View Full Version : Първа целувка,ама не как става
ИвайлаІІ
08-12-2007, 19:59
Съвсем на скоро ми беше първата целувка (на 18 съм) .От отдавна се чудех какво е и се притеснявах като всеки дали ще се справя! Е, справих се, не нам до колко добре-тук идват и въпросите
1-во Нормално ли е да имаш слюнка по устните или това значи,че мн сме се олигавили
2-ро Не усетих езика му да е в моята уста или пък моя в неговата,беше нещо като посредата или по-скоро моя в неговата, не знам , а съм чела,че или е в неговата,или в моята
3-то Вярно,че към това момче изпинвах само привличане,явно заради това първата целувка не ми се стори кой знае какво,както си я представях!
ZaHaRcHe
08-12-2007, 20:01
Spox ne se pritesnqvai vseki se e pritesnqvai za pyrvata celuvka za pyrviq pyt kato pravi sex no vseki se nau4ava ne se pritesnqvai sledva6ti pyt 6te e po dobre vqrvai mi
кво ти пука нали вече си я направила няма как да я поправиш и да искаш
П.П.що толкова късно?
MoN4E_LiMoN4E
08-12-2007, 20:03
mi vij az sam na 15 i o6te ne sam se celuvala oba4e vinagi kogato si predsavqme ne6to eli4estveno i sled tova (v nqkoi slu4ai) ostavame malko ili mnogo razo4arovani za6toto ne se e polu4ilo to4no taka kakto sme si go predstavqli... a ti ne se trevoji predstoqt ti o6te hilqdi celuvki taka 4e vse pak ti e bila parva nikoi ne se e rodil nau4en za vsi4ko si ima parvi pat...:) uspex zanapred
Krem4eto
08-12-2007, 20:10
Съвсем на скоро ми беше първата целувка (на 18 съм) .От отдавна се чудех какво е и се притеснявах като всеки дали ще се справя! Е, справих се, не нам до колко добре-тук идват и въпросите
1-во Нормално ли е да имаш слюнка по устните или това значи,че мн сме се олигавили
2-ро Не усетих езика му да е в моята уста или пък моя в неговата,беше нещо като посредата или по-скоро моя в неговата, не знам , а съм чела,че или е в неговата,или в моята
3-то Вярно,че към това момче изпинвах само привличане,явно заради това първата целувка не ми се стори кой знае какво,както си я представях!
1.Не се притеснявай за това, има някои момчета ,които така се целуват...
2.Това малко не го разбрах,но щом сте си пуснали език спокси ;)
3.Да ти кажа и аз като се целунах за първи път (бях на 12) ,си представях,че ще е нещо велико да ама не!Но след 2-3 целувка ще ти хареса мнооого ;)
1-normalno e da ima slunka
2-ima si razli4ni celuvki, a i ne e 4ak tolkova vajno na koj kolko dulboko 6te mu e ezika, a da vi e priqtno :smt008
3-ne6tata po4ti nikoga ne sa takiva kakvitro si gi predstavq6 predvaritelno.i az si misleh 4e purvata celuvka 6te e nqkakvoi koj znae kakvo vulnuva6to i romanti4no izjivqvane, a be6e dosta konfuzno i sme6no i...abe zle :lol: vtorata 6te e mnogo po-priqtna ;)
Пич ,малко се изненадвам ,че първата ти целувка е на 18...
Но няма как ,за секи влак има пътници.Обаче гледай да се стегнеш с лигите защото иначе си пътник за мацките!!!
Преди да се целувате , т.е. 5 секунди преди това си глътни всичката слюнка , да не се улигавите много .
Плякам Майки
08-12-2007, 21:39
П.П.що толкова късно?
Щото има мустаци!
П.П.що толкова късно?
Щото има мустаци!хах и аз имам ама първата целувка мина преди доста време :lol:
Mementomori
08-12-2007, 21:43
Винагикогато човек има високи очаквания,остава разочарован!
Плякам Майки
08-12-2007, 22:12
П.П.що толкова късно?
Щото има мустаци!хах и аз имам ама първата целувка мина преди доста време :lol:
не не, че ТЯ има мустаци! :smt017 :-D
abe, edin tam
09-07-2007, 00:11
деба, аз мойта първата не я помна.... пян бях мааму не мога да помогна ина4е добре си се запазила до 18 :) и моми4ето на 15 браво и на нея
Treselle_s
09-07-2007, 00:30
мойта пък беше на 12 и половина и беше много яко....вие пък тука какво недоволствате от първите си целувки.... :smt017 :smt008
Мойта елувкабеше на 13 и не ми пукаше дали ще се хареса на момичето (може би,'щото не ми беше гадже :mrgreen: ) и беше добра.
С времето надобрях :mrgreen:
bLiNdchY
09-07-2007, 10:06
Спокич ... :) Нормално е . поиграй си с 1 чаша и вътре 1 ледче и го погони малко с език и после само си фкарваш езика си в устата му и праиш същото както с ледчето ! :wink:
`Summer```
09-07-2007, 12:12
Няма от какво да се притесняваш,мила.Всеки има собствен начин и стил на целуване.Това,че твоят е да кажем различен от моя не значи,че ти не можеш да се целуваш,а че просто го правиш по по-различен начин...
Няма определен начин на целуване,за всеки един той е индивидуален...Така че дерзай ((;
UnaBletoLoVeU
09-07-2007, 14:58
Винагикогато човек има високи очаквания,остава разочарован! С това съм абсолютно съгласна.
Моята първа целувка беше..ужасна. 1во че не беше с човек, когото много харесвам, 2ро бяхме на оживена спирка и хората ме притесняваха допълнително..абе с една дума SUX..никога не съм си я представяла така :(
_Ana_Carenina_
09-07-2007, 16:12
Господи убий ме..ама вие сте егати паниката-хем сте по-големи...ми нормално да има слюнка-целували сте се..ти докато очакваш първата целувка да е нещо кой знае кфо,страхуваш се и само премисляш колко си си вкарала езика -няма нищо да стане-отпусни се и да не ти пука..тва не праи никфо впечатление...не се притеснявай изобщо-правиш го за кеф,а, не да се притесняваш да не се изложиш...
1ΘΘ% *&
09-07-2007, 17:25
Em to i moita parva celuvka ne be6e ni6to osobeno :smt017 . Moje bi se dalji na tova,4e bqh s edno mom4e,koeto izob6to ne haresvam. No s te4enie na vremeto stava vse po-dobre :mrgreen: . Nai-vajnoto e da se celuva6 s 4oveka,kogoto haresva6 :smt007 ... togava vsi4ko e idialno :smt008 !!!