View Full Version : Вярно ли е??
cosmopolitan__girl
08-11-2007, 08:34
Аз съм чувала че момичета които са с мн малък ханш..в смисъл са мн слаби особено в ханша са по-тесни от долу и при първия път даже и при втория и третия е възможно мн да я боли и мн трудно да влезе пениса на момчето в нея....нз дали е вярно но този факт малко ме притеснява защото аз съм супер слаба... (1.67см; 44кг на 15год) Още не съм го правила с гаджето ми (девствена съм) но рано или късно ще дойде тоя момент и ако тва твърдение за малкия ханш е вярно..нз кво ще правя...според вас вярно ли е тва?? :cry: :cry: :cry:
Аз съм чувала че момичета които са с мн малък ханш..в смисъл са мн слаби особено в ханша са по-тесни от долу и при първия път даже и при втория и третия е възможно мн да я боли и мн трудно да влезе пениса на момчето в нея....нз дали е вярно но този факт малко ме притеснява защото аз съм супер слаба... (1.67см; 44кг на 15год) Още не съм го правила с гаджето ми (девствена съм) но рано или късно ще дойде тоя момент и ако тва твърдение за малкия ханш е вярно..нз кво ще правя...според вас вярно ли е тва?? :cry: :cry: :cry:
И аз съм чувал така, но не знам, дали е вярно
`Death`Whore``
08-11-2007, 08:36
Това няма абсолютно никакво значение. По-набитите мъже по-големи пениси ли имат?? Не.
cosmopolitan__girl
08-11-2007, 08:43
Това няма абсолютно никакво значение. По-набитите мъже по-големи пениси ли имат?? Не.
при мъжете е мн по различно....при момичетата е въпрос на физика...нз ако си с малък ханш е логично да си по-тясна но...все пак реших да питам ако някой знае дали е вярно тва..
пълни глупости ,при всяка си е различно
`Death`Whore``
08-11-2007, 08:45
И при мъжете е въпрос на физика. Момичето може и да е слабичко и нисичко, а да има по-дълбока вагина. Същото е. :)
alkobalko
08-11-2007, 08:47
Строго индивидуално е. При някои момичета е така, при други- не. А и дори да не си толкова слаба, няма гаранция, че и 2 и 3 път няма да те боли.
cosmopolitan__girl
08-11-2007, 08:49
Строго индивидуално е. При някои момичета е така, при други- не. А и дори да не си толкова слаба, няма гаранция, че и 2 и 3 път няма да те боли.
Е да..ясно ми е че първите няколко пъти боли..нормално е...но аз се притеснявам защото имам една фр която е горе долу като мене слаба..и не е станало първия път защото той не успял да си го вкара защото била тясна...мене тва ме притесни..
`Death`Whore``
08-11-2007, 08:50
Тя на колко години е?
cosmopolitan__girl
08-11-2007, 08:53
Тя на колко години е?
Ми..една година по малка е от мене...на 14
`Death`Whore``
08-11-2007, 08:55
При мен как се получи...може би защото бях на 18. На 14 години половата система се развива и не е готова за секс. Защо ли не съм чувала много случаи за момичета, правили секс на 16-17-18, при които не се е получил първият път?
spark_94
08-11-2007, 09:33
При всяка е различно.
jjjjjj6363
08-11-2007, 12:00
eee sq shte boli no nqma da e seki put sq shte boli 2-3 puti i pove4e nqma tova e nito shte ti stane neshto nito nishto
Това няма никакво значение.Аз не нормална, не може да се каже, че съм слаба, но първите няколко пъти си ме боля като влизаше в мен, защото съм си тясна. :wink: А и това за мъжете не е вярно, за всеки си е различно.
naMy4Ho_KoTe
08-11-2007, 17:31
Не е вярно. Аз съм си добре сложенка, имам си месце дето трябва (1,63-64m, 53кг, ханша ми е доста широк) и съм доста тясна.
Ми аз съм 170 см и 58 кг което съвсем не се вписва във вашите представи за слаба и тясна във ханша (93 см.) ама първите МЕСЕЦИ (а не пъти) като праих секс щях да пукна от болка всеки път ](*,) ](*,) ](*,) :?
по-малките талий са по-харесвани - късметлийка си
minava6t 4i4ko :)
08-12-2007, 22:19
Не е вярно. Аз съм си добре сложенка, имам си месце дето трябва (1,63-64m, 53кг, ханша ми е доста широк) и съм доста тясна.
:smt007 :smt007 :smt007 взех та са флюбих!!!! :oops:
awe de4ica ne razbrahte li 4e takova ne6to kato 'tqsna' pu*ka nqma?? ... boje... ](*,)