View Full Version : Възможно ли е да съм бременна?
adski pritesnena
08-10-2007, 20:03
vaprosa mi e sledniq zna4i vazmojno li e da sam bremenna poneje s priqtelq mi pravihme sex 2 p1ti bez prezervativ za okolo 20 min bez da se prazni v men i vedn1j mi br1kna s r1kata si sled kato be6e sv1r6il no be6e 4ist za6toto se izmi i izb1rsa s havliq na 8-mi trqbva6e da mi doide no... go nqma ;( vazmojno li e da sam bremenna ... a ako ima zna4enie posledniq ni kontakt be6e predi 1 sedmica plSsSsS help mnogo sam pritesnena
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
DIVINE_TIME
08-10-2007, 20:06
Първо: Защо правите секс,без да се предпазвате,а после пишете по форумите... Дори и да си,ние какво можем да направим? Мислете предварително!
Сега по темата. Кажи ми в кой ден от цикъла си си била. Да уточня ако не знаеш,че цикъл е времето между две менструации!
ооо много кофти даже си изпуснала и срока за хапчета събирай пари за аборт тва е моя съвет
18-tiq ili 19-tiq ne sam mnogo sigurna
Тъпаци и какво толкова ли не може да и закъснява малко... на колко години си ?
DIVINE_TIME
08-10-2007, 20:10
18-tiq ili 19-tiq ne sam mnogo sigurna
Ако го смяташ от първия ден на менструацията ти,не би трябвало да има проблем. Овулацията на стъпва около 14-ти ден от цикъла и продължава 12 часа. Рисковите дни са 2 3 преди нея,понеже в теб,сперматозоидите могат да живеят няколко дни и да се срещнат с яйцеклетката. В твоя случай не би трябвало да има проблем,тъй като се предполага,че овулацията ти е отминала вече. И все пак нищо не е сигурно,особено ако ти е нередовен цикъла!
thefreak
08-10-2007, 20:11
vaprosa mi e sledniq zna4i vazmojno li e da sam bremenna poneje s priqtelq mi pravihme sex 2 p1ti bez prezervativ za okolo 20 min bez da se prazni v men i vedn1j mi br1kna s r1kata si sled kato be6e sv1r6il no be6e 4ist za6toto se izmi i izb1rsa s havliq na 8-mi trqbva6e da mi doide no... go nqma ;( vazmojno li e da sam bremenna ... a ako ima zna4enie posledniq ni kontakt be6e predi 1 sedmica plSsSsS help mnogo sam pritesnena
Още бъзици ще пишеш ли тази вечер или този е последния?
amm zna4i da az predi da mi doide poslednite 4 dni ne sam pravila sex i poneje cik1la mi e mnogo 4uvstvitelen se s1mnavam da ne mi zak1snqva ot pritesnenie ili promqnata na klimata nz no vse pak me glojdi mis1lta da ne sam bremenna i 6te poludeq ;( a ako ima zna4enie na men poprincip mi idva prez 24 dni
tva ne e bazik za p1rvi p1t vlizam v1v foruma ot 3 dni i naistina savsem seriozno govorq ;(
DIVINE_TIME
08-10-2007, 20:15
amm zna4i da az predi da mi doide poslednite 4 dni ne sam pravila sex i poneje cik1la mi e mnogo 4uvstvitelen se s1mnavam da ne mi zak1snqva ot pritesnenie ili promqnata na klimata nz no vse pak me glojdi mis1lta da ne sam bremenna i 6te poludeq ;( a ako ima zna4enie na men poprincip mi idva prez 24 dni
Има значение,това означава,че и овулацията ти настъпва с 1 2 дни по-рано,което в този случай според мен е добре.На 18-19 ден от цикъла,вече би трябвало да ти е минала.
Оф бе нищо ти няма кво като не ти е дошло в 21:07:15 сигурно и десетите си броиш... детска работа
thefreak
08-10-2007, 20:19
tva ne e bazik za p1rvi p1t vlizam v1v foruma ot 3 dni i naistina savsem seriozno govorq ;(
Да добре, сигурно ти повярвах.
Наистина заблуди ме...
DIVINE_TIME naistina sam ti mnogo blagodarna za informaciqta koqto mi dade i 4e se otnese seriozno kam problema mi mersiiiiiii
a taka uspokoi se malko ama ne pravi sex pez da s epredpazva6 se pak si samo na 15 to i az sam na tolkova pak i ve4e tva me iznervq 4e pove4eto hora na na6te godini 4e i po malki ( ne govorq opredeleno za teb za6toto ne te poznavam) pravqt sex ot gazariq glei sq az sam na tolkoz godini i ve4e s kolko sma hodil/a i s kolko sma spal/a no kakto i da e ot vs mneniq koito pro4etoh i ot tova koeto ti si pisala sa6to mislq 4e vazmojnostta da si bremenna e ni6tojna :)
DIVINE_TIME
08-10-2007, 20:26
DIVINE_TIME naistina sam ti mnogo blagodarna za informaciqta koqto mi dade i 4e se otnese seriozno kam problema mi mersiiiiiii
Няма проблем! И все пак ако цикъла ти е нередовен,тази информация не е много сигурна! Успех и следващият път се пази!
ammm az imam i priznaci 4e bi trqbvalo da mi doide i s tova malko se uspokoqvam zna4i g1rdite me bolqt i poprincip mi izlizat p1pki po liceto i sega imam no vse pak pritesnenieto ne me ostavq ;(
Няма проблем! И все пак ако цикъла ти е нередовен,тази информация не е много сигурна! Успех и следващият път се пази!
ammm opredeleno 6te e taka samo da se razmine tozi p1t :S i pak mersiiii na vsi4ki
pravila li si sex ? pravila si
zna4i moje da si bremenna
alkobalko
08-11-2007, 08:45
Ако ти е точен цикълът, както DIVINE_TIME правилно изчисли не би трябвало да има никакъв проблем.
И все пак не си правете рисковани експерименти щом не сте готови да поемете отговорно последствията. Може да ти закъснява по друга причина, най-вероятно притеснението. Ако не ти дойде до ден-два си направи тест, за да се успокоиш.
Тряя няя проблемм... не се забременява теии лесно
Абе .. ма не мога да ви разбера!! На момичето му е притеснено да не би да е бременна а вие си праите ебавки и само и се отяждате! 100% съм сигурна ,че ако на вас ви се случи ше се чудите къде да питате .. ии какво да правите ! Вярно е ,че сама си е виновна ...ама все пак имайте малко съчувствие и се опитайте да и помогнете,като и се карате само я депресирате още толкова !Бъдете хора ...нали за тва е тоя форум ..да се пита и да се отг.. кой с квото може !! :shock:
БРЕМЕННА СИ ! ! !! АБОРТ !!!!!!!!!!!
TheLastGuard
08-11-2007, 21:45
Според мен ако запременееш ще си безпрецедент в историята опа след дева мария разбира се.
Освен ако не се забременява по въздушно каков път.
От мен съвет направи си тест.
И спокойно.
oleeee hora i az imam sa6tiq problem samo kadeto s moq fr praihme sex 3 pati bez prezervativ...no ne e sv1r6val v men i sega i na men mi zakasnqva ta v kraina smetka zna4i ne moje da sam bremenna??? :smt009 :smt009 :smt009
em 6tom ne e svar6val v teb ne si bremenna.
да бременна си!!!!!!!!!!!!!
Честно да ти кажа дори не си направих труда да ти прочета темата! Просто има над 15 000 такива теми в този форум и твоята не е уникална! Всички тйинове правим едни и същи простотии, така че просто прочети другите такива теми и ако не си бременна което ти пожелавам, ги прочети всичките до една, прочети внимателно и коментарите и тогава се надявам че ти и всички останали необразовани малоумници (към които също е отнесен настоящият пост) се стреснете малко и да спрете да правите секс без презерватив, пък току виж броя на абортите, самотните майки на по 13 и броя на изоставените деца в сиропиталищата намалял!
:smt010 Zdraveite,vijdam otnoshenieto na nqkoi hora kym problemite na po- malkite kato men, naistina e mn kofti da otg taka, no ne sym az choveka koito trqbva da vi kritikuva, a iskam da pitam nqkoe po opitno momiche kato DIVINE_TIME kakto tuka momichetata i moqt problem e absolytno syshtiqt s malka razlika, che sme probvali 1 pyt bez prezervativ i to za nqkolko secundi (prosto iskashe da useti razlikata), ama koftito e che mi zakysnqva sys ve4e 6 dni, i vsichki priznaci che trqba da mi idva sa prosto na lice samo deto ne idva i ne me ostavq misylta(koqto smqtam che ne trqbva da me glojdi de) no postoqnno si mislq da ne e stanal gaF, makar che govorim za okolo 5-6 sec i sled tva vednaga si sloji prezervativa, i postoqnno me uspokoqva chovecheca ama az ne se uspokoqva, ako nqkoi e izpadal v takava situaciq mol vi pishe te mi zashtoto veche naistina se pobyrkvam, shte vi byda mnogo priznatelna ako se otnesete seriozno kym moq problem, zashtoto naistina e mnogo podtiskashto obvinenieto i t.n.... Blagodarq! :)
LaDy_DaQnA
08-12-2007, 08:04
e napravi si test
adski pritesnena
08-12-2007, 11:05
blagodarq na vsi4ki koito se otnesoha seriozno s problema mi sega iskam da vi kaja 4e mi doide \:D/ a ti "Vix" spox ne e stanal fal O:)
Za6to vsi4ki se zablujdavate, 4e se zabremenqva tolkova lesno?! Porasnete malko, pro4etete nqkoq kniga....ne pitaite vrustnicite si, 6toto i te ne znaqt i samo si pi6at ei tui ot nqmane na kvo da pravqt..
krem4et0
08-12-2007, 12:08
blagodarq na vsi4ki koito se otnesoha seriozno s problema mi sega iskam da vi kaja 4e mi doide \:D/ a ti "Vix" spox ne e stanal fal O:)
С това мнение считам темата за приключена. Заключвам!