View Full Version : Проблем с котката и с майка ми
Майка ми, онзи ден ли, вчера ли, докато ме е нямало вкъщи е взела едно коте.Изкъпала го е, почистила го е, всичко ок.Но намразих тази котка поради 1 причина - знам, че на есен като почна даскало майка ми ще говори спокойно на котето, ще го хвали, ще му се радва и т.н. а мен ще ме овиква, че имам петица в училище и постоянно ще е недоволна от мен независимо за какво.И става така, все едно майка ми повече обича котето от колкото мен...
Колкото и жестоко да звучи, днес качих котето върху телевизора (на 2 метра височина е г/д) и то скочи от там и без малко да си счупи крака :twisted:
Не ме приемайте като някакъв злобар, ама е много кофти, когато виждаш как майка ти обича повече някакъв бълхарник на 4 крака от колкото теб...
Какво да правя ?
Не си добре.Какво е виновна котето?Представям си,ако имаш брат или сестра..недай Боже и двете :lol:
какъв е другият вариянт, освен да елиминирам конкуренцията ::: :smt017 ?
баси - тук котка, там котка - няма я :smt017
ToySoldier
08-11-2007, 08:43
Ти луд ли си майка ти да оби4а пове4е котка от улицата отколкото тебе
Justified
08-11-2007, 08:47
Майка ми, онзи ден ли, вчера ли, докато ме е нямало вкъщи е взела едно коте.Изкъпала го е, почистила го е, всичко ок.Но намразих тази котка поради 1 причина - знам, че на есен като почна даскало майка ми ще говори спокойно на котето, ще го хвали, ще му се радва и т.н. а мен ще ме овиква, че имам петица в училище и постоянно ще е недоволна от мен независимо за какво.И става така, все едно майка ми повече обича котето от колкото мен...
Колкото и жестоко да звучи, днес качих котето върху телевизора (на 2 метра височина е г/д) и то скочи от там и без малко да си счупи крака :twisted:
Не ме приемайте като някакъв злобар, ама е много кофти, когато виждаш как майка ти обича повече някакъв бълхарник на 4 крака от колкото теб...
Какво да правя ?
Ами ще ти кажа само едно-не си в ред.
Ами ако имаше брат или сестра по-малки от тебе,и тях ли щеше да ги качиш на телевизора и да ги бутнеш от там?
И разбери,че майка ти не обича котката повече от теб.Просто поговори с нея и и обясни
Спри да си въобразяваш разни глупости :-) Щяла да обича котката повече от него... Пф
da be,nevuzmojno e maika ti da obi4a koteto pove4e ot teb!ne ti li e jal za nego!pogovori s maika ti i prestani da se dardi6 taka s jivotnoto!to daje nemq vina! [-( [-( [-(
Eitelkeit
08-11-2007, 10:02
Котето изобщо не е проблем в случая,пък и как може да ти хрумне че майка ти го обича повече от теб????Явно двамата с нея не се разбирате и ти си решен да си го изкараш на бедната животинка.Ако котето ти пречи толкова,говори с майка ти да го пусне навън,а недей непременно да го тормозиш...А най-добре двамата с майка ти си поговорете и си изяснете взаимоотношенията.Животин ата не е виновна,че тя ти се кара постоянно..... :smt013 [-X
ti si edno tupo kopele da mu4i6 koteto za tvoite prostotii. ne vika na koteto maika ti za6toto nqma za kakvo. na teb ima ne e vinovno koteto.
az imam kotka i mnogo q obi4am taka 4e mi ide ta s4upq glavata na takiva kato tebe
sladku_bebzi
08-11-2007, 11:20
Не мисля, че майка ти подозира изобщо кво ти се върти в главата.Просто поговори с нея, макар и причината да е едно коте :smt005 :smt005 :smt005
Ti lud li si be? Kak mojesh da go napravish?? I osven tova ne se bezpokoy. Mayka ti tebe poveche te obicha otkolkoto koteto. I babata mi se durji dobre s koteto gali go i takiva neshta, a kogato izkarvam 2 za primer mi se kara a tq prez tova vreme si gali koteto. Az ne se nervq, koteto e samo jivotno!!
Kisses_P
08-11-2007, 11:23
Ти да не прихвана от темата с мушкатото.Майка ти не може да обича едно коте повече от теб.А и погледни от тая страна- може така да се успокоява,а и котето е някво миличко, галиш си го, то не ти говори,не те дранзи,не те закача.ОСтави го котето и не праи опити да го убиеш :lol:
Пс. Аз тия дни отивам и и казвам на майка ми "мамо, може ли едно малко,сладко,бяло,пухкаво.." и преди да съм довършила каза да не си и помислям.Пак отхвърли идеята за коте. Някой ден ще и донеса едно вкъщи без да я питам :twisted:
Ти да не прихвана от темата с мушкатото.Майка ти не може да обича едно коте повече от теб.А и погледни от тая страна- може така да се успокоява,а и котето е някво миличко, галиш си го, то не ти говори,не те дранзи,не те закача.ОСтави го котето и не праи опити да го убиеш :lol:
Пс. Аз тия дни отивам и и казвам на майка ми "мамо, може ли едно малко,сладко,бяло,пухкаво.." и преди да съм довършила каза да не си и помислям.Пак отхвърли идеята за коте. Някой ден ще и донеса едно вкъщи без да я питам :twisted:
Точно така!
Аз един път бях донесла едно котенце вкъщи без да питам и сутринта го подарихме на един наш познат :-D Отиде в едно щастливо семейство!
DevilWish
08-11-2007, 20:31
Хах мойта пък иска да изхвърли котките ::: Ем най-добре го метни от терасата ;) :))) Ама сериозно ,не си правя майтап скоро може и при мен да влезе в сила ама от страна на майка ми :P
merilin1
08-11-2007, 22:44
хехе аз също имам коте...в началото нашите го мразеха, но после мн се привързаха и сега цяла вечер му се радват и само слушам "котето къде е ...яло ли е...спало ли е...да не излезе на терасата да падне.." някви е такиа...даже ония ден брат ми се базикна и ми вика "Миме..тая котка съвсем на измести вече в тва семейство...ние сме на последно място" ама все пак какво е виновно животинчето, че неговата работа е по цял ден да лови мухи и да спи... и то чат пат прави бели и си понася караниците тай че... всеки да си носи бремето ;)
Justified
08-12-2007, 07:20
Еми,изкарвай само 6тици и майкати ще ви се радва и на двамата! :-D
idiot bez4uvstven :smt013 :smt013 :smt013 kak moje6 da tormozi6 gorkata jivotinka be :smt011 :smt011 kvo ti e vinovna, a????? trqq si adski tup da misli6 4e maika ti ne te obi4a :smt011 ako ne te obi4a6e nqma6e da turpi bolkite i da te rajda,nqma6e da te gleda i da si pilei parite za teb, a ti pak ne si blagodaren mi puk i kotenceto tormozi6,divak :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013