View Full Version : Как да задоволя приятелката си максимално?
Interbild
08-12-2007, 15:16
Iskam da razbera jenite kade obichat i kakvo obichat, za da moga da zadovolq priqtelkata si maksimalno . Blagodarq vi ot sega momicheta ili mnogo opitni momcheta .
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
q i az na vsqko garne mirydiq zadavam obratniq vapros :)
naMy4Ho_KoTe
08-12-2007, 15:23
Няма начин да угодиш на всички. Даже на по-голямата част. За това хората се опознават преди да правят секс (повечето) - идеята все пак е и да разбереш какво предпочита другия. Дрънннн
pi4 6e ti podskaja obi4at vuv vaginata puk ne vsqko momi4e e ednakvo kato drugoto (vsqko e speciqlno) \:D/
Както те посъветваха - разбери специално на нея какво й е приятно и как ще се чувства максимално задоволена.
Иначе темата за точките на удоволствие и начините не се е разсиквала само веднъж.
bebito0o
08-12-2007, 16:00
с пръсти в вагината преди секс ме побърква... ::: :::
menta_loverka
08-12-2007, 16:36
Emi vsqka obi4a razli4ni ne6ta men mn me kefi ezi4eta i hapane po vratleto a su6to i po korema i gurdite e mn vuzbugda6to
О,боже! Всяко момиче е индивидуално,на всяка и харесва различно.По време на акта или преди това питая я..Така харесва ли ти ?..А така? По този начин сам ще разбереш.Ние не можем да ти кажем какво най и харесва на приятелката ти все пак не сме ясновидки...
Ем давайте идей относно точките плс :smt010
bebito0o
08-12-2007, 17:07
точки-> по врата, зад ухото,с езиче по краката като се качваш нагоре,вагината с език ил илеко да я погалиш уж 'случайно' с ръка :wink: :-D
FelisDirus
08-12-2007, 17:10
Няма начин да угодиш на всички. Даже на по-голямата част. За това хората се опознават преди да правят секс (повечето) - идеята все пак е и да разбереш какво предпочита другия. Дрънннн
Напълно съгласна съм.
Единственият съвет, който мога да ти дам е да опознаеш тялото на партньорката си.
krem4et0
08-12-2007, 18:54
Допълвам. За целта я изследвай нежно с ръка и с устни(+език) навсякъде. Ама като казвам навсякъде-значи навсякъде. така моето гадже откри неподозирани точки по гърбето, от едната страна на коремчето ми, по пръстите на краката и разбра, че по врата и ушите не ме възбужда особено.
qjte dreben penis
08-12-2007, 18:59
аз задоволявам моите приятелки (подчертавам множественото число) с кожения ланец...
Emi vsqka obi4a razli4ni ne6ta men mn me kefi ezi4eta i hapane po vratleto a su6to i po korema i gurdite e mn vuzbugda6to
oprrrrr \:D/
Ако искаш да я задоволиш максимално, ми я дай на мен.
awe to i na mene mi e malko interesno 6tot priqtelkat ami stiga do orgazum ama malko po-trudno otkolkoto trqbva, ta i az iskam da razbera nekoi drugi nomerca, 6tot az teq koito gi znam ne vur6at mnogo rabota
с пръсти в вагината преди секс ме побърква... ::: ::: Прав/а си на 100% :-D
MajeStic
08-13-2007, 09:29
с пръсти в вагината преди секс ме побърква... ::: :::
А преди това малко по клиторчето? :?: :wink:
пп:
мойта не издържа и започва да си бута ръката надолу, за да и бръкна ^_^ много лудо:)