PDA

View Full Version : Не искам да ходя, но ме принуждава.

08-10-2007, 10:01
maika mi iska da otida na nqkakva tupa vila za subota i nedelq a az super mnogo mrazq provinciqta.ama tq zapo4na s neinite si ''nie sme edno semeistvo ne moje da ne doide6''.kakvo da pravq,kak da i obqsna 4e ne iskam da hodq na nikakvi vili i tn.az ve4e i se razkre6tah i mi e gadno no kakvo da napravq :smt010 :smt010 :smt010

Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!

alkobalko
08-10-2007, 10:27
За 2 дни няма да ти стане нищо. Какво толкова ти коства да отидеш с родителите синякъде за 2 дни. Нито е за 2 месеца, нито ще те карат да работиш нещо. Отиоди, почини си, може даже и да ти хареса.

KiFy
08-10-2007, 10:46
Съгласна съм с Aleandra ... ние с наште все ходиме някъде за уикенда и е много разтоварващо сред природата. Откъсни се от компютъра и послушай майка си :roll:

class
08-10-2007, 11:07
пфф за жалост и аз всеки път почти ходя с тях на вилата за събота и неделя , но чат пат си и оставам вече ... но проблема е че през weekend-ите става големия купон ... а аз все го изпускам :( , но е добре да си починеш ...

LedenaStrast
08-10-2007, 11:14
И аз много мразя да ходя да спя на друго място... въобще не ми е хубаво (само ако е на някое по-луксозно място,където наистина ще ми е комфортно)..но понякога не може да откажеш!
Все пак искат да прекарат и малко време с теб! Помисли малко и за тях със сигурност ще се почувстват много добре, че си там с тях, защото знаят, че скоро ще се отделиш от тях и няма да те виждат често! :-)

sladku_bebzi
08-10-2007, 12:42
Аз ходя само на празници и когато се събираме всичките роднини, иначе само майка ми ходи :lol: А ти можеш да кажеш, че няма смисъл да ходиш, пък ако ходите много рядко май ще се наложи да отидеш.

Reed
08-10-2007, 13:13
Айде,ще ги прежалиш тия два дни.Отиди,иначе после ще има да ти го натяква :-D

Pingvina
08-10-2007, 14:35
И аз съмщо мразя да утивам на село ноооооо............. какво да се прави утивам на село и на следващия ден с първия афтобус и айдееееееееееееееееее ;)

n0va_s1m_tYk
08-10-2007, 21:37
Че какво и е на провинцията.. А и малко да се разнообразиш няма да ти доиде зле - чист въздух, това онова ... ахаха .. :smt016 Няма да дойде края на света, ако прекараш дна дена в т.нар. провинция :smt005 пък и мисля, че ще зарадваш майка си ако отидеш без да упорстваш много.. щом държи да сте семейството :)

DevilWish
08-11-2007, 20:44
А вее Вие сте некфи мноо лигави сичките?!Мен ме накараха на сила да дойда в чужбина ти за 2 дни ревеш :x

bobka
08-11-2007, 20:46
За 2 дни няма да ти стане нищо. Какво толкова ти коства да отидеш с родителите синякъде за 2 дни. Нито е за 2 месеца, нито ще те карат да работиш нещо. Отиоди, почини си, може даже и да ти хареса. :smt023

merilin1
08-11-2007, 22:52
Това е много егоистично от твоя страна...аз преди също мислих така и никъде не исках да ходя с нашите, но осъзнах, че в семейството, за да има разбирателство трябва да се правят компромиси...Помолили са те хората да прекарате 2 дена като семейство независимо, че е в провинцията какво толкова?..нищо не ти пречи да направиш компромис....Утре ще искаш да идеш на купон или пари от тях за нещо и тогава ще се вайкаш, че не искат да ти угодят... не може само да искаш и нищо да не правиш в замяна...

simba007
08-12-2007, 05:38
i az mrazq da hodq pri baba mi ama... sega puk po4na ne6to da me kefi

08-14-2007, 09:40
Moqta sestra kato ne iska da doide na na6ata vila q karat da 4isti ku6tata i da podrejda,slagat i parola na kompa i i zimat TV-to!Za 2 dni ne e stra6no!Po-dobre otidi!

FataMorgana
08-20-2007, 14:57
maika mi iska da otida na nqkakva tupa vila za subota i nedelq a az super mnogo mrazq provinciqta.ama tq zapo4na s neinite si ''nie sme edno semeistvo ne moje da ne doide6''.kakvo da pravq,kak da i obqsna 4e ne iskam da hodq na nikakvi vili i tn.az ve4e i se razkre6tah i mi e gadno no kakvo da napravq :smt010 :smt010 :smt010

Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!

еми де да знам да ти кажа аз пък трябва да живея в друга държава цяла година и е пълна скука.
така че не се оплаквай ...има хо8ра които са по зле от тебе и тези хора съм аз.

Seducti0n
08-20-2007, 16:06
Аз също има сходен на твоя проблем.Всички казват,че родителите искали да прекарват повече време с нас,бла-бла.Като сме там времето минава,както и когато сме си вкъщи.Мама е неотлъчно до лаптопа си за да си подготви делата за предстоящата седмица,а баща ми се занимава с двора.Аз там няма какво да правя,освен през зимата,когато караме ски. :-D

KUM4o
08-20-2007, 17:03
Не мога да ви разбера как се натискате да живеете нон стоп в мръсните градове.Хората дават луди пари да идат някъде за 2-3 дни сред природа ,да подишат чист въздух да се насладят на живота ,а вие живеете да бъдете в мръсния град и да ходите на купони на ,които се напивате като свине и какво ли още не.Според мен ако идеш със тях ще ги направиш 1-во много щасливи ,2-ро ще подишаш чистия въздух на така мразената от теб провинция и 3-то ще се разтовариш от еднаквото ти ежедневие.Аз всичко давам само и само да ходиме с наще на различни места.Лошото е ,че в момента мойте родители бачкат много и само събота и неделя ходиме на сам на там.

KiSs_mY_LiPs
08-20-2007, 19:27
Два дена се ще изтарпиш..

йо
08-23-2007, 21:12
какво означава 'super mnogo mrazq proviniqta'. С това визираш селата или градовете освен София? :? Защото аз съм от не толкова голям , но не и толкова малка провинция, но ми харесва много повече от столицата. :lol: