vsi4ko te pravi ne6tasten,za6toto kakto se kazva ZA DA SE PO4UVSTVA6 BOGAT,PREBROI VSI4KI NE6TA,KOITO NE SI KUPIL S PARI
"exploitedteen" хареса ми предложението ти наистина мн раница влак някой град който непознавам ще е идеално :)
tsveti4ka
08-09-2007, 21:14
Щастието е много относитилно ... и аз не съм от най-щастливите , а живота ми никак не е лош ! Осъзнах наскоро, че всикко завеси от вътрешното ти емоционално състояние.... Осъзнах, че щастието не е в постигането на определена цел - то е в пътя към постигането и ... Според мен трябва да се научиш да се радваш на малките неща ... :)
neverand
08-09-2007, 21:46
секи е щастлив,малко го осъзнават.ДОри да нямаш,ти все имаш нещо които може да те накара да се усмихнеш...
Ае човек ти хвалиш ли се или ни дразниш...имаш всичко просто искаш още и още...аз ако имах това, което имаш ти щях да удрям дупето в тавана от кеф :D
Разбери че винаги има нещо, което да искаме и нещо, което не ни стига ама трябва да сме доволни от това което имаме
pathetic
08-09-2007, 22:24
Днес ме прави изключително щастлива.
{!}sLuNcHeVaTa{!}
08-09-2007, 23:02
Била съм в момент, в които съм нямала много от нещата,които ти изброи.Била съм предадена от приятели,скарана с родителите си.. За парите да не говорим (още съм на джобни де :-D )
Но дори и в тоя черен момент аз бях щастлива. И то само защото имах човек до мен,който ме обичаше и ценеше( както и аз него )
Така чее.. ЛЮБОВТА МУ Е МАЙКАТА ЕЙЙ :-D
Ае човек ти хвалиш ли се или ни дразниш...
Това е форум пиша тук за 1 път ,но кадето съм писал и по другите пише че е място , в което може да се задават въпроси ако има проблем е аз имам проблем. За това просто питах какво мислите ти ако си се издразнил за нещо си е твой проблем :)
`Death`Whore``
08-10-2007, 07:57
Досегът с хора, които обичаме, ни прави щастлив.
alkobalko
08-10-2007, 09:42
Без любовта на любимия човек и без обичта и подкрепата на най-близките хора, нищо не е значимо и не може да те направи щастлив.
Всичките пари на света не могат да купят любов, подкрепа и уважение.
А когато ги имаш тях, ще се почувстваш наистина щастлив.
GaBiTyYy
08-14-2007, 13:27
Bogatite sushto plachat ... :mrgreen: Lipsfa ti lubovvvv :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: