PDA

View Full Version : Обезкосмяване

08-11-2007, 20:57
Здравеите.Извинявам се ако има подобна тема ,но търсих и не можах да открия.
Значи аз съм момче на 16 съм и искам да си обезкосмя корема.Там съм доста окосмен и не е приятно.За сега съм се спрял на коламаска.Може ли да ми обесните какво точно е тя и колко струва.
Благодаря ви!!!

loshokote
08-11-2007, 21:21
А въпроса е дали ще издържиш на болката ? :-$

Dianataaaaaaa
08-11-2007, 21:27
Ako ti e za parvi pat te savetvam da idesh na kozmetik,shot nemislq che she se spravish sam,ako pak si reshil sam da si q pravish ima mn razli4ni kola maski vav vseki kozmetichen magazin i ne sa mn skapi 10 lv she ti stignat :)

KimBerLy1912
08-11-2007, 21:29
Охх ем как да ти обясня...Най-лесно и елементарно-кола-маската е смес...Лекава...Съществуват различни видове кола-маска...Течна,не знам си кфа...Най-общо казано мажеш си я там където ша се обезкосмяваш....Лепиш отгоре лентичката,притискаш...и дърпаш :wink: Забравих да кажа също че за различните части на тялото има създадени различни видове кола-маска.....но за кола-маска за корем не съм чувала :lol: Макар че и да ползваш тая за крака няма да е проблем :wink: А също да допълня че има и готова кола-маска....Направена направо на летнички ти само лепиш и дърпаш...но не е с много добро качество..поне според мен..и рискуваш да ти остане по корема половината (ако не и повечето) ...Първите няколко пъти след кола-маска участъка се зачервява ама не е опасно...Минава си....Само го мажеш с някфо кремче... :wink: Успех :smt006
ПП:Има доста подобни теми....Да беше се поровил....Ползвай я тая търсачка от време на време :smt019

08-11-2007, 22:13
zna4i kola maskata predstavlqva smola-gore6ta kola maska glukoza-studena kola maska vosyk-studena kola maska lenti
ko se prai na gore6tata kola maska: vzemat s 6patola i nanasqt smolata(kolata) posle s lenti otskubvat boli mnogo no bolkata e ponosima
ako smqta6 4e nqma da izdyrji6 si sipi vodka v 6i6e devin i pii na mqsto v slu4ai na nujda az izdyrjam na kraka bez da vikam dosta mom4eta sy6to momi4etata oba4e pove4eto gi e strah i se brysnat ili polzvat veet-depilan koeto e katastrofalno za gysto okosmqvane kato tvoeto

08-11-2007, 22:21
Значи аз съм момче на 16 съм и искам да си обезкосмя корема.Там съм доста окосмен и не е приятно.За сега съм се спрял на коламаска.Може ли да ми обесните какво точно е тя и колко струва.
Благодаря ви!!!

Ей ,браво бе пич.Взе ми думите от устата.Май и аз ще си направя ,ама те съветвам да отидеш на козметик ,щот мисля ,че няма да издържиш на болките!!!

bloodranger
08-11-2007, 22:32
Благодаря ви!!!

Ей ,браво бе пич.Взе ми думите от устата.Май и аз ще си направя ,ама те съветвам да отидеш на козметик ,щот мисля ,че няма да издържиш на болките!!!
tctc si4ko iska da e kuse v toq svqt :roll:
P.S. za ko ti e kola maska mini sa s gradinskata reja4ka na tati i da vminava6 ei :smt005

08-12-2007, 00:11
Благодаря ви!!!

tctc si4ko iska da e kuse v toq svqt :roll:
P.S. za ko ti e kola maska mini sa s gradinskata reja4ka na tati i da vminava6 ei :smt005

Недей да спамвай темата с тъпи постове!!!

nofi
08-12-2007, 01:02
Най-лесно ще стане с лентички за обезкосмяване. Купуваш си такива за тяло и действаш. Ако косъмчетата са по-дълги първо ги подстрижи за да не те боли чак толкова. Само мога да те посъветвам да дърпаш много, ама наистина много рязко, защото иначе няма да има ефект, тоес самата кола маска ще остане по теб или ако все пак успееш да махнеш косъмчетата ще ти останат синини ако бавно издърпваш лентата!
Това е от мен и успех!

1-2-3-
08-12-2007, 10:42
И аз имах подобен проблем, но след като се престраших установих че всъщност няма нищо страшно. Че боли боли но не бих казал че е нетърпимо, или пък е нещо с което не можеш да се справиш. Така че иди на козметик и не се притеснявай. Тъпото е само че после на кожата и се такова майката :)

08-12-2007, 15:06
Благодаря ви за отговорите.Остана само да попитам колко струва козметика.Аз редовно ходя за да ми чисти лицето ,обаче никога не съм се интересувал от цени на кола маска.Вие случайно да знаете?

50cent
08-12-2007, 15:18
e za6to prosto ne izpolzva6 brusna4ka ako sa ti mnogo purvo gi podreji i posle gi iz4isti s brusna4kata

Jaden
08-12-2007, 15:33
А ,случайно да знаете колко струва колата маска при козметик?

slOw
08-12-2007, 18:15
Газова горелка + телена четка.

BiTa_SmEtaNka
08-12-2007, 18:48
em..zavisi i ot kozmetika..nqkoi vzimat dosta.. :}

Jaden
08-12-2007, 18:49
em..zavisi i ot kozmetika..nqkoi vzimat dosta.. :}

Средно колко ,кажи една цена!!!

TIMEX
08-12-2007, 18:49
Депелатуар-5 лева -10 минути-няма косми лесно просто!

razglezena hlapa4ka
08-12-2007, 18:50
e za6to prosto ne izpolzva6 brusna4ka ako sa ti mnogo purvo gi podreji i posle gi iz4isti s brusna4kata

izvinqvai ama ti nared li si ? kak s brysna4ka bre.. posle 6te stane mnogo zle ..
idi na kozmetik.. nqma da ti vzeme pove4e 5-10 leva ( zavisi ot kozmeti4kata )... a, i edin syvet.. nedei probva sam... nqma da izdyrji6...a i nqma da drypne6 sys sy6tiq zamah s koito 6te drypne kozmetika... ne zabravqi .. nego(neq) ne go(q) boli i dyrpa kolkoto moje ;)

DIVINE_TIME
08-12-2007, 18:53
Да бее... После ще му израстнат 13913717 пъти повече и ПО-ДЕБЕЛИ!
Най-добре си е с кола маска,но страшно много боли,особено когато ти е за пръв път! А, и най-добре да е на козметик. Кола маската,направена в домашни условия,не може да се сравнява с тази,направена от специалист!

Jaden
08-12-2007, 18:54
Да бее... После ще му израстнат 13913717 пъти повече и ПО-ДЕБЕЛИ!
Най-добре си е с кола маска,но страшно много боли,особено когато ти е за пръв път! А, и най-добре да е на козметик. Кола маската,направена в домашни условия,не може да се сравнява с тази,направена от специалист!

Да ама искам да знам колко струва при козметик.Кажете една цена.Средно.

qjte dreben penis
08-12-2007, 18:56
ще "цитирам" един метод от един филм
мажеш с мед (изобщо нещо лепкаво), слагаш бинт отгоре, оставяш да се стегне и дърпаш

въобще не боли... или поне холивуд твърди така

Jaden
08-12-2007, 18:58
мажеш с мед (изобщо нещо лепкаво), слагаш бинт отгоре, оставяш да се стегне и дърпаш

Защо спамваш темата с тъпипостове бе идиот!!!

DIVINE_TIME
08-12-2007, 19:15
Jaden,различно е зависи от това в кой град си,зависи при кого ще отидеш... Но варират цените между 20-30 лв...Говорим при добър козметик... Иначе можеш да намериш и за около 15,но не знам дали резултата ще е добър ...

qjte dreben penis
08-12-2007, 19:15

Защо спамваш темата с тъпипостове бе идиот!!!
че това си е кола маска
ефтино е

akulkata_f
08-12-2007, 19:25
ami kola maskata ne e skupa nqkade okolo 3lv!moje i po-evtina zavisi ot markata :) vlez v nqkoi super ili magazin za kozmetika i si izberi.no ima i9 dr na4ini!naprimer az se obezkosmqvam s epilator :lol: ako iska6 probvai i ti edin pat i ako izdarji6 na bolkata i ti haresa efekta go polzvai