View Full Version : подарък за брат ми
SlAdKa_YsMiVkA
08-10-2007, 16:37
значи брат ми ще става на 3 год. и не мога да измисля какво да му купя.Знам че някои ще кажат "подарък ли?" но аз много си го обичам и искам да го зарадвам.Проблемът е че той има всичко.не се сещам каква играчка да му купя а едва ли ще се зарадва на дрехи.Извинявам се много ако темата се повтаря но търсих такава и не намерих.Дайте ми някакви идеи за подарък-има много колички конструктури и т.н
мерси предварително!!!!!!!!!
thefreak
08-10-2007, 16:41
Заведи го някъде за подарък.
Tazi ideq da go zavede6 nqkade naistina e dobra,siguno 6te se zaradva bebe6or4eto :wink:
Kisses_P
08-10-2007, 17:14
е то като е малко мислите ли,че е подходящо.Аз си мисля за сладка плюшена играчка, която да гушка :roll:
sladku_bebzi
08-10-2007, 19:02
^ плюшената играчка е добра идея :smt023
Пък ако не искаш да е играчка, можеш да му купиш лакомства.Като бях малка на тях им се радвах повече, от колкото на всичко останало :smt005 :smt005 :smt005
SlAdKa_YsMiVkA
08-10-2007, 19:26
На мен ако някой ми подари плюшена играчка мн се радвам(нищо че съм на 14 :D) обяаче той ги подминава като пътен знак !А това да го заведа някъде ми хареса като идея,нещо различно е,но живеем в малък град и единствените интересни неща за малки са площадките,на центъра има и некви колички да карат ама...Само че той всеки ден виси там по 2-3 часа и напоследък май му омръзна.не се сещам за друго място,то нищо няма тука :(
не си мислете че съм мн капризна и нищо не харесвам,обаче може ли и други варианти да ми дадете ако се сещате-тези просто не са подходящи.
sladku_bebzi
08-10-2007, 20:57
количка с дистанционно 8-[ :?:
ProstoAz
08-10-2007, 21:00
Подари му златно или сребърно синджирче с някаква готина висулка. :wink:
Или както вече казаха - нещо сладко за ядене. И аз като бях малка на това се радвах най-много. :) (за щастие сега не ми личи много, ха-ха-ха :lol: )
Или както вече казаха - нещо сладко за ядене. И аз като бях малка на това се радвах най-много. :) (за щастие сега не ми личи много, ха-ха-ха :lol: )mn umen suvet naprao bebeto 6a sa zaradva mnogo na sinjir ako razbere kvo e vuob6te ami ako go glutne bez da iska po dobre mu zemi ne6to naduvaemo ili si kupi edin luki boy i kot se padne mu go dai
SlAdKa_YsMiVkA
08-11-2007, 07:29
mi toi ima 2 koli4ki s distancionno!na men za tova mi e trudno da izbera0prosto ima vsqkakvi igra4ki!
Поправено от ^npocTo^a3^f^
9 точка от правилника!
sladku_bebzi
08-11-2007, 08:45
Влизаш в някоя книжарница и от там му избираш играчка, която я няма.
Kisses_P
08-11-2007, 11:27
еми накрая му вземи лакомства... след като не може да го заведеш никъде, играчки си има, дрешки не става... ейй а защо не му спретнеш едно парти.Покани дечица с които си играе, надуй балони из стаята, вземи една торта...
ProstoAz
08-11-2007, 11:40
Или както вече казаха - нещо сладко за ядене. И аз като бях малка на това се радвах най-много. :) (за щастие сега не ми личи много, ха-ха-ха :lol: )mn umen suvet naprao bebeto 6a sa zaradva mnogo na sinjir ako razbere kvo e vuob6te ami ako go glutne bez da iska po dobre mu zemi ne6to naduvaemo ili si kupi edin luki boy i kot se padne mu go dai
Ами аз като бях бебе си имах едно златно синджирче с висулка ключе и мама и татко ме лъжеха, че с него мога да отключвам всяка врата и аз много си го обичах и много му се радвах. :lol: И представи си - не съм го глътнала! :shock: Нали му е закачено на врата? #-o
Justified
08-11-2007, 11:45
еми купи му книжка за оцветяване и цветни моливи,аз поне мисля че на това ще се зарадва,защото когато подарих това на 3 годишния си братовчед,той много се зарадва и се занимаваше с това.
^ плюшената играчка е добра идея :smt023
Пък ако не искаш да е играчка, можеш да му купиш лакомства.Като бях малка на тях им се радвах повече, от колкото на всичко останало :smt005 :smt005 :smt005
Да плюшените играчки много радват малките деца!
Мъжете не се променят само играчките им стават по-големи. Затова му
подари кукличка. Да се научи още от малко момчето да борави с куклички, а и да е сигурно, че няма да му се обърка орионетацията. :D
заведи го в зоопарка и му купи лакомства :smt005
Или можеш за му подариш котенце или кученце или организирай парти!
DevilWish
08-11-2007, 20:20
Подари му любов ;) на малко дете к'во моеш да подариш друго ,ти сама казваш ,че си има сичко ;) Просто се дръж с него ,така както смяташ ,че тряя се държат един брат и една сестра ;) Това е мойтууу мнение ;)
SlAdKa_YsMiVkA
08-12-2007, 14:40
mersi na vsi4ki za savetite.poneje vi poiskah mnenieto mislq 4e sam dlajna i da vi ovedomq kakvo napravih nakraq-poneje rojdenniq mu den e dnes.a dnes e nedelq i magazinite ne sa otvoreni trqbva6e da my kypq podar1k v4era.obikolih vsi4ki magazini i ni6to ne namerih i nakraq my kypih pove4e po drebni podaratsi -knijki flumastri telefoni i taka natat1k.....
tazi tema ve4e e bezmislena taka 4e nqkoi moderator moje da q iztrie za da ne zadr1stvame foruma