View Full Version : Дамски душ
задълйително ли е използването на дамски душ, и вие използвате ли?
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
`Death`Whore``
08-12-2007, 12:05
Не е задължително. Даже е вредно да се използва без лекарско предписание. :)
ami .......samo da popitam kakvo 6te re4e tova :oops: :oops: :oops: sorry za v1prosa :oops:
аз мисля 4е е някфо кадо ду64е малко и се му6ка в п*тката и пръска6 не6то навътре сапун ли е кфо нз и така се измива6 опбилно и от вътре нз.. така съм 4увала и аз искам да си зимам такова колко струва от аптеките ли се зима,и какво то4но представлява и как то4но се употребява? мс и аз предварително :::
`Death`Whore``
08-12-2007, 12:29
аз мисля 4е е някфо кадо ду64е малко и се му6ка в п*тката и пръска6 не6то навътре сапун ли е кфо нз и така се измива6 опбилно и от вътре нз.. така съм 4увала и аз искам да си зимам такова колко струва от аптеките ли се зима,и какво то4но представлява и как то4но се употребява? мс и аз предварително :::
Не е сапун, впръсква се гинекологична течност. И това нещо е вредно да се използва често, защото нарушава средата на вагината - тя се почиства сама, ако няма инфекция, чуждата намеса И вреди.
krem4et0
08-12-2007, 19:16
2 лева и 10 стотинки струваше балона преди около 8-9 месаца. Правя си 1 път месечно след менструация с отвара от лайка. Иначе за лечение съм си правила пак с отвара от лайка 1 път на 3 дни. Прави се само при нужда и при лекарско предписание!
пояснете ми какво по дяволите е дамски душ?
krem4et0
08-12-2007, 19:19
Като клизма, но с по-голям балон и по-дебел накрайник. Балонът се пълни с течност, а накрайникът се пъха във влгалището!
Като клизма, но с по-голям балон и по-дебел накрайник. Балонът се пълни с течност, а накрайникът се пъха във влгалището!
мамка му, майка ми имаше такова нещо в банята
Valkanova_87
08-12-2007, 20:09
Вредно да се използва без лекарско предписание.
:)
Авторката
08-12-2007, 20:10
Вредно да се използва без лекарско предписание.
:)
dobre 6te go polzvam samo analno
Valkanova_87
08-12-2007, 20:11
Прави се само при нужда и при лекарско предписание!
Valkanova_87
08-12-2007, 20:12
Ползвай го както си искаш ти,ако искам можеш да си го навреш и ......
Авторката
08-12-2007, 20:12
Прави се само при нужда и при лекарско предписание!
no nali deistva kato klizma, a pak i e po qko v anala, az obi4am da go pulnq s kislorodna voda i spirt
m az vav nas imam ama ne e kato du64e ama kato kru6a s trubi4ka e ...v kru6ata se vkarva te4nosta s koqto 6te se podmiva6 i posle trabi4kata se vkarva "kru6ata" se natiska (tq e gumena) i taka....i ne e s lekarsko predpisanie prosto si e li4na higiena daje e hubavo na 2 sedmici da se pravi takova ne6to ...
майка ми има ... мисля и аз да си взема.. и тя ползва лайка...
krem4et0
08-13-2007, 07:14
m az vav nas imam ama ne e kato du64e ama kato kru6a s trubi4ka e ...v kru6ata se vkarva te4nosta s koqto 6te se podmiva6 i posle trabi4kata se vkarva "kru6ata" se natiska (tq e gumena) i taka....i ne e s lekarsko predpisanie prosto si e li4na higiena daje e hubavo na 2 sedmici da se pravi takova ne6to ...
Влагалището се самопрочиства. Не е хубаво да се мие с нищо, особено вътрешно. дамски душ се прави само при лечение, защото нарушава естествената среда!
Влагалището се самопрочиства. Не е хубаво да се мие с нищо, особено вътрешно. дамски душ се прави само при лечение, защото нарушава естествената среда!
ами ако е преварена лаика пак ли е вредно... ](*,)
flying_girl
08-13-2007, 23:23
ами ако е преварена лаика пак ли е вредно... ](*,)
Оффф абе какви лекарски предписания бе тъпотии ... важното е да не се прекалява с него както каза на 2 седмици е добре ... иначе наистина влагалището си се самопочиства и ако се ползва постоянно дамският душ нарушава естественото овлажняване
krem4et0
08-14-2007, 06:38
Попитай гинеколог. Аз го правя с лекарско предписание.