Влез

View Full Version : Мога ли да имам доверие на противозачатъчните?

:Pp~
08-11-2007, 08:25
Sry за тъпия въпрос ама наистина незнам ... :( Значи искам да попитам ако започна да пия противозачатъчни ще можем ли да го правим с приятеля ми без презерватив и каква е вероятността от забременяване ако все пак не свършва в мен ама ме притеснява прдеякуационната течност ... знам че има мн малак % ама все пак да попитам 8-[ и значи бях чела някаде че ако пия противозачатъчни пак трябва с презерватив :roll: и не намерх никакъв смисал хем да пия противозачатъчни хем пак да си го правим с презерватив та кажете ми кое е вярно и ако наистина ще можем да го правим без и да сме спокойни да знам да отивам да ми предпишат .. :roll: Благодаря на всички и се извинявам че ви занимавам с глупости ама просто не съм запозната 8-[

Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!

iveto89
08-11-2007, 08:29
protivoza4atu4nite 6te te predpazqt ot bremennost,ne se bezpokoi za tova...no ne mogat da te predpazqt ot veneri4eski bolesti,taka 4e umnata.az sum protiv protivoza4atu4nite,tui kato tova sa hap4eta,koito potiskat normalnite i estestvenite funkcii na jenskoto tqlo,sledovatelno ima i strani4ni efekti-zapo4va po-silno okosmqvane po rucete,liceto,neredovna mensruaciq,nerazpolojeniq,glavobolie ponqkoga..nz dali si struva zaradi edva li ne po-dobriq sex.ima dostatu4no hubavi prezervativi,koito uveli4avata 4uvstvitelnostta,relefni..pone ima raznoobrazie,za kakvo trqbva da se trovite ..ei tova ne razbiram ..no kakto si preceni6 mili4ka.kusmet

`Death`Whore``
08-11-2007, 08:31
Повечето марки противозачатъчни не позволяват на яйцеклетките да узряват. Без узряла яйцеклетка бременност няма! Ако не пропускаш хапчета и не повръщаш до 3 часа след приема на хапчето, сигурността е 100%.

alkobalko
08-11-2007, 08:31
Нали ще взимаш хапчетата, за да те предпазят от заременяване. Няма защо да се притесняваш, при правилно приемане те предпазват. Има хора, които въпреки, че са на хапчета използват и презервативи, но това е въпрос на личен избор.