View Full Version : Как да обясня на една приятелка как да се целува?
molq vi daide mi savet kak da obqsnq na edna fr kak da se celuva hubavo s ezik.opitah se no ne uspqh raz4itam an vas
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
хах.. как не ви омръзва.. за това НЯМА обяснение! То просто се случва и при всеки е различно.. Кво значи хубаво или лошо!? Всеки се целува по различен начин и не можеш да 'обясниш на някого как да се целува по-добре'.. Като е толкова наложително научи я с практика :lol:
Аз съм чувала за 1 начин- слагаш в купичка с вода една джанка и се опитваш да я хванеш с език. :D Не знам дали действа, ма ако толкова се чуди какво да прави нека да опита. :wink:
da i az tva sum go 4uval nai dobre i dai 4a6ka s voda i led4e vutere i da go goni i 6te se useti ama spored men ne priqtelkata ti neznae kak da se celuva ami ti samata go izpolzva6 kato podtext ama kakto i da e
KiLLeR_InSTiNkT
08-12-2007, 11:53
То си идва отвътре - няма специална тактика. Ако е навита и ти също просто се цункайте и се опитай да й покажеш.
Sweet_Fairy
08-12-2007, 12:42
Хммм няма как да и покажеш то си идва отсамосебе си,и с времемто ;-)
sladko_dete
08-12-2007, 12:47
Хахах ми хвани я размляскай я и и обясни в детайли хаха дано се получи нещо :smt005 :smt005 :smt005
sladkish_14
08-12-2007, 13:23
Абе как така?Все едно ни питаш как се обича?С мерак!Няма да се научи,ако няма момче!Нали затова има два пола!? :roll: Някой неща можем да правим по отделно,но за някой просто трябва да се допълваме :roll: ....Та по темата :-D Колкото и да се учи така или по други начини,като иде при момчето те убеждавам,че всичко ще забрави и определено няма да се води по чашата с вода :-D...защо изобщо се притеснявате :roll: никои не се е родил научен,какво толко?Ако е сигорна в момчето няма да и се присмее,а даже ще му е чест \:D/ ..Успех! :-D
ne i obqsnqvai,pokaji i :::
Еми просто и покажи...друг начин НЯМА :D:D
Смешно, но е така :lol: Аз имах подобен случай... Едно момиче ме помоли да се поцелуваме, за да се научи, защото си хванала гадже и я беше страх да не се изложи. После искаше и друго да тренираме, ама и' казах, че това вече трябва да си го тренира с гаджето.... :roll:
mishonche
08-12-2007, 15:22
хах.. как не ви омръзва.. за това НЯМА обяснение! То просто се случва и при всеки е различно.. Кво значи хубаво или лошо!? Всеки се целува по различен начин и не можеш да 'обясниш на някого как да се целува по-добре'.. Като е толкова наложително научи я с практика :lol:
:wink: :wink:
Хахах ми хвани я размляскай я и и обясни в детайли хаха дано се получи нещо :smt005 :smt005 :smt005
Good idea .
По темата : Всеки се целува както може , всеки се целува по различен начин , така че точно обяснение и правилно целуване с език - няма . :wink:
Ami saglasna sam s B.Davis za celuvkata nqma obqsnenie za da se nau4i trqbva da probav i s vremeto i pove4ko opit 6te se nau4i :!: :!: :!:
kAdrOkoSkA
08-12-2007, 18:08
Много е просто - Хващаш я селуваш ти :wink: :smt016 И въпреки това, всеки си има негов стил и е добре да я оставиш да го открие сама :smt006
най-добре я прати на уроци при мене :::
Аз па съм чувала че в една часа с вода пускаш дъвка и се опитваш да я хванеш!
RoyTheReaper
08-12-2007, 20:01
Хайде, хайде, признай си, че питаш за себе си. :lol:
Все пак, както казаха, хвани приятелката ти и покажи нагледно. :lol: Не забравяй да снимаш, обаче. И да качиш снимките тук. :-D
Не знам дали питаш за приятелката ти или за теб,но..това нещо не се учи..Да ти кажа и аз като бях на 12 с една приятелка се целувахме уж да се научим,защото много се притеснявахме,че не можем да се целуваме.Но после разбрах,че това нещо не се учи.Като си с момче,което харесваш изобщо няма да мислиш за това,а ще се отдадеш на чувствата си..
Ti dobre li si ma?! Ta taq e grozna 6tom o6te ne se e celuvala ... ;/
molq vi daide mi savet kak da obqsnq na edna fr kak da se celuva hubavo s ezik.opitah se no ne uspqh raz4itam an vas
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Защо не потрениеа с някой домашен любимец? хамстер примерно?
Valkanova_87
08-14-2007, 17:50
Всеки се целува по различен начин и не можеш да 'обясниш на някого как да се целува по-добре :D
докарай я тука сички ще се втурнат да обасняват та даже и да показват
JuS7^YourS
08-14-2007, 18:43
кажи и да не се тревожи за първия си път, но няма как да и го обясниш нито ти, нито някой от форума. Или първият път се получава добре, или не. Но с времето и с опита ще свикне. А когато толкова харесваш човека до себе си, последното, за което си мислиш е дали правиш правилните движения с език.
LaDy_DaQnA
08-14-2007, 18:48
pokaji i..... :-k
не е смешно това наистина е най-добрият начин и аз така съм учила 8)