View Full Version : Не искам да ходя, но ме принуждава.
maika mi iska da otida na nqkakva tupa vila za subota i nedelq a az super mnogo mrazq provinciqta.ama tq zapo4na s neinite si ''nie sme edno semeistvo ne moje da ne doide6''.kakvo da pravq,kak da i obqsna 4e ne iskam da hodq na nikakvi vili i tn.az ve4e i se razkre6tah i mi e gadno no kakvo da napravq :smt010 :smt010 :smt010
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
alkobalko
08-10-2007, 10:27
За 2 дни няма да ти стане нищо. Какво толкова ти коства да отидеш с родителите синякъде за 2 дни. Нито е за 2 месеца, нито ще те карат да работиш нещо. Отиоди, почини си, може даже и да ти хареса.
Съгласна съм с Aleandra ... ние с наште все ходиме някъде за уикенда и е много разтоварващо сред природата. Откъсни се от компютъра и послушай майка си :roll:
пфф за жалост и аз всеки път почти ходя с тях на вилата за събота и неделя , но чат пат си и оставам вече ... но проблема е че през weekend-ите става големия купон ... а аз все го изпускам :( , но е добре да си починеш ...
LedenaStrast
08-10-2007, 11:14
И аз много мразя да ходя да спя на друго място... въобще не ми е хубаво (само ако е на някое по-луксозно място,където наистина ще ми е комфортно)..но понякога не може да откажеш!
Все пак искат да прекарат и малко време с теб! Помисли малко и за тях със сигурност ще се почувстват много добре, че си там с тях, защото знаят, че скоро ще се отделиш от тях и няма да те виждат често! :-)
sladku_bebzi
08-10-2007, 12:42
Аз ходя само на празници и когато се събираме всичките роднини, иначе само майка ми ходи :lol: А ти можеш да кажеш, че няма смисъл да ходиш, пък ако ходите много рядко май ще се наложи да отидеш.
Айде,ще ги прежалиш тия два дни.Отиди,иначе после ще има да ти го натяква :-D
Pingvina
08-10-2007, 14:35
И аз съмщо мразя да утивам на село ноооооо............. какво да се прави утивам на село и на следващия ден с първия афтобус и айдееееееееееееееееее ;)
n0va_s1m_tYk
08-10-2007, 21:37
Че какво и е на провинцията.. А и малко да се разнообразиш няма да ти доиде зле - чист въздух, това онова ... ахаха .. :smt016 Няма да дойде края на света, ако прекараш дна дена в т.нар. провинция :smt005 пък и мисля, че ще зарадваш майка си ако отидеш без да упорстваш много.. щом държи да сте семейството :)
DevilWish
08-11-2007, 20:44
А вее Вие сте некфи мноо лигави сичките?!Мен ме накараха на сила да дойда в чужбина ти за 2 дни ревеш :x
За 2 дни няма да ти стане нищо. Какво толкова ти коства да отидеш с родителите синякъде за 2 дни. Нито е за 2 месеца, нито ще те карат да работиш нещо. Отиоди, почини си, може даже и да ти хареса. :smt023
merilin1
08-11-2007, 22:52
Това е много егоистично от твоя страна...аз преди също мислих така и никъде не исках да ходя с нашите, но осъзнах, че в семейството, за да има разбирателство трябва да се правят компромиси...Помолили са те хората да прекарате 2 дена като семейство независимо, че е в провинцията какво толкова?..нищо не ти пречи да направиш компромис....Утре ще искаш да идеш на купон или пари от тях за нещо и тогава ще се вайкаш, че не искат да ти угодят... не може само да искаш и нищо да не правиш в замяна...
simba007
08-12-2007, 05:38
i az mrazq da hodq pri baba mi ama... sega puk po4na ne6to da me kefi
Moqta sestra kato ne iska da doide na na6ata vila q karat da 4isti ku6tata i da podrejda,slagat i parola na kompa i i zimat TV-to!Za 2 dni ne e stra6no!Po-dobre otidi!
FataMorgana
08-20-2007, 14:57
maika mi iska da otida na nqkakva tupa vila za subota i nedelq a az super mnogo mrazq provinciqta.ama tq zapo4na s neinite si ''nie sme edno semeistvo ne moje da ne doide6''.kakvo da pravq,kak da i obqsna 4e ne iskam da hodq na nikakvi vili i tn.az ve4e i se razkre6tah i mi e gadno no kakvo da napravq :smt010 :smt010 :smt010
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
еми де да знам да ти кажа аз пък трябва да живея в друга държава цяла година и е пълна скука.
така че не се оплаквай ...има хо8ра които са по зле от тебе и тези хора съм аз.
Seducti0n
08-20-2007, 16:06
Аз също има сходен на твоя проблем.Всички казват,че родителите искали да прекарват повече време с нас,бла-бла.Като сме там времето минава,както и когато сме си вкъщи.Мама е неотлъчно до лаптопа си за да си подготви делата за предстоящата седмица,а баща ми се занимава с двора.Аз там няма какво да правя,освен през зимата,когато караме ски. :-D
Не мога да ви разбера как се натискате да живеете нон стоп в мръсните градове.Хората дават луди пари да идат някъде за 2-3 дни сред природа ,да подишат чист въздух да се насладят на живота ,а вие живеете да бъдете в мръсния град и да ходите на купони на ,които се напивате като свине и какво ли още не.Според мен ако идеш със тях ще ги направиш 1-во много щасливи ,2-ро ще подишаш чистия въздух на така мразената от теб провинция и 3-то ще се разтовариш от еднаквото ти ежедневие.Аз всичко давам само и само да ходиме с наще на различни места.Лошото е ,че в момента мойте родители бачкат много и само събота и неделя ходиме на сам на там.
KiSs_mY_LiPs
08-20-2007, 19:27
Два дена се ще изтарпиш..
какво означава 'super mnogo mrazq proviniqta'. С това визираш селата или градовете освен София? :? Защото аз съм от не толкова голям , но не и толкова малка провинция, но ми харесва много повече от столицата. :lol: