Влез

View Full Version : Рожден ден

08-13-2007, 03:30
Аве хора какво ще си помислете ако ваш близък приятел не ви честити рд-то (има откъде да пише смс , има откъде да звънне , има скайп и т.н.) аз си направих извода , че не ме уважава и че не искам да имам нищо общо с тоя човек .. но дали така да постъпя или не трябва да се сърдя за глупости?

krisi_pisi
08-13-2007, 04:36
А този човек знае ли ,че имаш рожден ден?

naMy4Ho_KoTe
08-13-2007, 04:42
Може да е забраванко/забраванка. Аз самата изпускам такива дати, защото съм вечно отнесена.. Собствения си рожден ден забравям понякога кога е.. Свържи се с човека на другия ден и го питай защо не ти е честитил.

krisi_pisi
08-13-2007, 04:52
Свържи се с човека на другия ден и го питай защо не ти е честитил.

Все едно си проси честитката! :?

08-13-2007, 05:22

Естествено че знае , сестра му има рд на същата дата.. и вече няколко дена се засичаме в скайп... и нищо даже и не пише.

sasha_90
08-13-2007, 08:18
Нз как ще постъпя.Другата седмица ще разбера :-D .Вероятно ще се разсърдя. :-s

sladku_bebzi
08-13-2007, 08:34
Това е много гадно...Може би той е сърдит или някой му е казал нещо за теб и за тва не ти го е честитил.Аз всяка година си празнувам рожденният ден и си каня най-добрите приятели и като дойдат няма как да не ми го честитят :wink:

TIMEX
08-13-2007, 09:33

Естествено че знае , сестра му има рд на същата дата.. и вече няколко дена се засичаме в скайп... и нищо даже и не пише.
хахахаха не си ли свикнал аз имам мноо фр-та ама половинатами честитят ....

PoPPy
08-13-2007, 09:36
Аве хора какво ще си помислете ако ваш близък приятел не ви честити рд-то (има откъде да пише смс , има откъде да звънне , има скайп и т.н.) аз си направих извода , че не ме уважава и че не искам да имам нищо общо с тоя човек .. но дали така да постъпя или не трябва да се сърдя за глупости?

О, боже!

Не, убий го със сапун.

jojankata
08-20-2007, 11:05
Аве хора какво ще си помислете ако ваш близък приятел не ви честити рд-то (има откъде да пише смс , има откъде да звънне , има скайп и т.н.) аз си направих извода , че не ме уважава и че не искам да имам нищо общо с тоя човек .. но дали така да постъпя
или не трябва да се сърдя за глупости?

Моята история е много подобна на твоята...
Всичките ми приятелки и приятели знаят,че имам рд на 02.07 и НИТО ЕДИН не ми го чистити,макар,че бяха всички в скайп,макар че съм от М-тел и могат да ми да ми пратят СМС безплатно,докато на глобул трябва да съм на глобул и те да са...
Та както и да е,поне е-майл да ми бяха пратили,много им бях убидена,че никой не ми го честити и аз останах с впечатлението,че не ме уважават и ценят като приятелка,но какво да се прави...
После пък ги поканих на закъснял рожден ден и ми излязоха с номера,че били заети или,че имали работа,неможели и подобни...
Едно момиче каза,че има неотложно пътуване до София,а друго момиче каза че ще излиза с НЕЯ... :smt011 :smt012
Както и да е...мисля че вече не заслужават да съм приятелка с тях...нестига,че неуважават рожденния ми ден,ами и ме мислят за толкова тъпа,че да се хвана! :smt010 :smt010 :smt010

_`SoMeThInG_StRaNgE`_
08-20-2007, 12:36
Може да е забравил, че имаш рожден ден..И аз понякога забравям.. :roll:

FunkyFresh
08-21-2007, 10:39
mn tejko go priema6... kvo tolkova slu4va se 4ovek da zabravi,a moje i prosto da ti e ubiden za ne6to..

Reed
08-21-2007, 10:45
На мен лично би ми станало много кофти..но от де да знам..може да е забравил...

Nicole_Richie
08-21-2007, 22:57
Chesno kazano az lichno nqma da se zasegna,prosto moje da e zabravil ili da ne znae...ne mi puka...

Blab
08-22-2007, 00:06
аз много се впрягам , въпреки че нямам право, защото аз самата не помня рождени дни :roll:

swords1010
08-22-2007, 00:39
Е може да е забравил/а. Аз самият забравям понякога за подобни дати. Не бих го приел толкова лично. :wink:

sladkata_presi
08-22-2007, 05:34
Моя рожден ден беше на 20 август-преди три дена.И почти никой не ми честити от приятелите ми който се пишат на такива.Честитиха ми 2-3 и само толкова.Положението е кофти,става ти гадно-или са забравили или просто ги мързи да ти честитят
Ами не се сърди-за такива глупости не е нужно.Премълчи си и това е.Те като не искат или забравят да ти честитят ти не можеш да ги накараш насила.

[B]a[N]D[i]T[k]a
08-22-2007, 09:22
е явно не ти е толкова близък приятел :) мен като ми кажат за близък приятел се сещам за един с които се познаваме още от бебета ии на всеки рд сме се поздравявали ;) та не стигаи чак до там да не му говориш или да си му обидена... глупаво е ;) сигурно е забравил или е имал работа... :::

Ули4на_Превъзходна
08-22-2007, 18:02
Миналата година наи-добрата ми приятелка не ми 4естити РДто, мн и се разсърдих, ама на мен по принцип бързо ми минава, но после и го върнах като не и 4еститих неиния :-D

kvartalnata_kuchka_69
08-22-2007, 18:57
И на мен така една от най-добрите ми фр не ми го честити,обади ми се след около една седмица и тогава ми го честити на патерица.Мн ми беше гадно :cry: