Влез

View Full Version : Какво мислите за униформите в даскало?

Страници : 1 [2]

hasaiko
09-07-2007, 22:21
И при нас уж ще има униформи от тази учебна година ...
Нито ни питаха дали искаме, нито нищо .. Все пак ние ще ги носим, а не те ... защо решават вместо нас?

Напротив, не се е появил никой от ученическия съвет на събранието, на което е трябвало да се реши ще има ли униформи или не. Та г-жа зам. директор е решила че щом никой не е дошъл и даскалите могат да го решат това.. и такам на учителския съвет не е имало нито 1 глас "против униформите".Така че тая каша за униформите ние сме си я надробили(или по точно тези, които е трябвало да се явят на съвета) ;) :smt017

Имах си по-важна работа 8)

lqlqlqlq
09-07-2007, 22:25
и кое му е лошото,нали това е идеята?![/b]
Е то че да сме равни е идеята-това е ама...абе тъпо аз лично няма да преживея шока да гледам 300 "аз"-овци(стават всички като клонинги един на друг).Не мисля и че някой тийн на моята възраст ще се съгласи с това :roll:

'IrReSiStIblE'
09-08-2007, 11:46
Честно казано все ми е едно дали ги има или не.От една страна искам да си нося моите хубави дрехи но ако въведат униформите нямам да имам нищо против.

PiNk_GiRl
09-08-2007, 13:25
Против съм. Не мога да си представя цялот училище пълно с еднакви хора.
Не искам някой да ме ограничава в избора ми на дрехи и т.н... не мога да го преживея :lol: :lol:

Mdam i az sam na tova mnenie =D>

tuka6na
09-08-2007, 13:41
Хаха...Далече съм от униформи и училище ,ама не мога да си представя как всички могат да ходят еднаквички такива...:-s А стига ве,адската тъпотия е това.Да не сме по комунистическо време ,че да се носим всите другари и другарки като от калъп вадени.Абсолютно безмислено е за мен.