View Full Version : Виновна .. много,много виновна :(
Анелия М_
08-11-2007, 18:44
Моята история е малко слощжна.В случея аз съм виновната.На 16 съм.Майка ми и баща ми винаги са ми имали доверие и не са ме лишавали от нищо.Задоволена съм много добре финансоле.Единствения ми проблем беше излизането.Имам вечерен час 10:30..дефакто се прибирам тогава когато моите приятели излизат и заради това реших да напражя наи голямата глупост - да изляза вечерта от нас без разрешението на родители те ми.Излязох 1 пьт - всичко мина добре..не ме разбраха,но тожа се пожтори и 2-ри и 3ти,4ти пьт и ниъф никой не разбра.Беше ми супер,хем бях с приятелите си,хем нащте не ми правиха проблеми за вечерния час.Компанията ми е голяма - много момчета,много момичета...всичко беше ОК докато не ме видяха и не казаха на нашите.Те бяха много разачаровани(аз никога не съм ги лъгала и винаги съм и казвала всичко и съм споделяла с тях проблемите си и те просто не са го очаквали)Сега съм наказана,но най-тежко ми е това,че ги разачаровах и огорчих.Михаха няколко дни и всичко си е почти като преди,с разликата че сега вечерта си стоя в къщи.Родителите му се правят,че нищто не е станало,но аз знам,че са все още йм е болно и ми нямат никакво доверие(а преди това ми имаха птлно)Моля жи кажете ми какжо да и кажа и как да и се извиня,защтото дори нямам сили да ги погледна в очите - срам ме е от себе си.Страшно сажелявам за грешката си и мовече няма да посмея да напавя нещо което да ги нарани така.А й сега сме ваканция не ми се седи вкъщр когато всичките ми приятели са на вън и се забавляват.Искам да и обесня,че съм осъзнала какво съм направила и че няма да се повтори,и също така да ги помоля да ми отменят гадното наказание.Моля ви да ми помогнете .. какво да кажа,как да го кажа .. найстина страшно сажаляжам :(
Kisses_P
08-11-2007, 18:58
ти сама го каза: "Страшно сажелявам за грешката си и мовече няма да посмея да напавя нещо което да ги нарани така.Искам да и обесня,че съм осъзнала какво съм направила и че няма да се повтори,и също така да ги помоля да ми отменят гадното наказание.найстина страшно сажаляжам "
Eitelkeit
08-11-2007, 18:58
Ами,щом родителите ти винаги са те подкрепяли и са ти вярвали,това наистина ги е разочаровало.Но пък от думите ти личи,че много те обичат и винаги сте се разбирали.Просто им се извини,знам че е трудно,но все пак трябва да го направиш.Поговорете си като големи хора и им кажи ,че съжаляваш че си постъпила по този начин,но че те е било страх да ги помолиш да излезеш по-късно(поне аз така разбрах)Обясни им,че не си искала да ги разочароваш,и че тяхното доверие е много важно за теб.Кажи им че ги обичаш и цениш.Накарай ги да разберат,че съжаляваш... :smt086 :smt086
Колкото до вечерния час-много внимателно подхвани темета,като започнеш с това ,че си голяма и разумнаКажи им ,че си винаги в компания.Позволи им да ти звънят ,когато се притеснят и когато стане късно(знам,че е малко странно да ти звънкат родителите през 10 мин,но само това е решението в случая).
Не започвай с някакви фрапиращи часове.Първо ги помоли да ти разрешат да оставаш до 11 часа.Когато се убедят ,че нищо няма да те изяде докато си навън,увеличи с още половин час.Малко е дразнещо наистина да си стоиш вкъщи,когато другите са навън ,но помни,че вече веднъж си изгубила доверието на родителите си и не можеш да очакваш чудеса в кратки срокове... :)
Пък и всички родители се притесняват за децата си,една малко дразнеща,но много полезна на моменти черта... :)
sladku_bebzi
08-11-2007, 19:30
Примерно можеш да купиш букет с цветя на майка ти или цвете в саксия, заедно с голяма картичка, в която да опишеш всичко, което мислиш.Успех :-)
DevilWish
08-11-2007, 20:15
Наистина много лошо си постъпила.Подиграла си се с тяхното доверие ;) Това ,че сте си споделяли всичко е било страхотно ,те няма да ти се сърдят ,но от тук нататък винаги ще се съмняват в това ,което им казваш.Не можеш по никакъв да им се извиниш според мен ;) Дръж се добре и с времето можеш отново да спечелиш доверието им, ако заслужаваш ;)
theEXPLOITED
08-11-2007, 20:20
НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА ЛОШО СПОКО ИМА МНООО ПО ГАДНИ НЕщА ОТ ТОВА КОЕТО СИ НАПРАВИЛА щЕ ИМ МИНЕ
kaji i vsichko tova koeto si napisala
Кажи им това, което каза на тях, че си осъзнала грешката си, че няма да се повтори повече, с времето надявам се ще възвърнете старите си взаимоотношенията и доверието между вас. Успех. :-)
{Crazy girl}
08-12-2007, 17:14
Наистина си се ''подиграла'' с доверието им.Но им се извини и им кайи колко се разкайваш.Изтърпи си наказанието и след време всичко ще бъде както преди :wink:
Чувствах се по същия начин,когато наскоро се напих като прасе..!Почувствах че иэгубих доверето им,эаради лекомислието ми.Но така става като човек се подаде на емоциите си..
Раэбирам те и ще те посъветвам да направиш ,това което и аэ направих.Просто докато вечеряте им кажи ,че имаш да им каэвмаш нещо.Кажи им,че съжаляваш ужасно много эа постъпката си и ,че теэи думи не ги каэваш само ,эа да отменят накаэанието.Кажи им,че ти е болно ,че си ги раэочаровала и искаш да эапаэиш доверието им.Кажи им,че то е важно эа теб и оттук- нататък ще се бориш эа него!Просто им го кажи ей така -в прав текст,беэ эаобиколки.При мен свърши иэвестна работа.Е естествено и деиствията ти оттук нататък ще трябва да оправдаят думите ти...
Късмет ти желая.
_siXth`sEnSe_
08-15-2007, 09:39
ще им мине :D
То да не става тъй :roll:
Доверие се печели мнооого трудно,особено ако веднъж е предадено..опитай да поговориш спокойно с тях,извини се и обясни защо си го направила,че просто си искала да бъдеш с приятелите си и не си знаела как да ги помолиш за по-късен час и такива подобни,но гледай да си искрена.
#Gravity Of Love#
08-15-2007, 09:42
Поговори с тях. Кажи им, че мн съжеляваш.. и че не няма да се повтори повече... а след известно време, когато поотминат нещата ги попитай дали не може да ти удължат вечерния час :wink: