Влез

View Full Version : Гаджето ми изневери

нормален пич
08-12-2007, 18:39
приятели, с нея ходим от 5 години обичам я много но се оказа че ми е изневерила с жена преди 1 седмица сама си призна,плачеше ми в краката да и простя, сега незнам дали да плача или какво да правя от една страна се възбудих че го е правила с жена но това пак е изневяра [-X и ми стана сдух че се е отдала на друг, чудя се дали да я късам, само ме е яд че си загубих 5 години от живота с нея и това ме спира да скъсаме.......съвети? ](*,)

shaka_kan
08-12-2007, 18:47
vav vsqka vrazka ima takiva m0menti:) Sp0red men ne si zaslujava da se razdelq6 s neq! 4ovek trqbva da pr06tava, ak0 m0je zna4i naistina e bil jiv:) Taka 4e se vzimai v race, p0 t04n0 vzimai neq i stanal0t0, stanal0! Obi4aite se!

BiTa_SmEtaNka
08-12-2007, 18:53
hm..5 godini sa naistina mnogo..shtom q obichash trqbva da i prostish..vse pak si e priznala i vypreki iznevqrata iska da e s teb..obichaite se!

Jaden
08-12-2007, 18:55
Опитай тройка с другата мацка.Ще ти хареса!!!

08-12-2007, 18:56
shtom ne e s myj ne q mahai :)... ebi mu maikata sam ne moesh li da si reshish pyk nas shte pitash...

alkobalko
08-12-2007, 18:59
Ако мислиш, че можеш да и простиш и да забравиш, останете заедно. В противен случай, няма смисъл да сте заедно.

menta_loverka
08-12-2007, 19:03
Kak 6te q kusa6 6tot ti e izneverila s momi4e be ......... :idea: :!:

08-12-2007, 19:03

+
Всъщност това е историята на Рос от "Приятели"

mishonche
08-12-2007, 19:10
5 години са много време и не мисля,че би трябвало за такова нещо да скъсаш с нея.наистина изневяра е,но и прости.Пък и все пак е с момиче...(което все пак е по-голямо успокоение от колкото да е било с мъж.) Прости и,а ако недай си Боже сгафи пак,тогава я режи.Ако го направи значи вече няма чувства към теб и просто няма смисъл...

KiFy
08-12-2007, 19:15
За 5 години връзка значи наистина я обичаш, за да си с нея... А щом ти е признала за изневярата значи и тя те обича и се разкаива по накакъв начин... Можи би трябва да и простиш, ако все още искаш да сте заедно.. :roll:

08-12-2007, 19:18
Изневери и ти ама с мъж както тя!

изгонена__от__рая
08-12-2007, 19:29
Признала ти е било е с момиче....няма какво да мислиш според мен.Ти си знаеш най-добре....

KiFy
08-12-2007, 19:33

:smt005 :smt005 :smt005

spiderka
08-12-2007, 20:30
make love---not war

DIVINE_TIME
08-12-2007, 20:42
За 5 години връзка значи наистина я обичаш, за да си с нея... А щом ти е признала за изневярата значи и тя те обича и се разкаива по накакъв начин... Можи би трябва да и простиш, ако все още искаш да сте заедно.. :roll:
:smt023

buba01
08-12-2007, 20:48
щом 5 години сте били заедно не мисля че е необходимо да взема6 толкова на сериозно нещата понеже не е 1вата не е и последната която иска да кривне малко ...но това не озна4ава 4е не те обича(евентоално)Още повече пък че ти е изневерила с жена .....ако не е лизбиика просто е било от интерес и за тръпката поговорете...за6то го е направила :smt014 :smt008 \:D/

08-12-2007, 20:56
Kill da hoe!

08-12-2007, 21:06
приятели, с нея ходим от 5 години обичам я много но се оказа че ми е изневерила с жена преди 1 седмица сама си призна,плачеше ми в краката да и простя, сега незнам дали да плача или какво да правя от една страна се възбудих че го е правила с жена но това пак е изневяра [-X и ми стана сдух че се е отдала на друг, чудя се дали да я късам, само ме е яд че си загубих 5 години от живота с нея и това ме спира да скъсаме.......съвети? ](*,)
Изчукай и двете. Това, което е по-добре от една жена са две жени. Закона на мечо Пух. ;-)

MajeStic
08-12-2007, 22:04
hm..5 godini sa naistina mnogo..shtom q obichash trqbva da i prostish..vse pak si e priznala i vypreki iznevqrata iska da e s teb..obichaite se!

...изневерявайте си!

minava6t 4i4ko :)
08-12-2007, 22:07
После тя пък 6те ти изневери с две жени ти ще и го върнеш с двама негри, после пак тя.....и така няма да се усетите кога ще са ви връчили наградата най-добра двойка педита in the Universe!!!

SuN4o_F
08-12-2007, 22:07
ц ц ц моя супер много би се изкефил на нещо подобно... все пак е било с момиче ... може да го е направила от любопитство

c0ca1na
08-12-2007, 22:09
ама тя вече ... такова ...с 2..."жени" :twisted: , ся е негов ред ако иска да си й го върне с колегата сме готови да направим жертва в името на страната :twisted: :twisted: :-D

FelisDirus
08-13-2007, 00:35
ОМФГ! :shock:

Ти луд ли си?

Първо, това НЕ Е изневяра. Да, точно така - НЕ Е!
Второ, ако я зарежеш ще постъпиш като абсолютна п*тка.
Трето, това са 5 години, бе, човек?! Да си съсипеш връзката?.. Извинявай, някаква връзка с главния?! Май не..

И още нещо - ако приятелят ми беше като теб.. хм, има 2 начина:
1. Бой и глад, бой и глад, докато не влезе в релси.
2. Върви на ма*ната си!
Радвай се, че те е търпяла и се замисли за поведението си вместо да я зарязваш. Явно доста те обича.

По дяволите, колко много мразя ревниви параноични хора! :smt013

kofti_nick
08-13-2007, 00:46
Ако мислиш, че можеш да и простиш и да забравиш, останете заедно. В противен случай, няма смисъл да сте заедно.

Aleandra ти го каза кратко и ясно 8-[

FelisDirus
08-13-2007, 00:50
Изчукай и двете. Това, което е по-добре от една жена са две жени. Закона на мечо Пух. ;-)

Префасонирано от гърненцата с мед. Кое е по-добре от едно гърненце с мед? Две гърненца с мееед! :lol:

Ииии кооолкото повече, толкова повече! :lol:

marina star
08-13-2007, 06:03

da,ako ima6 sili za tova,v smisal ako bi go napravil i ti
ina4e ne se qdosvai prostii ,razbiram q momi4eto prosto e imalo nujda ot razli4en vid emociq

krem4et0
08-13-2007, 07:03
С моя сме се разбрали, че изневярата със същество от същия пол се счита за проява на любопитство и не е изневяра. сега, аз желание да спя с жени нямам, а той с мъже още по-малко, но човек може и да иска да опита. В крайна сметка някой от твоя пол може да ти достави друг тип удоволствие, на което хетеросексуалния секс не е способен. може да е искала просто да пробва.

hforce
08-13-2007, 08:18
prosti i se razberi s neq da ne go pravi pove4e
priqtelkata mi se celuva6e predi s edni momi4eta... ve4e ne se celuva :)

Alderis
08-13-2007, 08:45

Aleandra ти го каза кратко и ясно 8-[

+1

И аз сам имал проятелка бисексуална...и никога не съм мислел да я скъсам заради това...дадох и свобода да го прави с други жени колкото си иска. Де да знам...просто не приемах жената като конкуренция, а по скоро като разтуха и разнообразие за приятелката ми. Ти сам прецени какво ще ти е мястото в триъгълника и дали се възприемаш в него...за твоя проблем никои неможе да ти даде съвет.
P.S. Само да ти кажа...които си е помислил и го е направил веднъж, ще си го помисли и направи пак!!!

TIMEX
08-13-2007, 08:47
Ти луд ли си ве да скасаш с нея момичето е било искрено извинило ти се е и на сичкито от горе е било с момиче не са имали полов акт ти не си добре ако я зарежеш де
Съвет: Продалжете си враската прости и!

08-15-2007, 07:47
Ти луд ли си ве да скасаш с нея момичето е било искрено извинило ти се е и на сичкито от горе е било с момиче не са имали полов акт ти не си добре ако я зарежеш де
Съвет: Продалжете си враската прости и!

Homoseksualniq seks si e seks... kazwali sa mi, che vruzkata zhena zhena bila "po-duhowna" ot wruzkata muzh-zhena - taka che , pich:
1. Mackata ti e iznewerila - wseki ili wsqka, koqto kazwa drugo, te luzhe
2.Ako ne e twurdo biseksualna, i ti mozhesh da i prostish, budi si s neq
3. Ako na neq i e haresalo, shte opita pak - toest e biseksualna , budi siguren, ponezhe ste swiknali zaedno, nqma tolkowai znenadi mezhdu was, i tq shte se otegchi i shte i se iska da opita s zhena pak - trqbwa da reshish dali rewnuwash ot towa tq da e s drugo choweshko sushtestwo w takuw intimen kontekst . Ako naistina mnogo q obichash, i ne te smushtawa, che e biseks, ostawaj s neq... no trqbwa da si i malko debelokozh w takuw sluchaj.
4. zarezhi q - ima i mnogo chista proba heteroseksualni zheni na wseta :) koito sushto kato stane wreme da ti iznewerqt, shte ti iznewerqt, no s muzh, i nqma da ti spodelqt, i ti shte ostanesh w blazhenno newedenie, i shte si shtastliw ot towa, i nqma da ti se nalaga da pusksh postowe w razni web forumi :lol:

хЛаДнА_нЕжНо{с}т
08-15-2007, 16:47
Ем според мен няма смисъл да загубиш сериозна връзка заради нещо толкова глупаво.. плюс това малко или много това , че тя сама ти е признала я опровергава до известна степен 8) , а ако й е харесало карай я да пробвате пак,но този път да включат и теб :) явно това от части е проблема довел до изневяра.. липса на разнообразие :wink: Прости й и се обичайте \:D/ :smt008 :smt007

тъп
08-15-2007, 19:38
До колко сигурно е, че е било с жена?? Може просто да е искала да смекчи малко вината си, която я изяжда.

Така или иначе, ако е било с жена, тя все пак е получила сексуално удоволствие - нещо, което трябва да бъде с човека до теб.

Ако останеш с нея, ще имаш карт бланш и да праснеш някоя без огризения. Така сега поне можеш да я поизмъчваш с вината й, да я въртиш на шиш, както тя измъчва с постъпката си. Върни й болката, която ти причинява.